- Konu Sahibi hayalperestttt
-
Hayatımda ilk defa bir insanı tanımaya karar verdim ve 5-6 görüştük,çıktık,sevgili olduk ya da her neyse.Doğru düzgün tokalaşmadım bile sınırları aşmasına izin vermeden görüştüm tanımaya çalıştım.Ama hiç bir zaman aşık olamadım.Sonra güvendim ve aileme söyledim.ailem bana yakıştırmadı ve ben de daha fazla uzatmayıp ayrıldım.Bana çok aşıktı güya ama kaldıramadı içinden iğrenç bir insan çıktı.Saçma sapan küfürler,hakaretler.Daha çok soğudum.başta üzülüyorken haksızlık yaptığımı düşünüyorken iyi ki bitmiş iyi ki ciddi bir şey olmamış dedim.
aradan 6 ay geçti ve ben 2 haftadır yeni bana uygun bir insanla görüşüyorum.eski pisikopat görüştüğümü öğrenmiş.Saçma sapan mesajlar attı yine.korkuyorum.insanlara benimle ilgili kötü şeyler anlatmasından şimdi görüştüğüm kişinin ona inanmasından korkuyorum.Bu arada yeni görüştüğüm kişiye bu piskopattan bahsetmedim.Çünkü daha yeni ve arkadaşça konuşuyoruz.ve küçük bir yerde yaşıyorum.Arkamdan konuşulmasından çok korkuyorum.Şimdi yeni görüştüğüm insana seni tanımak istemiyorum artık diye mesaj atıp konuyu kapatayım mı kızlar.Çünkü beni yargılamasını istemiyorum.Bu konuyla ilgili onunla konuşmak istemiyorum.Çok kötüyüm.Ben insanlara güvenerek hata mı yapıyorum.
Ama artık beni tanımak istemezse ya nasıl kaldırırım. Hem de anlamıyorum daha görüşeli 2 hafta bile olmadı diğeri nasıl öğrendi.
şuan gorustugun kısının bılmesını ıstemedıgın bır durum mu yasadın psıkoyla ?
Yeni erkek arkadaşına karşı dürüst ol. Seni seviyorsa zaten sana destek olacaktır. Korkağın tekiyse korkup kaçsın zaten bırak.
öyle yalnış bişey yaşamadım yani dedim ya doğru düzgün tokalaşmadım bile. sadece ben ondan ayrıldıktan sonra face de biri ekledi beni sürekli mesaj atıp duruyodu.ben de merak edttim kim diye. çok az muhabbet ettik.kimsin nesin diye. bu kişi meğer eski piskopat erkek arkadaşımmış.beni işletiyomuş.sonra daha fena oldu tabi.beni aldattın muhabbeti yapmaya başladı.ama biz ayrılmıştık ve ben sadece meraktan bir kere konuşmuştum. şimdi yenisiyle de face de konuşmaya başladık.ama tanıdığım bildiğim biri. ya kızlar çok aptalım biliyorum
o kadar kötü hissediyorum ki.sağlıklı düşünemiyorum şuan.
canım kac yasındasın bılmıyorum ama hayatta bazen belkıde senın ıcın bu bır rısk ( cunkı ya benle konusmazsa anlatırsam dıyorsun ) bu rıskı almak zorundasın ..
her zaman boyle golgenın arkasına saklanarak yurumez bu ısler....
ve her olayda bu boyledır girişken olucaksın gerekırse pat pat konusucaksın kendını ezdırmıceksın...
adamın karsısına gecıp kusura bakma senı tenzıh edıyorum canım ama ezikk ezikkk konusursann
konusurken kafanı sokacak yer ararmıscasına kendını kucultursen elbette ne suankı gorustugun oglan nede bır baskası sana saygı duymayacaktır ...
bu durumu asman lazımm bıraz korkusuz belkıde cesur olman lazım ( kendı capında ) hatta psıkolojık destek bıle sart dıyebılırım senın ıcın...
psıkolojık destek kotu bırsey degıl yanlıs anlama ... ıcınde dusundugun ama anlatamadıklarını belkıde bu destekle gun yuzune cıkartabılırsın ...
şunuda unutma bu dunyada her zaman buyuk balık kucuk balıgı yutar ( yem olma )
sence nasıl konuşmalıyım ne demeliyim.çok haklısın ezik ezik konuşmuyucam yeter artık.
Bende aynı şeyi yaşamıştım
Benimde önceden görüştüğüm eski bi psikopat vardı hakaretler tehditler küfürler vs
Sonra eşimle görüşmeye başladım tabi bu psikopat öğrenince duramadı eşime ulaşmış aramış ve hakkımda yalan yanlış ne varsa söylediğinden adım gibi eminim. Biz o ara eşimle mesajlaşıyorduk bi anda mesajlar kesilmişti. Meğer onla konuşuyorlarmış yarım saat kadar sürdü bu konuşma. Sonra ben aradığımda meşgul olduğu için kimle konuşuyordun dedim boşver gereksiz gibi dedi ben çok zorlayınca kim olduğunu söyledi. Sonra ben neler dedi sana dedim boşver bu konuyu büyütmeye gerek yok artık ben diyeceğimi dedim bi daha ne seni ne beni rahatsız edemez dedi. Aslan kocam benim nasıl cevap verdiyse artık o kendini bilmeze bi daha ne aradı ne sordu. Sanki o tehditler savuran adam o değil.
Kocam bana güvendiği ve sevdiği için onun sözlerine inanmadı ki dediğim gibi neler neler demiştir hakkımda sen de herşeyi söyle sevgiline eğer seni seviyorsa aldırmayacaktır böyle şeylere. Biz zaten kocamla 5 ay görüştükten sonra evlendik bile. Yani bunları yaşayalı bi yıl olmadı daha. İnan seven adam inanmaz böyle şeylere.
Ama artık beni tanımak istemezse ya nasıl kaldırırım. Hem de anlamıyorum daha görüşeli 2 hafta bile olmadı diğeri nasıl öğrendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?