Hayatımın tek anlamı Rüzgar'ıma kavuştum sonunda :)

RuzgarDeniz

Can suyum hayat ışığımsın
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
8.060
4
156
İstanbul
Buradaki doğum hikayelerini okumak beni her zaman duygulandırmıştı. Hamile kalmadan önce acaba ben de bir gün yazabileceğimin hayalini kurardım, hamile kaldıktan sonra ise bir an önce yavrumu sağlıkla kucağıma alayım ve ben de hikayemi yazayım diye aklımdan geçirirdim. Sonunda oldu ve işte bizim hikayemiz :)

3,5 yıl önce eşimle evlenmeye karar verdiğimizde hemen çocuk sahibi olalım, hiç beklemeyelim demiştik. Ama evdeki hesap çarşıya uymadı tabii ve biz 3,5 yıl boyunca çocuk hasretiyle yanıp tutuştuk. Eşim ameliyat oldu, ben bir aşılama yoluyla ve 3 doğal yollardan hamilekaldım ama ne yazık ki dört bebeğimi de kaybettim. Kalp atışlarını hiçbir zaman duyamadık. Sonuç kürtaj oldu ve ben dört kürtajdan sonra cesaretimi kaybettim. Artık istemiyorum dedim. Daha fazla gücüm kalmamıştı. Son çare tüp bebeği deneyelim dedik. Tüp bebeğe hazırlık olsun diye hem eşime hem kendime çeşitli kürler yaptım. Kürlerin 3. ayına yeni girmiştik, ki yeniden hamile kaldığımı öğrendim. Çok korkmuştum. Yeniden hayal kırıklığı yaşayacağımdan ölesiye korktum. Hayır dedim, ne olur bu sefer kaybetmeyeyim Allah'ım... Hatta doktora bile gitmem gereken zamandan daha geç gittim. Eşime hamile olduğumu söylediğim zaman çok temkinliydi. O da sevinemedi benim gibi. Sonunda artık doktora gitmemizin zamanı gelmişti ve geçiyordu. Doktoruma gittiğimde doktorum bizden heyecanlıydı desem yeridir. Çünkü yıllarca o da bu mücadelenin içindeydi. Her kaybımda o da çok üzüldü. Ama bu sefer zafer bizimdi. Kalp atışları vardı bebişimin. O gün onun kalp atışlarını gördüğümde yaşadığım heyecanı ve mutluluğu anlatamam. Ancak yaşayan bilir. Gözyaşlarımdan USG ekranını göremiyordum. Mutluluktan ağlıyordum. Böyle böyle heyecanlarla, endişelerle zaman geçti. Doğumumu İstanbul'da yapacaktım. Kasım'ın 8'inde babamlar beni İstanbul'a götürmek için geldiler ve İstanbul'a geldim. İstanbul'daki doktorum bebeği USG'de kontrol etti. Herşeyin yolunda gittiğini ve 18'inden sonraki bir günde sezeryan olabileceğimi söyledi ve 20 Kasım'a karar verdik. Günler geçmek bilmedi. Her geçen gün beni oğluma bir gün daha yaklaştırıyordu ve heyecanım çok büyüktü. Veee işte büyük gün geldi çattı... Sabah saat 8.30'da hastanedeydik. Saat 10.00 gibi ameliyata girecektim. Ameliyattan hiç korkmuyordum. Sonucunda oğluma kavuşacaktım. Neredeyse ameliyathaneye yürüyerek gidecektim. Ameliyathaneye giderken anne olmak isteyen tüm dostlarıma dua ettim. İnşallah Rabbim kabul etmiştir. Saat 10.23'de Rüzgar'ım doğmuş. 3540 gr. ağırlığında ve 50 cm. boyunda yakışıklı bir oğlum vardı artık. Ayıldığımda oğlumu daha getirmemişlerdi. Oğlumu istedim hemen ve geldi. İşte o an narkozun etkisinden çıktım. "Bu küçük şey benim mi?" diye sorduğumu hatırlıyorum. Hala inanamıyorum ama benim oğlum, onu ben doğurdum. Saatlerce onu seyrediyorum, tek tek yüzünün hatlarını inceliyorum. Yıllarca özlediğim, yolunu beklediğim meleğim çok uzaklardan geldi ve ona doyamıyorum.

Allah isteyen her kadına yaşatsın bu duyguyu. Hiçbir kadını kucağı boş bırakmasın. Bu öyle güzel ve öyle özel bir duygu ki, anlatılamaz ancak yaşanırsa anlaşılır. Allah doğmuş ve doğacak bebeklerimize sağlıklı uzun ömürler versin.

Canim cok guzel yazmissin. Okuyunca agladim. Galiba birazda hormonlarin etkisiyle cok duygusal oldum.
Allah anali babali buyutsun, sansi hep acik olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.
Yakisikli Ruzgari op benim icin lutfen
Sevgiler

ablaammmmmmm canımmmmmm okurken sabırla ve heyecanla beklediğimiz günler geçti gözümün önünden allahımmmm ne kadar büyüksün ya rabbim nasıl güzel bir duygu nasıl muhteşem bir his bu annelik rabbim her kadına bunu tadmayı nasip etsin inşallahhh....
Ablaammm senin için o kadar dualar ettim rabbim biliyor içimi her kontrolünü her tahlilini her doktor dönüşünü inan sana belli etmeden üç buçuk atarak heyecan ve korkuyla bekledim gerçek ablam olsan bu kadar seninle yaşardım bunları canım benimmmmmm....
sonunda işte bak sonunda oldu dualarımız kabul oldu ve oğlumuz kollarında rabbim bir ömür ayırmasın inşallah ablacım allahım bütün mürvetlrini görmemizi nasip etsin inşallah hayırlısı ile yaradan ağız tadınızı hiç bozmasın yüzünüzü hiç soldurmasınnn aminnnnnnn....
size bu minik ve yakışıklı erkekle ömür boyu huzur ve mutluluk diliyorum ablaaammmm....
sizi seviyorum mucx mucx

ablacım gülçinin dediklerine aynen canı gönülden katılıyorum çünkü öyle kuvvetli bağlar oluştukiş aramızda üzüntü gerçek gözyaşı mutlulukta göbekler atıyoduk resmen evet ablam sen her dr gittiğinde 4 kaybının vermiş olduğu sıkıntıları bildiğimden birde bende ilk yavrumu düşükle kaybettiğimden olsa gerek sen her dr gidişinde güzel haberlerle dönmen için dualar edip heyecandan ölüyodum özellikle kalp atışı ve karnından yaptırdığın amniyosentez beni çok heyecanlandırmıştı güzel sonuçlar gelince hem ben im sevinçten içim içime sığmazdı hemde sanki anlıyomuşcasına cemrem kıpırdan ır daha bi hareketlenir içime sığmazdı neydi o günler içimizdeki mutluluk tohumlarımızı beraber yeşerttik ve en güzeli yakışıklımız rüzgarımız kollarında allahım bir ömür ayırmasın senden herşeyin en güzeli ve hayırlısı olsun rüzgarıma ablam sen de her anne gibi harikasın

canım benim, allah oğlunu sağlıkla , sıhhatle analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

ınşallah yakışıklı Rüzgar anasına, babasına, vatanına, milletine hayırlı bir evlat olur. Seni tekrar tebrik ediyorum. :nazar:

çoook tebrik ederim cnm....
24 aralık perşembe de bnm doğumum var...
çok heyecanlıyım....

Canim cok guzel yazmissin. Okuyunca agladim. Galiba birazda hormonlarin etkisiyle cok duygusal oldum.
Allah anali babali buyutsun, sansi hep acik olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.
Yakisikli Ruzgari op benim icin lutfen
Sevgiler
Canım :) İnşallah sen de yaşayacaksın bu duyguyu ve seninde doğum hikayeni okuyacağız burada :) Duygusal olman çok normal çünkü hormonlar tavan yapmış durumda sende :) Güzel dileklerin için çok teşekkürler, amin... Öperim Rüzgar'ı senin için, hem de seve seve :)
Rabbim analı babalı büyütsün inşAllah... Sağlıklı hayırlı evlat olsun size....
Amin inşallah :)
ablaammmmmmm canımmmmmm okurken sabırla ve heyecanla beklediğimiz günler geçti gözümün önünden allahımmmm ne kadar büyüksün ya rabbim nasıl güzel bir duygu nasıl muhteşem bir his bu annelik rabbim her kadına bunu tadmayı nasip etsin inşallahhh....
Ablaammm senin için o kadar dualar ettim rabbim biliyor içimi her kontrolünü her tahlilini her doktor dönüşünü inan sana belli etmeden üç buçuk atarak heyecan ve korkuyla bekledim gerçek ablam olsan bu kadar seninle yaşardım bunları canım benimmmmmm....
sonunda işte bak sonunda oldu dualarımız kabul oldu ve oğlumuz kollarında rabbim bir ömür ayırmasın inşallah ablacım allahım bütün mürvetlrini görmemizi nasip etsin inşallah hayırlısı ile yaradan ağız tadınızı hiç bozmasın yüzünüzü hiç soldurmasınnn aminnnnnnn....
size bu minik ve yakışıklı erkekle ömür boyu huzur ve mutluluk diliyorum ablaaammmm....
sizi seviyorum mucx mucx
O günleri düşündükçe yaşadığım mutluluk, heyecen ve endişenin nasıl birbirine karıştığını, bugünlere ulaşıp ulaşamayacağımı düşünüyordum. Sizlerin varlığı ve desteği bana büyük güç veriyordu. İyi ki varsın ve iyi ki hepinizi tanıdım. Her şerde bir hayır vardır derler. Ne kadar doğru. Kayıplarım olmasa ve bunları araştırmasam sizleri tanıma fırsatım olmayacaktı. Çok şükür şimdi mutlu bir başlangıca doğru adım attım sizlerle. Varlığınızı ve desteğinizi hep hissettim. Sizinle ağladım, sizinle güldüm. Ne mutlu ki sizleri tanıma fırsatını yakaladım. Güzel dileklerin için teşekkür ediyor, amin diyorum canım. Ben de sizi çok ama çok seviyorum :)
HOŞGELDİN YAKIŞIKLIMMMM

:nazar: :nazar: :nazar:

bu muhteşem bir şey, çok teşekkür ederim Gülçin'im, ağlattın beni ama mutluluktan :)
ablacım gülçinin dediklerine aynen canı gönülden katılıyorum çünkü öyle kuvvetli bağlar oluştukiş aramızda üzüntü gerçek gözyaşı mutlulukta göbekler atıyoduk resmen evet ablam sen her dr gittiğinde 4 kaybının vermiş olduğu sıkıntıları bildiğimden birde bende ilk yavrumu düşükle kaybettiğimden olsa gerek sen her dr gidişinde güzel haberlerle dönmen için dualar edip heyecandan ölüyodum özellikle kalp atışı ve karnından yaptırdığın amniyosentez beni çok heyecanlandırmıştı güzel sonuçlar gelince hem ben im sevinçten içim içime sığmazdı hemde sanki anlıyomuşcasına cemrem kıpırdan ır daha bi hareketlenir içime sığmazdı neydi o günler içimizdeki mutluluk tohumlarımızı beraber yeşerttik ve en güzeli yakışıklımız rüzgarımız kollarında allahım bir ömür ayırmasın senden herşeyin en güzeli ve hayırlısı olsun rüzgarıma ablam sen de her anne gibi harikasın
Aynur'um, güzelim benim :) Tek yürek olduğunuzu bilmez miyim? Yukarıda Gülçin'e de yazdım. Sizlerin varlığı bana hep güç verdi. Tek yürek olup dualarınızı bana gönderdiğinizi biliyordum. Çok şükür hep birlikte ulaştık bugünlere. Darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah :) Sen de harika bir annesin canım :)
canım benim, allah oğlunu sağlıkla , sıhhatle analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

İnşallah yakışıklı Rüzgar anasına, babasına, vatanına, milletine hayırlı bir evlat olur. Seni tekrar tebrik ediyorum. :nazar:
Amin canım, teşekkür ederim. Darısı başına inşallah en kısa zamanda :)
çoook tebrik ederim cnm....
24 aralık perşembe de bnm doğumum var...
çok heyecanlıyım....
Teşekkür ederim canım sağol. Harika bir duygu, 5 gün sonra inşallah sen de yaşayacaksın ve ne güzel bir duygu, nasıl anlatılamaz bir duygu olduğunu anlayacaksın. Şimdiden tebrik ediyorum ve Allah analı babalı büyütsün diyorum :)

bitanem resamini gördüm albümlerde sabah ogluşunun paşamızın çok şeker maşallah allahım olmayanlarada versin böyle güzel hayırlı evlatlar inşallah hayırlı ugurlu olsun paşan cnm bnmm bir ömür ogluşunuzla ailenle mutlu bir gelecek ömür dilerim sizeee

bitanem resamini gördüm albümlerde sabah ogluşunun paşamızın çok şeker maşallah allahım olmayanlarada versin böyle güzel hayırlı evlatlar inşallah hayırlı ugurlu olsun paşan cnm bnmm bir ömür ogluşunuzla ailenle mutlu bir gelecek ömür dilerim sizeee
çok teşekkürler canım, amiiiiiinnnnnnnnn, cümlemize inşallah :)
Canım benimm,

Allah analı babalı büyütsün Rüzgar'ımı. Çok tatlı maşallah. Şansı da bahtı da her zaman açık olsun inşallah.

Güzel arkadaşımmmmm... Amiiiiiinnnnn inşallah canım. Seninkinin de inşallah :)

hayırlı olsun bebeğin sağlıklı hayırlı huzurlu olsun allah bebeğini bütün kötülüklerden belalardan şeytanlardan cinlerden ruhlardan cinden şeytandan ruhdan ve bütün pis şeylerden nazarlardan korusun ve saklasın meleklerle hemde kızının allah her daim meleklerle destekçisi olsun yardımcısı olsun allah bebeğine kısmet versin allah ona ve sana ve eşine ve ailene güzel bi hayat huzurlu sağlıklı bi hayat geçirtsin allah bebeğinin yanında olsun meleklerle ve melekler nöbet beklesinler bebeğinin başucunda allah bebeğinin yüzünü güldürsün meleklerle melekler bebeğine hep gülsünler allahta gülsün canım benim allah uzun ömürler versin allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüsün bebeğin canım benim

güzel duan için çok çok teşekkür ederim, amin :)

rüzgar bebek hoşgeldin şükürler olsun anne babana kavuştun
sağlıkla huzurla büyü inşallah iyilik melekleri hep yanında olsun yüzün hep gülsün

ablacım sonunda ve nihayet minik prensine kovuştun ve kavuştuk inan kızların dedigi gibi hepimiz sabırla korkuyla endişe ile seninle geçirdik 9 aı geçirdik..yüregimiz agzında geçen onca zamandan sonra rabbim çok şüür sana mükafatını verdi..allahım sizi hiç ayırmasın hayırlısıyla büyümesini mürüvetinde görmek nasip etsin saglıkla mutluklu geçirin..allah keder üzüntü vermesin bundan sonraki hayatınız da inşallah..tekrar tebrik ediyorum seni ve eşini..rabbim sizi rüzgar bebegi korusun..

Çok tebrik ederim,Rüzgar gibi gelmiş en umutsuz anınızda hayatınıza,bir ömür boyu mutlu sağlıklı yaşarsınız inşallah.Şansı bahtı açık hayırlı bir evlat olmasını dilerim.

Back
X