hayatımın sonuna kadar yalnız yaşamaya karar verdim

hayalperestttt

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
204
3
318
Samsun
Hayatımda ilk defa bir insanı tanımaya karar verdim ve 5-6 görüştük,çıktık,sevgili olduk ya da her neyse.Doğru düzgün tokalaşmadım bile sınırları aşmasına izin vermeden görüştüm tanımaya çalıştım.Ama hiç bir zaman aşık olamadım.Sonra güvendim ve aileme söyledim.ailem bana yakıştırmadı ve ben de daha fazla uzatmayıp ayrıldım.Bana çok aşıktı güya ama kaldıramadı içinden iğrenç bir insan çıktı.Saçma sapan küfürler,hakaretler.Daha çok soğudum.başta üzülüyorken haksızlık yaptığımı düşünüyorken iyi ki bitmiş iyi ki ciddi bir şey olmamış dedim.
aradan 6 ay geçti ve ben 2 haftadır yeni bana uygun bir insanla görüşüyorum.eski pisikopat görüştüğümü öğrenmiş.Saçma sapan mesajlar attı yine.korkuyorum.insanlara benimle ilgili kötü şeyler anlatmasından şimdi görüştüğüm kişinin ona inanmasından korkuyorum.Bu arada yeni görüştüğüm kişiye bu piskopattan bahsetmedim.Çünkü daha yeni ve arkadaşça konuşuyoruz.ve küçük bir yerde yaşıyorum.Arkamdan konuşulmasından çok korkuyorum.Şimdi yeni görüştüğüm insana seni tanımak istemiyorum artık diye mesaj atıp konuyu kapatayım mı kızlar.Çünkü beni yargılamasını istemiyorum.Bu konuyla ilgili onunla konuşmak istemiyorum.Çok kötüyüm.Ben insanlara güvenerek hata mı yapıyorum.

bence aaçık açık konuş söyle anlat durumu en azından sana inanıyorsa güveniyorsa arkanda durur.her zaman herkesten kaçamazsın eğer bu adam manyaksa.en mantıklısı anlatman

evet hata yapıyorsun ... babama guvendım anamı ........ derler

şuan gorustugun ınsana bahset ne olmus .. ondan once bırıyle konustun ve olmadı adamda psıkopat cıktı senın sucun gunahınn yok kı ?

Yeni erkek arkadaşına karşı dürüst ol. Seni seviyorsa zaten sana destek olacaktır. Korkağın tekiyse korkup kaçsın zaten bırak.

şuan gorustugun kısının bılmesını ıstemedıgın bır durum mu yasadın psıkoyla ?

öyle yalnış bişey yaşamadım yani dedim ya doğru düzgün tokalaşmadım bile. sadece ben ondan ayrıldıktan sonra face de biri ekledi beni sürekli mesaj atıp duruyodu.ben de merak edttim kim diye. çok az muhabbet ettik.kimsin nesin diye. bu kişi meğer eski piskopat erkek arkadaşımmış.beni işletiyomuş.sonra daha fena oldu tabi.beni aldattın muhabbeti yapmaya başladı.ama biz ayrılmıştık ve ben sadece meraktan bir kere konuşmuştum. şimdi yenisiyle de face de konuşmaya başladık.ama tanıdığım bildiğim biri. ya kızlar çok aptalım biliyorum

Yeni erkek arkadaşına karşı dürüst ol. Seni seviyorsa zaten sana destek olacaktır. Korkağın tekiyse korkup kaçsın zaten bırak.

daha erkek arkadaşım değil sadece tanımaya çalışıyorum. ya bu da diğeri gibi güvenilmez biriyse sağda solda ya konuşursa işte başka biriyle çıkıyomuş önceden ben artık tanımaktan vazgeçtim falan diye.

bu aptallık degıl saflık durumuna gırıyor canım

1. havlayan kopek ısırmazzz bögüre bögüree konuşan ayıdan korkmucan ( bır halt edemez )
2. suan konustugun kısıye yalansız bıze nasıl burda anlattıysan anlat haragure cıkarırsa buda car çıktı der yoluna bakarsınn....

o kadar kötü hissediyorum ki.sağlıklı düşünemiyorum şuan.

canım kac yasındasın bılmıyorum ama hayatta bazen belkıde senın ıcın bu bır rısk ( cunkı ya benle konusmazsa anlatırsam dıyorsun ) bu rıskı almak zorundasın ..

her zaman boyle golgenın arkasına saklanarak yurumez bu ısler....

ve her olayda bu boyledır girişken olucaksın gerekırse pat pat konusucaksın kendını ezdırmıceksın...

adamın karsısına gecıp kusura bakma senı tenzıh edıyorum canım ama ezikk ezikkk konusursann
konusurken kafanı sokacak yer ararmıscasına kendını kucultursen elbette ne suankı gorustugun oglan nede bır baskası sana saygı duymayacaktır ...

bu durumu asman lazımm bıraz korkusuz belkıde cesur olman lazım ( kendı capında ) hatta psıkolojık destek bıle sart dıyebılırım senın ıcın...

psıkolojık destek kotu bırsey degıl yanlıs anlama ... ıcınde dusundugun ama anlatamadıklarını belkıde bu destekle gun yuzune cıkartabılırsın ...

şunuda unutma bu dunyada her zaman buyuk balık kucuk balıgı yutar ( yem olma )

Son düzenleme:

sence nasıl konuşmalıyım ne demeliyim.çok haklısın ezik ezik konuşmuyucam yeter artık.

sence nasıl konuşmalıyım ne demeliyim.çok haklısın ezik ezik konuşmuyucam yeter artık.

canımm hadı buna konustun dıyelımm sonrası ne olacak kendını degıstırmek zorundasınn .....

özgüven eksıklıgın var bu konuda sankı ( yanlıs algılama )

ben olsam ne yapardım onu dıyeyım .....

görüşmek ıstedıgımı belırtırdım ....

geldıgı zaman biraz hoş beş muhabbetınden sonra

özguven tavan bır sekılde zırhımı burunerek dırek konuya dalardım
asıl maksadımın konusmak oldugundan girip konusmamın bolunmemesı ıcın ızın ısterdım sonrasında baslardım
ondan once bırıyle boyle bır gorusmem oldugunu suandada bana halen yazdıgını bu durumdan rahatsız oldugumu belırtırdım senınde bılmeye hakkın var o yuzden anlatmak ıstedım bıl ıstedım derdım... sonucta bır paylasımımız var ıyı yada kotu vs vs dıye sozumu bıtırır yorumunu beklerdım

Ya aranızda bir şey geçmediyse neden bukadar korkuyorsun.Tamam iftira atabilir ama sen sağlam durursan anlar yeni arkadaşın. Bir de ayrılmayı hayatının sonu kadar yalnız yaşamayı düşünüyorsun bunun için..Sanki bir şey yaptın.Birşey yapamaz.

Bende aynı şeyi yaşamıştım
Benimde önceden görüştüğüm eski bi psikopat vardı hakaretler tehditler küfürler vs
Sonra eşimle görüşmeye başladım tabi bu psikopat öğrenince duramadı eşime ulaşmış aramış ve hakkımda yalan yanlış ne varsa söylediğinden adım gibi eminim. Biz o ara eşimle mesajlaşıyorduk bi anda mesajlar kesilmişti. Meğer onla konuşuyorlarmış yarım saat kadar sürdü bu konuşma. Sonra ben aradığımda meşgul olduğu için kimle konuşuyordun dedim boşver gereksiz gibi dedi ben çok zorlayınca kim olduğunu söyledi. Sonra ben neler dedi sana dedim boşver bu konuyu büyütmeye gerek yok artık ben diyeceğimi dedim bi daha ne seni ne beni rahatsız edemez dedi. Aslan kocam benim nasıl cevap verdiyse artık o kendini bilmeze bi daha ne aradı ne sordu. Sanki o tehditler savuran adam o değil.
Kocam bana güvendiği ve sevdiği için onun sözlerine inanmadı ki dediğim gibi neler neler demiştir hakkımda sen de herşeyi söyle sevgiline eğer seni seviyorsa aldırmayacaktır böyle şeylere. Biz zaten kocamla 5 ay görüştükten sonra evlendik bile. Yani bunları yaşayalı bi yıl olmadı daha. İnan seven adam inanmaz böyle şeylere.

ne kadar şanslısın maşallah.benim için dua eder misin

Ama artık beni tanımak istemezse ya nasıl kaldırırım. Hem de anlamıyorum daha görüşeli 2 hafta bile olmadı diğeri nasıl öğrendi.

biriyle çıktınız diye sizi tanımak istemezse kendisi bilir zaten, öylesiyle hayat geçmez. sadece internetten mi görüşüyorsunuz yeni kişiyle,dışarıda görüşüyorsanız dışarıda gören olabilir,internet üzerinden görüşüyorsanız belki şifreniz ele geçirilmiş olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…