Hayatımızda borsa, canım kayınvalidem

vaseline

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
366
2
66
Evlendiğimizden beri hayatı borsa, en son kazandığı parayla üstüne kredi çekip araba almıştı ve o arabayla çok kötü bir kaza yaptı ölümden döndü.
Bırak borsayla uğraşma dedi boşuna stres oluyorsun kazanırken iyi ama kaybettiğinde üzülmeyeceksin diyorum borsadan hiç anlamam ne para eder ne alınır satılır. Baya br para kaybetmiş nerdeyse benim bir yıllık maaşım iki gün morali bozuk gezdi ve bu moral bozukluğunu bana yansıtmak zorunda mısın haksız mıyım kızlar?
Bir de bu yetmezmiş çok sevdiğim canım kayınvalidem hafta sonu bizi ailece yemeğe götürdüler eltim falan ben gelinliğimi düğünden sonra temizletip kutuyla kaldırmıştım. Beş yıl olacak hiç açılmadı iş yerinde çok fakir bir çifti konuştular gelinlik arıyorlarmış ben de benimki olursa vereyim dedim. Getirdim kıza bedeni uydu verdim. Sonuçta düğünden sonra geri verecekler. Yemek sırasında konu geçti ben de birine verdim falan dedim kayınvalidem, kayınpederim bir surat astılar ne var bunda surat asacak. Konu açıköğretime geldi eskiden beri zaten bir küçümseme var kayınvalidem eşim için sürekli her konuşmada oğlum iki üniversite bitirdi yüksek lisans yaptı diye övünür durur ben de iki yıllık mezunum ve memurum hafta sonu sınavda görevliydim ben de seneye açıköğretime kayıt yaptırcam dedim önceden pek istememiştim şimdi çalıştığım kurumda yükselme sınavları açılıyor o yüzden açıköğretimden dört yıllığa tamamlayım diyorum. Açıköğretimi de hiç sevmem zoraki bitireceğim falan dedim eşim de açıköğretim dediğin ne gözü kapalı biter dedi kayınvalidem sanki ona soran oldu uzatmadan bitirsen bari içimden koca bir off çektim Ben de sinirlendim oğlunuz bir taraftan siz bir taraftan tabi bunları içimden söyledim çocuğu aldığım gibi işim var diye yemeğin ortasında kalkıp eve gittim. Eşim o sırada masada yoktu eltim aradı ne olur üzülme diye ben de hata bende niye yemeğe geliyorum ki dedim. Eşim geldi bu böyle olmaz diye ben de evet olmaz bir daha ailenle görüşmeyeceğim dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
evlendiğimizden beri hayatı borsa, en son kazandığı parayla üstüne kredi çekip araba almıştı ve o arabayla çok kötü bir kaza yaptı ölümden döndü.
Bırak borsayla uğraşma dedi boşuna stres oluyorsun kazanırken iyi ama kaybettiğinde üzülmeyeceksin diyorum borsadan hiç anlamam ne para eder ne alınır satılır. Baya br para kaybetmiş nerdeyse benim bir yıllık maaşım iki gün morali bozuk gezdi ve bu moral bozukluğunu bana yansıtmak zorunda mısın haksız mıyım kızlar?
Bir de bu yetmezmiş çok sevdiğim canım kayınvalidem hafta sonu bizi ailece yemeğe götürdüler eltim falan ben gelinliğimi düğünden sonra temizletip kutuyla kaldırmıştım. Beş yıl olacak hiç açılmadı iş yerinde çok fakir bir çifti konuştular gelinlik arıyorlarmış ben de benimki olursa vereyim dedim. Getirdim kıza bedeni uydu verdim. Sonuçta düğünden sonra geri verecekler. Yemek sırasında konu geçti ben de birine verdim falan dedim kayınvalidem, kayınpederim bir surat astılar ne var bunda surat asacak. Konu açıköğretime geldi eskiden beri zaten bir küçümseme var kayınvalidem eşim için sürekli her konuşmada oğlum iki üniversite bitirdi yüksek lisans yaptı diye övünür durur ben de iki yıllık mezunum ve memurum hafta sonu sınavda görevliydim ben de seneye açıköğretime kayıt yaptırcam dedim önceden pek istememiştim şimdi çalıştığım kurumda yükselme sınavları açılıyor o yüzden açıköğretimden dört yıllığa tamamlayım diyorum. Açıköğretimi de hiç sevmem zoraki bitireceğim falan dedim eşim de açıköğretim dediğin ne gözü kapalı biter dedi kayınvalidem sanki ona soran oldu uzatmadan bitirsen bari içimden koca bir off çektim ben de sinirlendim oğlunuz bir taraftan siz bir taraftan tabi bunları içimden söyledim çocuğu aldığım gibi işim var diye yemeğin ortasında kalkıp eve gittim. Eşim o sırada masada yoktu eltim aradı ne olur üzülme diye ben de hata bende niye yemeğe geliyorum ki dedim. Eşim geldi bu böyle olmaz diye ben de evet olmaz bir daha ailenle görüşmeyeceğim dedim.

ağzına sağlık diyorum bencede olmaz ....
Ama borsa olayını bence küçümseme bizim enişte borsada 3 daire kaybettiği gibi 100 bin tlde borc almışta kaybetmiş allah korusun hemen caresine bakın

hata etmişsin....
kadın bişey dememiş...
uzatmasan bari yani hemen geçsen bitse yükselsen fln....

ağzına sağlık diyorum bencede olmaz ....
Ama borsa olayını bence küçümseme bizim enişte borsada 3 daire kaybettiği gibi 100 bin tlde borc almışta kaybetmiş allah korusun hemen caresine bakın

Yıllardır hayatı borsa ben de korkuyorum çok büyük para yatırmıyor ama

eeeeeee eşin ne diyo bu duruıma..
keşke masayı dönmesini bekleseydin eşinin...
haklıyken haksız duruma düşmezsin inşallah....

Ben bu tür yorum yazanları anlamıyorum hata etmişsisin vs... Ne kadar sacma konu sahibi yapacagı bi olaydan bahsetmiş aile ortamında destek görecegine köstek ve aşagılanma ile karsılık almış ....
Illa mahalle kavgası mı olması lazım kii haklı olabilmesi için .. Hiç kusura bakmayın ama ben olsamda ceker giderdim .. Sadece konu sahibinin bi daha görüşmüycem demesi yalnış olmuş ... Eşinle evli olduğun sürece istemesen de görüşmek zorundasın ama ne kadar içten olur tartışılır tabi suandan itibaren araya mesafe koymanda fayda görüyorum yoksa eşinide ikiarada bırakırsın .. Buda aile huzurunuz için hiç iyi olmaz

Valla iyi sabrettim bile bu ilk değil son da olmayacak çok mu zor motive etmek ama tam tersi laf sokmak köstek olmnak daha çok hoşuna gidiyor artık önce kendimi düşüneceğim eşim de görüşmek isterse kendi gitsin görüşsün

şahsen ben yemeği yarıda bırakıpta eve gidecek kadar büyütülecek bişey görmedim.. küçümsüyorlarsa verirsin karşılığını. yarım saat sonrada çıkar gelirsin evine .bu kadar.

eeeeeee eşin ne diyo bu duruıma..
keşke masayı dönmesini bekleseydin eşinin...
haklıyken haksız duruma düşmezsin inşallah....

Eşim bir şey söyleyemedi sustu kaldı
Bir de biz evimizi değiştireceğiz ev arıyoruz sürekli kendi oturduğu semte gelmemiz için baskı yapıyor

şahsen ben yemeği yarıda bırakıpta eve gidecek kadar büyütülecek bişey görmedim.. küçümsüyorlarsa verirsin karşılığını. yarım saat sonrada çıkar gelirsin evine .bu kadar.

Haklısın ama ben doldum biraz bu durum patlama oldu

açıkcası ilk okuyunca k.valideniz borsada para kaybetti sandım:)..sanırım evlendiğinizden beri kendinizin küçük düşürüldüğünüzü hisettiğiniz için masadan kalkıp gittiniz.keşke size söylenen o tarz laflara zamanında cevap verseydiniz böyle ufak bir olayda masadan kalkıp gidecek kadar dolmazdınız.bu davranışınız hatalı bence ama olan olmuş.gelinlik konusuna gelince o gelinlik size ait ve istediğiniz gibi kullanırsınız.eşinizin borsa alışkanlığı bence çok tehlikeli,asıl düşünmeniz gereken şey bu.

Son düzenleme:
açıkcası ilk okuyunca k.valideniz borsada para kaybetti sandım:)..sanırım evlendiğinizden beri kendinizin küçük düşürüldüğünüzü hisettiğiniz için masadan kalkıp gittiniz.keşke size söylenen o tarz laflara zamanında cevap verseydiniz böyle ufak bir olayda masadan kalkıp gidecek kadar dolmazdınız.bu davranışınız hatalı bence ama olan olmuş.gelinlik konusuna gelince o gelinlik size ait ve istediğiniz gibi kullanırsınız.eşinizin borsa alışkanlığı bence çok tehlikeli,asıl düşünmeniz gereken şey bu.

Doğru söylüyorsun ama inanın çok doldum ve yıprandım
Borsa korkuyorum ama nasıl ikna edeceğim bilmiyorum
Eşimin hayatında iki vazgeçilmezi borsa ve bilardo :((

Bence sen kendi kendine aşağılık kompleksine kapılmışsın.

Yaptığın tamamiyle şımarıklık; bu şekilde ciddiye alınmazsın benden söylemesi.

Kendine çeki düzen vermelisin.

İçinizde birikmiş birikmiş ve bir anda patlamışsınız.Keşke tepkiniz masayı terketmek yerine,kırıldığınızı söyleyerek olsaydı.
Benim eşimde evlenmeden önce borsa oynardı,çok şükür hiç kaybetmedi ama evlendikten sonra bıraktı.
Borsa,kumar gibi bağımlılık yapıyor aslında.
Eşim para yatırmıyor ama hala sitesini falan takip ediyor,yorumları okuyor,hangi kurum düşmüş,hangisi yükselmiş takip ediyor.
İnşallah eşiniz en kısa zamanda bırakır borsayı.

Bence sen kendi kendine aşağılık kompleksine kapılmışsın.

Yaptığın tamamiyle şımarıklık; bu şekilde ciddiye alınmazsın benden söylemesi.

Kendine çeki düzen vermelisin.

Bu da bir eleştiri ama tam tersi öyle bir komplekse hiçbir zaman kapılmadım beni tanımadan bu kadar kesin ve net konuşmanız yanlış
Ben evliyken sırf çalışıyım diye markette kasiyerlik bile yaptım ki kayınvalidem ne iş yaptığımı kimseye söylemezdi buna rağmen hep çalıştım
Çeki düzen verecek olan ben değilim bana göre kayınvalidemin artık biraz diline sahip çıkması gerekir

Son düzenleme:
İçinizde birikmiş birikmiş ve bir anda patlamışsınız.Keşke tepkiniz masayı terketmek yerine,kırıldığınızı söyleyerek olsaydı.
Benim eşimde evlenmeden önce borsa oynardı,çok şükür hiç kaybetmedi ama evlendikten sonra bıraktı.
Borsa,kumar gibi bağımlılık yapıyor aslında.
Eşim para yatırmıyor ama hala sitesini falan takip ediyor,yorumları okuyor,hangi kurum düşmüş,hangisi yükselmiş takip ediyor.
İnşallah eşiniz en kısa zamanda bırakır borsayı.

Umarım canım bazen kafaya çok takıyorum daha büyük para yatırırsa falan diye gerçi borsadan hiç anlamam

Back
X