- 21 Ekim 2013
- 441
- 437
- 323
- 35
- Konu Sahibi FallenAngel
-
çok zor semiramis çokkk yaşayn bilir.
bu yaptıkları bunların yanlarına kalacakmı yaaaaaa
Eevet öz babasından korkmak çekinmek enişe etmek ?Bu Tarz seylerı okudujca,artık evlen diyenleri kovalamk itiyorum:Kime nasıl guvencen bu devirde.Bir zamanlar cocuk yaptıgın adama guvrnıpte kendi kızını yollayamamak
böyle bir hakkım varmı gerçekten.Hem çevresi, işi, arkadaşları iyi değil hem diğer çocuğunu kaçırmaktan sicili temiz değil. Tek başına gönderme, ille isterse çocuk bende kalacak derse (!?)icra kanalıyla alsın, dava açar babanın yaşamını, çocuğa etkisini anlatır baba ile ilişiğinin kesilmesini istersiniz.
Tabi ki var. Sırf babası diye, çocuğa zararlı olmasına rağmen çocuğu görecek diye bir kaide yok :) İşlettiği yere pavyon diyorsunuz, madde kullanımı olabilir diyorsunuz, çocuk kız çocuğu ve 12 senedir hiç görmeyen baba birden böyle bir hayatla kızının karşısına çıkıyor. Baba ile çocuğun görüşmesinin çocuk için sakıncalı olacağı kanaatine varırsa hakim, o görüş günleri kaldırılıyor, göremiyor baba çocuğu.böyle bir hakkım varmı gerçekten.
savcıyada hakimede anlatırım.
ben bu adama güvenmiyorum.
zaten kararda yatılı yazmıyor.
sabah alıp akşam getircek yazıyor.
ara karnede 1 hafta diyor ama.
canım adalette insanın iflahını sokuyor.Tabi ki var. Sırf babası diye, çocuğa zararlı olmasına rağmen çocuğu görecek diye bir kaide yok :) İşlettiği yere pavyon diyorsunuz, madde kullanımı olabilir diyorsunuz, çocuk kız çocuğu ve 12 senedir hiç görmeyen baba birden böyle bir hayatla kızının karşısına çıkıyor. Baba ile çocuğun görüşmesinin çocuk için sakıncalı olacağı kanaatine varırsa hakim, o görüş günleri kaldırılıyor, göremiyor baba çocuğu.
Hem resimleri olur, hem işletmesinin polis marifetiyle araştırılmasını istersincanım adalette insanın iflahını sokuyor.
şahit bilmem ne
kimse bu adamın karşısında şahitlik yapmaz nasıl ispta ederim
sosyal medyada boy boy resimleri ver yeterli olurmukı ?
valla çok teşekkür edeerim iyiki konu açmışım aydınlandım.Hem resimleri olur, hem işletmesinin polis marifetiyle araştırılmasını istersin
Yardımcı olabildiysem ne mutlu banavalla çok teşekkür edeerim iyiki konu açmışım aydınlandım.
çok saolun.
karşısında güçlü durmmam lazımYardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Zaten kızına karşı babalık duygusu taşımıyor, uğraşacağını hiç sanmıyorum boşa stres yapıyorsun şu an bence. Belki ölüm korkusu, yaşlılık biraz hislerini dürtmüştür ama gelip geçicidir. Bu duygu sonradan insana gelmiyor, doğuştan olması gerekli. Mesela ben diğer eşinden olan çocuğunu kaçırma nedenini de annesi ile barışmak olduğunu düşünüyorum.karşısında güçlü durmmam lazım
12 senelik birikmiş nafakada 45-50 bin yapıo
artık faizi ile öder.
aylık nafakada talep ederim.
o zaman ararmı bir daha bilmem :) sanırım bide kızım 25 e girince arar
olabilir cnm.Zaten kızına karşı babalık duygusu taşımıyor, uğraşacağını hiç sanmıyorum boşa stres yapıyorsun şu an bence. Belki ölüm korkusu, yaşlılık biraz hislerini dürtmüştür ama gelip geçicidir. Bu duygu sonradan insana gelmiyor, doğuştan olması gerekli. Mesela ben diğer eşinden olan çocuğunu kaçırma nedenini de annesi ile barışmak olduğunu düşünüyorum.
kiziniz kaç yasinda??? eger mümkünse kanunlar aksine izin vermedigi, elindende geldigi sürece görüstürme!
kizinin aklini bulandirabilir... kizinin saglam karakterli bir annesi varsa, vasifsiz bir babaya ihtiyaci yoktur...
adamın hayatı hayat değil aklınıza gelebilecek bütün kötü alışkanlıklar var.Kızınıza zarar gelmeyeceğine emin olduğunuzda onun da bir babaya ihtiyaç duyabileceğini, sevgisini hissetmek isteyeceği anlar olabileceğini aklınıza getirin ve onları bir araya getirin. En başta söylediğim gibi zarar gelmeyeceğine emin olduğunuz sürece.
adamın hayatı hayat değil aklınıza gelebilecek bütün kötü alışkanlıklar var.
öz babası illa zarar vermez ama güvenemiyorummmm kendimi çok
zorluyorum ama güvenemiyorummmm
abla evledniğimi zaman normal bir vatandaştıMeleğimmm bitanem,bu adamın huyunu suyunu bilmiyormuydum evlenirken,birde ne iş yapar bu ex ous
daşım elalemin yollu herifinden (bu yollu lafı bi kadınlara gitmiyomuş dimiiiiiiadamın hayatı hayat değil aklınıza gelebilecek bütün kötü alışkanlıklar var.
öz babası illa zarar vermez ama güvenemiyorummmm kendimi çok
zorluyorum ama güvenemiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?