- 4 Nisan 2022
- 144
- 36
- 28
- 38
- Konu Sahibi Haticexxxxxx
-
canim mesleginiz varmis.bosanabilme durumunuz varsa bosanin derim.eger yoksa ipleri kocaya vermeyin bundan sonra ne hamile kalin ne de kredi cekin.izin vermeyinBenim gibi şansiz kadersiz olan varmi 3 kardeşiz bir tane kardeşim engelli abim evlendi ve kardeşiyle alakası yok annemde annelikten tamemn uzak hiç çocuklarını umursamayan bir kadın o yüzden aile kopuk bende okudum atandım bursaya gittim orada bari birisiyle evleneyim bir ailem olsun annesi annem olur dedim evlendim onların da bana yapmadığı zulüm kalmadı altınlarımi aldılar kredi çektirdiler oğlum oldu ona bıkmadılar borç batağına battık ailen olmayınca kimsen olmuyormuş meğer anne hayatta çok önemliymiş hep tek başıma bıraktı beni hamile kaldım sorunlu gebeliğim oldu hiç umursamadi hep yalnız kaldım hayatta ve okadar zorlaniyorumki iyice psikolojim bozuldu kac seneden sonra oğlum var bu halimle yatmıyorum sinir harabiyeti var başedemiyorim ve hamileyim hepsinin acısı çıkıyor işte eşimle kavga ediyoruz ister istemez ben neyapayim siz ne tavsiye edersiniz kendime gelemiyorum mutlu olamiyorum
Eşim sorunlu değil aileler sorunlu kendi ailem esimin ailesi ama hayatta malesefki birisinin desteğine ihtiyaç duyuyosunAnlamadım sorunlu evliliğe bir daha mı hamilesiniz?
Eşim normalde kötü bir insan değil oda bu durumdan şikayetçi ama kendi anne babasının bukadar kötülük yapacağını düşünmemiş konuşmuyor ailesiyle tayin istedik uzaklaştıkcanim mesleginiz varmis.bosanabilme durumunuz varsa bosanin derim.eger yoksa ipleri kocaya vermeyin bundan sonra ne hamile kalin ne de kredi cekin.izin vermeyin
kendi ailenizdeki olumsuzluklarla kocanizla gecirdginiz evliliginizdeki sorunlarin bence bagi yok.kendi hür iradeniz ile cocuk yapmissiniz ayni yataga girmissiniz.kendi imzanizla kredi cekmeye karar vermissiniz.aslinsa secimlerimiz hayatimizi olusturuyor.yani her yanlis secimlerinizde cocukluk tramvalarina baglamayin lutfen.o tramvalardan kurtulmak ve guclu bir irade ile hareket etmekte sizin elinizde.icsel denetim olmayinca hep dışsal denetime maruz kalmissinizBenim gibi şansiz kadersiz olan varmi 3 kardeşiz bir tane kardeşim engelli abim evlendi ve kardeşiyle alakası yok annemde annelikten tamemn uzak hiç çocuklarını umursamayan bir kadın o yüzden aile kopuk bende okudum atandım bursaya gittim orada bari birisiyle evleneyim bir ailem olsun annesi annem olur dedim evlendim onların da bana yapmadığı zulüm kalmadı altınlarımi aldılar kredi çektirdiler oğlum oldu ona bıkmadılar borç batağına battık ailen olmayınca kimsen olmuyormuş meğer anne hayatta çok önemliymiş hep tek başıma bıraktı beni hamile kaldım sorunlu gebeliğim oldu hiç umursamadi hep yalnız kaldım hayatta ve okadar zorlaniyorumki iyice psikolojim bozuldu kac seneden sonra oğlum var bu halimle yatmıyorum sinir harabiyeti var başedemiyorim ve hamileyim hepsinin acısı çıkıyor işte eşimle kavga ediyoruz ister istemez ben neyapayim siz ne tavsiye edersiniz kendime gelemiyorum mutlu olamiyorum
Offf kötü giden şeylerin üzerine bir 2. Çocuğu eklemişsiniz, maalesef insanın arkasında aile olmayınca gittiği yerde de mutlu olamıyor, çok şükür ki ekonomik özgürlüğünüz var , yardım alın mutlaka psikolojik olarak, eşiniz konusunda da eğer evle ilgilenmiyorsa kendinizi garantiye alıp boşayın gitsin , şuan hamileliği geçirmeye bakın, doğumdan sonra iyi olunca duruma göre evliliginiz ile ilgili bur karara varırsınız, eş konusunda tam olarak nelerden rahatsızsınız konuyu biraz açsaydınız keşke, mesela şiddet hakaret var mı size karşı veya çocuğunuza karşı?Benim gibi şansiz kadersiz olan varmi 3 kardeşiz bir tane kardeşim engelli abim evlendi ve kardeşiyle alakası yok annemde annelikten tamemn uzak hiç çocuklarını umursamayan bir kadın o yüzden aile kopuk bende okudum atandım bursaya gittim orada bari birisiyle evleneyim bir ailem olsun annesi annem olur dedim evlendim onların da bana yapmadığı zulüm kalmadı altınlarımi aldılar kredi çektirdiler oğlum oldu ona bıkmadılar borç batağına battık ailen olmayınca kimsen olmuyormuş meğer anne hayatta çok önemliymiş hep tek başıma bıraktı beni hamile kaldım sorunlu gebeliğim oldu hiç umursamadi hep yalnız kaldım hayatta ve okadar zorlaniyorumki iyice psikolojim bozuldu kac seneden sonra oğlum var bu halimle yatmıyorum sinir harabiyeti var başedemiyorim ve hamileyim hepsinin acısı çıkıyor işte eşimle kavga ediyoruz ister istemez ben neyapayim siz ne tavsiye edersiniz kendime gelemiyorum mutlu olamiyorum
Okumuş, mesleği elinde atanmış birisiniz.
İlk çocuğunuza zor bakmışsınız niye tekrar?
Eşim sorunlu değil aileler sorunlu istenilen bir gebelik değilAnlamadım sorunlu evliliğe bir daha mı hamilesiniz?
Offf kötü giden şeylerin üzerine bir 2. Çocuğu eklemişsiniz, maalesef insanın arkasında aile olmayınca gittiği yerde de mutlu olamıyor, çok şükür ki ekonomik özgürlüğünüz var , yardım alın mutlaka psikolojik olarak, eşiniz konusunda da eğer evle ilgilenmiyorsa kendinizi garantiye alıp boşayın gitsin , şuan hamileliği geçirmeye bakın, doğumdan sonra iyi olunca duruma göre evliliginiz ile ilgili bur karara varırsınız, eş konusunda tam olarak nelerden rahatsızsınız konuyu biraz açsaydınız keşke, mesela şiddet hakaret var mı size karşı veya çocuğunuza karşı?
Bakıcı bulun aileler den destek istemeyin şahsen benim de el ailesinden desteğim yok ama olmasında zaten onları istemiyorum safi zararla...Eşimle tartışmalar stresten eşim kötü bir insan değil kendi ailesinin öyle şeyler yapacağını kendiside düşünemedi kendi başımıza başetmeye çalışıyoruz ama bazı durumlarda aileyede ihtiyaç duyuyorsun düşmez kalkmaz bir Allah yeri geliyor çocuk hasta oluyo iş yerinden izin alamıyorsun insanlar sürekli sürekli idare edermi bu devirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?