• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımın en sıkıntılı günlerini yaşıyorum

Sabredecek durum kalmamıştı zaten ben sizi de şikayet edicem diyince adamdan hemen emeklilik dilekçesi aldılar bana da sen de git dediler
Eski sigara konunuzu hatırlıyorum iş böyle karsilikli sorun olunca özellikle dava konusu olunca iki taraf da kurum değiştiriyor diye biliyorum kamuda (bir nevi karsilikli sürgün )
Mobbing dediginiz konuyu ben de yasadim müdürüm ego savasinda ben ki tartışmaya girmemeye çalışırım bir gun bana "seninle çalışmak istemiyorum " dedi siz bilirsiniz dedim, tayin almami söyledi "tayin düşünmüyorum " dedim ki arkamdan arkadaslara da beni işledi ama herkes benden yana olunca olay kapandi. Yani emin olun ben de hep derdim kamudayim.ama millet rahatken ben böyle insanlarla ugrasiyorum nasil olabilir diye, demek ki baska yasayanlar da varmış
Baska.kurum.varsa isteyin tayin gidin

Eski sigara konunuzu hatırlıyorum iş böyle karsilikli sorun olunca özellikle dava konusu olunca iki taraf da kurum değiştiriyor diye biliyorum kamuda (bir nevi karsilikli sürgün )
Mobbing dediginiz konuyu ben de yasadim müdürüm ego savasinda ben ki tartışmaya girmemeye çalışırım bir gun bana "seninle çalışmak istemiyorum " dedi siz bilirsiniz dedim, tayin almami söyledi "tayin düşünmüyorum " dedim ki arkamdan arkadaslara da beni işledi ama herkes benden yana olunca olay kapandi. Yani emin olun ben de hep derdim kamudayim.ama millet rahatken ben böyle insanlarla ugrasiyorum nasil olabilir diye, demek ki baska yasayanlar da varmış
Baska.kurum.varsa isteyin tayin gidin
Kurum değiştirmek için çok iyi bir torpil bulmam gerekmez mi napmalıyım :/

Ben de bu durumu yaşadığım için çok üzgünüm 1 haftadır ne yemek yiyorum ne uyuyorum doğru düzgün aynı siizn gibi düşünüyordum kamuda kovulan ilk kişiyim heralde diye...

Bu ulkede dogruyu soyleyeni haksizligin karsisinda durani hicbir kurumda sevmezler. Is hayatini satranc oynar gibi yonetmek gerekir, yoksa basiniz agrir. 3 maymunu oynamadan da hicbi is yerinde huzur olmuyor. Tayin isteyip gidin ve bu kurali yeni gittiginiz yerde unutmayin.
Taayin isteyeceğim ama gideceğin yerin de kabul etmesi lazımmış ben ordakileri tanımıyorum ki ya istemezlerse..

Kurum değiştirmek için çok iyi bir torpil bulmam gerekmez mi napmalıyım :/

Ben de bu durumu yaşadığım için çok üzgünüm 1 haftadır ne yemek yiyorum ne uyuyorum doğru düzgün aynı siizn gibi düşünüyordum kamuda kovulan ilk kişiyim heralde diye...
Torpil degil de ayni kurumdan yakin yerlerde varsa dilekce yazarsınız gerekirse gider konusursunuz oranin muduruyle de. Size muhtemelen sorarlar neden tayin diye, siz de ustu kapali anlatirsiniz gerekirse, onlarin da eleman ihtiyacı varsa zaten kabul ederler. Önden bilgi almakta fayda var

Back
X