Hayatımızda kırdığımız en büyük potlar :)

_Semiramis_

кєη∂iмi çσ&#1082
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.848
1
106
Bursa
ilk olarak ben başlayayım :D
bi arkadaşım var aynı iş yerinde çalışıyoduk kızın adı fatma. cocuklarımıza koyacağımız isimlerden konuşurken ben dedım ki 'kızımın adını asla ayşe fatma gibi isimler koymam sevmıyorum o isimleri' dememle olayı konustuğum kızın adının fatma olduğunun dank etmesi bir oldu off nasıl utandığımı anlatamam
:27: Allahtan kız bişey demedi sadece tuhaf tuhaf baktı :17:

evett sıra sizlerdee :42:

çok eğlenceli bir konu olacak bence
aklıma şu an gelmiyor ama çok patavatsız bir insanım
sürüyle pot kırmışımdır :1:

ilk olarak ben başlayayım :D
bi arkadaşım var aynı iş yerinde çalışıyoduk kızın adı fatma. cocuklarımıza koyacağımız isimlerden konuşurken ben dedım ki 'kızımın adını asla ayşe fatma gibi isimler koymam sevmıyorum o isimleri' dememle olayı konustuğum kızın adının fatma olduğunun dank etmesi bir oldu off nasıl utandığımı anlatamam
:27: Allahtan kız bişey demedi sadece tuhaf tuhaf baktı :17:

evett sıra sizlerdee :42:

hihihi :9:komik olmus gercekten aklima gelmiyor benimde ama eglenceli bir konu acmissin bakalim neler okuyacagiz daha

Bundan 3 yil önceydi sanirim, üst kat komsumuzun Bodrumdaki yazligina davet edilmistik. Ailecek çok sevdigimiz bir çiftti, 50-55 yas arasindalardi ve kulagi çinlasin Emine teyzem harika yemek yapardi.. Neyse, biz gittik onlarin yazligina. Onlarinda çocuklari torunlari normalde istanbulda yasiyorlar yazin anne-babalarini görmek için gelmislerdi onlar da yazliktalardi..
Her neyse teyzem yine birbirinden güzel yemeklerini yapmisti sofraya oturduk yiyoruz... Sonra emine teyzem 'Haydi, hicbir sey yemediniz yiyin bakayim' dedi. O da bizi çok severdi :)
Vee hala daha onu o an nasil söyledigimi anlayamadigim bir sey söyledim. ' Yiyoruz Emine teyze de sen masadaki herkesten daha çok yedin' demeyeyim mii :53:
Kadinin surati aynen böyleydi hiç unutamadim :53:
Babamla annem kirdigim potu örtmeye çalisiyor falan :53:

ya bende çok pot kırarım...
şimdi en son yaptığım aklımda..yaptıkça yazarım buraya :9:

diyarbakıra bu sne atandım ve buradaki insanların genelde düşünceleri belli(anlarsınız umarım)
hani öğretmenleri dağdan inip kaçırıyorlar filan ya..sonrada geri teslim ediyorlar...

nyse öğretmen servisinde gidiyoruz...dedm" keşke beni de kaçırsalar , snra döndüğmde can güvenliğim yok diye memleketime tayin istesem"?

buraya kadar sorun yok :9:

sonra yanımdaki erkek hocaya dönerek; acaba bir tanıdığınız varsa söyler misiniz? dedim :9::9:

sanki tanıdığı olacak adamın töbe töbeee yaaa :9:

Son düzenleme:
şehla gözlü öğretmenimin taklidini yurtta iki arkadaşıma yapmıştım, biri yarılırken diğeri hiç gülmedi, yüzüne dikkatli baktığımda gözlerinin şehla olduğunu gördüm gözlüklerden farkedememişim:26: bu beni hatırladıkça utandırır.

kızlar acayip güldüm yazdıklarınızaaa :9: aklıma geçen gün kırdığım pot geldi ben patavatsız değilim aslında ama bazen cok saflığım tutuyor :27: kahvaltı yapıyoruz anneannem annem ben muhabbet ediyoruz konu ölümden falan açıldı ben demez miyim 'ölüm yaşı 60 lara düştü 'falan diye anında anneannemın 61 yasnda olduğu aklıma geldi tabi anneannem 'benım ölüm zamanım geldi demek ki ' falan dedi ay hem cok üzüldüm hem cok kızdım kendime :26:

Kızlar süpersiniz valla çok güldüm..

Benim aklımda kalan potlardan biri de :

Geçen yıl evlendikten sonra yeni yeni eşimin akrabalarıyla tanışıyorum, çok da büyük kalabalık bir aile herkesle birden tanışmak mümkün değil yani. Neyse bu arada benim doğduğum büyüdüğüm şehirde eşimin amcasının oğlu var kendisini eskiden az buçuk tanırdım ama çok değil.

Biz tatilden döndükten sonra bu kuzen evimize geldi biraz muhabbet ettik sonra dediki "eee mms1, nasıl gidiyor, alıştın mı ailemize, tanışabildin mi herkesle ?"

Ben de dedimki "hı hı evet abi yavaş avaş öğreniyorum, hatta senin annenle tanıştım, ablanla tanıştım, abilerinle de tanıştım.. ama babanı bi türlü denk getiremedim onu göremedim bi türlü.."
O da dediki "onu artık ben de göremiyorum..."

Karşımda kocaman adam hüngür hüngür ağlamaya başladı.. evet tahmin ettiğiniz gibi amcamız bikaç yıl önce rahmetli olmuş ve eşimin kuzeni hala bu acıyı atlatamamış.. utancımdan yerin dibine girmiştim.

Bir de salak gibi teselli etmek için dedimki "ay abi özür dilerim nolur üzülme inşallah en kısa zamanda görürsün"
eşimin ve kuzeninin tepkisi : :53:

Kızlar süpersiniz valla çok güldüm..
Benim aklımda kalan potlardan biri de :

Geçen yıl evlendikten sonra yeni yeni eşimin akrabalarıyla tanışıyorum, çok da büyük kalabalık bir aile herkesle birden tanışmak mümkün değil yani. Neyse bu arada benim doğduğum büyüdüğüm şehirde eşimin amcasının oğlu var kendisini eskiden az buçuk tanırdım ama çok değil.

Biz tatilden döndükten sonra bu kuzen evimize geldi biraz muhabbet ettik sonra dediki "eee mms1, nasıl gidiyor, alıştın mı ailemize, tanışabildin mi herkesle ?"

Ben de dedimki "hı hı evet abi yavaş avaş öğreniyorum, hatta senin annenle tanıştım, ablanla tanıştım, abilerinle de tanıştım.. ama babanı bi türlü denk getiremedim onu göremedim bi türlü.."
O da dediki "onu artık ben de göremiyorum..."

Karşımda kocaman adam hüngür hüngür ağlamaya başladı.. evet tahmin ettiğiniz gibi amcamız bikaç yıl önce rahmetli olmuş ve eşimin kuzeni hala bu acıyı atlatamamış.. utancımdan yerin dibine girmiştim.

Bir de salak gibi teselli etmek için dedimki "ay abi özür dilerim nolur üzülme inşallah en kısa zamanda görürsün"
eşimin ve kuzeninin tepkisi : :53:

Alemsiniz hakikaten ya :D
Hadi bi pot kırmışsınız son lafınız daha da beter olmuş :D
Üzülmüştür adama ama yazık ya

Son düzenleme:
benim kırdığım potta amirimize:S italya ya gideceğini söyledi oradan laf açıldı konu italyan erkeklerine geldi ben de çok yakışıklı oluyorlar dedim giderken beni de bırakın diye söyledim sonra italyanca biliyor musun ki dedi Sorun değil beden diliyle anlaşırız biz dedim ama bir anda çıktı yerin bin kat altına girdim resmenn:(((((((

bende eşimin yeğeninin kırdığı potu anlatayım yazın kasa yoğun müşteriler kuyruk olmuş kızda işe yeni girmiş bir anda dolunca işyeri eşimden yardım istiyor cengiz hanım bakarmısınız kasaya müşteriler şaşkın bu yine cengiz hanım lütfen bakarmısınız birde kibarki sormayın ben tabi yerlerde herkes başladı gülmeye :9::9::9::9::9::9::9:

Hayatımda çok pot kırmışlığım varmıdır..Vardır ama şuan hatırlayamadım.Yakın zamandakini hatırladım onu anlatayım.:)
Geçen arkadaşımla, gezdik felan eve gideceğiz derken markete girdik beraber,ben ev için bişiler alacağım.Kasaya geldim koydum aldıklarımı, baktım önümde çikolatalaaar,dayanamdım aldm ikimize.Bayan X,bu kadar mı dedi,bende boşbulunup ne kadar açgözlüsün aldık ya dedim arkamız da üç müşteri ve kasiyer bize odaklanmış durumda:52:Sonra o arkamdan çekildi çıktı dısarı :) Çok fena bozmustum,birde hafif kiloluydu.Rezil etmiş gibi oldum ama takıldım yani,şakasına.Oda aldırmazdı ama etraf duyunca bana böle baktı ":47:" :52:Sonra çikolatayla aldım gönlünü taabi.

Son düzenleme:
Back
X