Hayatımızda kimseye eyvallahımız olmasin

Deniz1285

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2017
5
2
1
35
bugüne kadar hep başkaları ne der üzülürmü kırılırmı diyerek hep kendimden ödün verdim kırıldım kırmadım ama artık yeter sıra bende ben de artık kim ne der üzülürmü kırılırmı diye düşünmeyecem. ... sizlerle paylasmak istedim.. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

bugüne kadar hep başkaları ne der üzülürmü kırılırmı diyerek hep kendimden ödün verdim kırıldım kırmadım ama artık yeter sıra bende ben de artık kim ne der üzülürmü kırılırmı diye düşünmeyecem. ... sizlerle paylasmak istedim.. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Valla ben de ayni senin gibiyim aman su bozulmasin laf sokmayayim aman suna bir sey demeyeyim derken derken aslinda hep kendimizden eksiltiyoruz bazi seyleri
O yuzden artik kimseyle zorunlu olmadikca muhatap olmuyorum varsin soguk desinler varsin kibirli desinler umrumda degil.

Ben de şu sıralar bu kararı aldım. Artık insanı mecbur bırakıyorlar böyle olmaya. sen milletin iyiliğini düşünürsün kırılmasın aman yüz yüze bakıyoruz şurda dersin ama insanlar düşünmez. Böyle düşüne düşüne baktım psikolojim bozuluyor ben yıpranıyorum. Şimde bıraktım artık hiç kimse umrumda değil. Ne düşünürler ne derler diye diye kendimizi mahvettin. En iyisi eşin hariç herkesle mesafeli olmak.

en dogru kararo vermissin

Bi şekilde kendi ayaklarımızın üzerinde duruyoruz zaten kimseden bişey beklemeden

Back
X