Hayatımızdan Çıktı sanıyordum :(

Mahkemeyle bile zorla alamayacağına göre dert etmeyin. 12 senedir nerdeymiş onu sorun asıl.

10 sene önce sürekli kaçırcam sana yüzünü göstermicem diyordu.
ama o zaman çok manen kötüydüm.
şimdi bunları yapsında göreyim.

Tabi ki dogurulmaz.Herkes anne babayı olmayı haketmıyor bence
yani beni aldattığı kadınla evlendi.
ondan oğlu oldu
o cocuğu kaçırmış
erkek adam tabi nasıl baksın
cocuk zaturre olmuş.
onu duyunca deheşete düştüm.
bu sebebten çok endişe ediyorum.
o çocuğa nasıl kıydın yaaa
su daha o cocugun cigeleri.
kime neye kızarsan kız evladın o senın ya..

onlar maalesef bizler kadar derın dusunemıyolar,düşünseler zaten yaptıkları hataları yapmazlar.Siz bence cok ıyı bır yol ızleyın,sonrasın dabpişman olmayın hıc bı konuda.
Kızınız daha ufak,olurda yası bıraz buyudugun de beni babamla sen görusturmedın dıye bıle sizi suvlayabilir ergenlık dönemınde o yuzden adımlarınızı ıyı atın.Allah yardımcınız olsun

saol canım benımde tek derdim yarın bigün benı babamla sen görüştürmedin demesi.
o şahsında insansızlığına kılıf olur bu .

Türkiye'de mahkemeler buna nasil karar veriyor bilemem, çocuk yeterince büyük, o istemedigi taktirde babayi görmez!
Söz konusu baba zorlayamaz!
Kiz görüsmek istemedigi zaman hiç bir hakimde aksine zorlayamaz!

Türkiye'de mahkemeler buna nasil karar veriyor bilemem, çocuk yeterince büyük, o istemedigi taktirde babayi görmez!
Söz konusu baba zorlayamaz!
Kiz görüsmek istemedigi zaman hiç bir hakimde aksine zorlayamaz!

çocuğa seni çok seviyorum diyormuş telefonu kaparken.
utanmaz arlanmaz.
çok sevdiğin içinmi
umurumda değil diyordun.
nafakasını ver dediğim zaman veremem bakıyorsan bak bakamıyorsan götür annemlere ""at """"
aynen böyle diyordun.
canım1 haftadır çok psikolojım bozuk.
gerekirse dava açıp kararı değiştirticem.
ben bu adam nasıl güvenip cocuk vereyim.

12 koca yılda 3-4 defa gördugu kızını neden sımdı görecekmiş ki..Hiç kasılma bıle varsa avukatın veya annen görussun kızının onunla görusmeyı ıstemedıgını belırtsın...Uzak dursun onca zamandan sonra hayalet gıbı nıye pörtlemıs kı...İkinci evlılıgı bıtınce degerınızı anlamıstır belkı de...

Size arkadasimin basina gelen olayi anlatacagim. Arkadasim iki kiz kardes. Anneleriyle babalari onlar kucukken bosanmislar ve kizlar annede kalmis. Bir kac sene sonra yani kizlarin aralarinda 1 bucuk yas var, onlar 5 6 yaslarindayken babalarinin babaligi depresmis ve bir sureligine kizlari goturmus. Geri donduklerinde annesi anneannesi sormus neler yaptiniz babanizla diye. Sarkili bir yere gittik orada suslu ablalar vardi. Amcalar kucaklarina oturttular. Boyle boyle yaptilar (vucutlarinin oksanmasini tarif ederek). Meger adam bunlari pavyona goturmus her aksam salmis milletin ortasina kendi alem yapmis. Bakin bu adam oz babalari. Bu zamanda guvenmeyin derim.

Kızınız da görüşmek istemiyorsa daha ne? Yeni mi aklına gelmiş babalığı...

görüştürmemek en mantıklısı bencede hem kızında istemıyor.

Kızım kesinlikle istemiyor ama korkuyor tabi tepki vericek diye.

Olabilir herşey hayatta mümkündür.
o vatandaşta zaten aynen oyle bir işyeri işletiyor.
12 yaşında bugun yarın genç kız olucak korkmam normal.
Annecim sen üzülme ben babannemdem ayrılmam
seni bi yere gmtürcem derse hemen seni ararım diyor
kurban olurum

Kızınız da görüşmek istemiyorsa daha ne? Yeni mi aklına gelmiş babalığı...

İnsalıktan nasibini almamaış olunca herşey mümkün.

Canım son durum ne ? Görüştü mü kızın babasıyla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…