- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi hayalperestttt
-
ne kadar şanslısın maşallah.benim için dua eder misin
Ama artık beni tanımak istemezse ya nasıl kaldırırım. Hem de anlamıyorum daha görüşeli 2 hafta bile olmadı diğeri nasıl öğrendi.
Hayatımda ilk defa bir insanı tanımaya karar verdim ve 5-6 görüştük,çıktık,sevgili olduk ya da her neyse.Doğru düzgün tokalaşmadım bile sınırları aşmasına izin vermeden görüştüm tanımaya çalıştım.Ama hiç bir zaman aşık olamadım.Sonra güvendim ve aileme söyledim.ailem bana yakıştırmadı ve ben de daha fazla uzatmayıp ayrıldım.Bana çok aşıktı güya ama kaldıramadı içinden iğrenç bir insan çıktı.Saçma sapan küfürler,hakaretler.Daha çok soğudum.başta üzülüyorken haksızlık yaptığımı düşünüyorken iyi ki bitmiş iyi ki ciddi bir şey olmamış dedim.
aradan 6 ay geçti ve ben 2 haftadır yeni bana uygun bir insanla görüşüyorum.eski pisikopat görüştüğümü öğrenmiş.Saçma sapan mesajlar attı yine.korkuyorum.insanlara benimle ilgili kötü şeyler anlatmasından şimdi görüştüğüm kişinin ona inanmasından korkuyorum.Bu arada yeni görüştüğüm kişiye bu piskopattan bahsetmedim.Çünkü daha yeni ve arkadaşça konuşuyoruz.ve küçük bir yerde yaşıyorum.Arkamdan konuşulmasından çok korkuyorum.Şimdi yeni görüştüğüm insana seni tanımak istemiyorum artık diye mesaj atıp konuyu kapatayım mı kızlar.Çünkü beni yargılamasını istemiyorum.Bu konuyla ilgili onunla konuşmak istemiyorum.Çok kötüyüm.Ben insanlara güvenerek hata mı yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?