- 14 Aralık 2007
- 45
- 0
- 96
- 45
- Konu Sahibi fatma.k1980
-
Kusura bakmayın ama yukarıdaki yorumlar kadar ılımlı şeyler yazmak gelmedi içimden...
Evet yaptığınız yanlışın farkına varmanız güzel..
Ama eğer bu farkındalık davranış şeklinizi değiştirecekse güzel...Yoksa hiçbir anlamı yok.
Anlamadığım nokta "bu hafta oğlumu bayabi patakladım" demiş olmanız...Yani bir kere bile değil birçok kez...Üstelin bunun psikolojik yanını geçtim fiziki olarak bile canını acıtmış olduğunu aynısı size yapılınca mı farkedebiliyorsunuz...
Ne yapabileceğinize gelince lütfen şunu hep hatırlayın...Çocuğunuz mutsuzluğunuzun sebebi değil...Tam tersi hayatınızda yoluna gitmeyen şeyler varsa bile o sıkıntıların içinde sizi güldüren tek şeydir eminim çocuğunuz...
Kendi kendinize söz verin hatta söz yetmez bence yemin edin...Sizden daha savunmasız birine şiddet uygulamaktan hiçbir farkı yoktur bence çocuklarımıza vurmanın...
Birde çileden çıktığınız anlarda bir dakika durun ve o an toplum içinde olduğunuzu hayal edin..Başkalarının yanında yapamayacağınız davranışı yalnızken de yapmayın çocuğunuza...
İnşallah tüm sorunları çözersiniz...Unutmayın o ufaklığın en çok sizin şefkatinize sevginize ihtiyacı var..
Pardon ama nasıl olabilir diyebiliyorsunuz? Gayet normalmiş gibi patakladım diyor ve sizde olur böyle şeyler takmayın yazabilmişsiniz. Ufacık bir can'dan bahsediyoruz ve bu çocuk büyüyecek gün gelecek eşini arkadaşını da dövecek! Böyle mi yetiştireceksiniz çocuklarınızı? Çocuk büyütmede şiddetin/öfkenin yeri yoktur, işinizdeki sorundan da çocuğunuzun haberi yoktur. tüm gün sizi bekleyecek, yolunuzu gözleyecek, siz ise ona öfkenizi kusacaksınız.. Ne hakkınız var ki buna? Bugün bir tokat, yarın iki peki ya devamı? bunun çocuğun gelişimine kattığı yaralar? iç dünyası? sonra çocuğum çok saldırgan, çok inatçı... düşünün bakalım bir neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?