hayatımın hatası

emekli_

*teyze adayı*
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
582
63
123
İzmir
iyi geceler kızlar...1 buçuk yıllık evliyim eşimle tanışarak evlendik...nişan sevgililik dönemlerinde hep problem evlendik yine problem derken artık doldum taşıyorum...bu kadar kavga dövüş anlaşmazlık bizi biribirimizden tamamen soğuttu...aramızda hiç bir bağ oluşmadı....o hep istediği olsun ayrı takılalım ister bana hiç bağlı değil ne yapsam bilemedim ve hiç bi şekilde çözüm aramıyor kendisinden taviz vermiyor....çok sıkıldım artık:26:

sorunların temeli, neden ayrı takılmak istiyor

Canım benim kendine aktivite yaratmaya çalış kendini geliştirmeye bak canını sıkma sakın evlilik terapistine gitmeye ikna etmeye çalış onunla tatlı bir dille çözmeye çalış sorunlarını kendine zehir etme hayatını

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaşadığınız problemlere birkaç örnek verirsen, daha yararlı cevaplar alabilirsin diye düşünüyorum.

O evde kalmak istiyor siz sinemaya mı gitmek istiyorsunuz? Bunun gibi mi?

bu kadar yazdıgınızla burda kimse akıl veremez biraz acmanız lazım konuyu sizle takılmak istemiyosa buyuk sorun zaten ama neden böyle istiyo anlatın

şöyle ki o sürekli benden bekliyor her şeyi benimle ilgilenmiyor hiç.ben de ilgilenmiyorum ama bundan hiç rahatsız değil...evlenirken kayınpederimin üstünde oturucaz diye şart koştu...restleştik her defasında ama ben kabul ettim.kıyafetime karışır evden çıkışımız hep giysiden dolayı sıkıntıdır.hiç çıkalım edelim canın sıkıldı demez ki ben hastayım kemiklerimde çürüme başldı geçen yıldan beri üst üste hastalıklar geçirdim.ailesiyle birlikte vakit geçiriyoruz sürekli cılkını çıkardılar.dışarıda başkalarıyla hep mutludur evde ruh gibidir.nedenini sorguladığımda sebep hep benimdir...gelip ortak bişey yapalım dediği şeyler hep arkabalarına gidelimdir...kalbim kırılacakmış yorulmuşum hiç düşünmez beni zerre düşünmez...gider tek başına mutfakta bişeyler yer...ailesi her şeye burunlarını sokarlar fitne fesatlık full yani...benim ailem se tam tersidir aman kızım yuvana sahip çık eşin önce olsun biz olmasak ta olur derler...içim geçti adeta 80 yaşında nine gibiyim halbuki 25 yaşımdayım eşim 34....hep boşanmak istiyorum ama ailem çevrem yalnızlık ileride yine birini istersem yine aynı şeyler gibi düşünceler elimi kolumu bağlıyor hep ağlıyorum elimden başka bişey gelmiyor

Benim aklıma hemen hastalığınız geldi,çok özür dilerim ama ,bu kadın nasılsa hasta ,bana ilerde faydası olmaz gözüyle filan mı yaklaşıyor acaba,tedaviniz için bişeyler yapıyormu ,ayrıca kemiklerinizin çürümesi filan ne tip bir hastalık ,sonu nereye gidiyor.

ben tv izliyorum odadan bişey aldı çıktı gitti hiç umrunda değilim sanki bu evde süs yastığı gibiyim niye evlendiyse artık

valla canım nickinden de belli zaten bu yaşta ruh halin
bence önce başka daha uzak bir eve taşınmakla başlamalısınız işe
bu altlı üstlü oturmak hep temel sorun olur evliliklerde ama yine de yapılıyor malesef

kendi başıma takılıyorum öyle işte

evi taşıdık zar zor lakin bu sefer eşimle alakalı problemlerimiz devam ediyor çok iyiydik bi ara ama tekrar başladık iğrendim artık seviyesiz tartışmalarımız var ve birbirimize zarar vermeye başladık

Ben sizin yerinizde olsaydıım ; Madem beyfendi ayrı takılmak istiyo kendime güzel hobiler edinirdim.
Kendime bakardım bakımlı olurdum. Akşam yemeğinden sonra işlerimi halledip kitap okurdum,arkdaşlarımla konuşurdum ve eğleneceğim birçok şey yapardım.
Onsuzda gayet iyi olabileceğimi ona bağlı kalmadanda mutlu olduğumu görsün isterdim.
Hiç üstüne düşmezdim.
Niye yapardım bunları? Görsün isterdim onsuzda dünyam çok güzel dönüyor.Sonra o tıpış tıpış gelir zaten.

eşin pek sosyal konuşkan biri değil sanırım

değil lakin benim yanımda değil.... ben söyelemeden hiç bişey yapalım demez...mesela ben hastayım raporluyum 1 senedir hiç bi yere gitmedim evdeydim hadi çıkalım tatile bile demedi.biz yeni evliyken de aynıydık...öncesinde kendime saygısızlık yaptıracak hiç bişey yapmadım onunla ne olduysa evlendiken sonra oldu...öncesinde özel bişey yaşamadık yani

Anladigim kadariya esiniz severek evlenmemis, evli olmak icin evlenmis. Birbirini sevmeyen esler tam olarak boyle davranir. Sevgi degil de sirf saygi olsa o da kalmamis. Adam bu yastan sonra duzelemeyecegine ve evlilik bu sekilde yurumeyecegine gore yolunuza bakin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…