- Konu Sahibi FallenAngel
-
12 yıldır nafaka ödemiyor.Kızında istemiyomuş abla.
Görüştürmemen en iyisi. Şikayettemi? bulunsan acaba
Beni az çok tanıyorsunuz ;
12 yıl önce ayrıldım.
kızım babası ile bu süreçte belki 3 belki 4 kez görüştü.
maddi manevi hiç bir şekilde destek olmadılar.
o yaratık zaten benle evliyken başkasıyla beraberdi ve ayrıldık.onla evlendi ondanda ayrıldı.
15 gündür babalığı depreşti.
sürekli arıyor kızla görüşmek buluşmak istiyor.
kız istemiyor ailem istemiyor ben arada kaldım.
12 senedir görmüyorum bilmiyorum nasıl bir hayat sürüyor ne iş yapıyor kız cocuğu güvenip
kalmaya felan yollayamıyorum.
velayet için dava açsa ; alamaz biliyorum aslında ben kızımla o şahsın arasına girmekte istemiyorum.gitsin görüşsün ama ama amaaaaalar.....deli sorular.
değerli fikirlerinize ihtiyacım var.
saol canım Allah razı olsun .
bende dua ediyorum rabbim yardım etsin.
uyuyan yılan uyandı.
çocuk istemiyor neden ?? çnki babasını tanımıyorki nasıl istesin.
hayır canımm 3.evlenmiş sanırım öyle bişey söz konusu bile olmaz.Bu adam diğer kadından ayrılmış ya
acaba seninle olmak için bir ümit besliyor da ondan mı
kıza sardı acaba
yoksa babalık sevgisi filan hikaye baba olan bunca sene yapardı zaten babalığını.
ben ölürüm o cocuğu ona vermem.
ancak benim canımı alırsa yaradan o zaman kanunen ona verirler.
onada yapacak bişeyim yok themis.
hayır canımm 3.evlenmiş sanırım öyle bişey söz konusu bile olmaz.
olamaz.
Yawrum babasını görseydi daha önceden ozaman kızın babasına öyle dediği zaman senin dolduruşuna geldiğini düşünebilirdi.çocuk istemiyor neden ?? çnki babasını tanımıyorki nasıl istesin.
sen hiç bilemdiğin birine gitmek istermisin ?
oyle dese ben doldurdum sanıcak.
Kesinlikle yap bunu.12 yıldır nafaka ödemiyor.
çok huzursuz ederse birikmişlerle 40,000 tl civarı nafaka var.
aylık 500 de nafaka isticem.
ödemese yatsın içerde yapacak bişeyim yok.
ben kadın başıma 12 senedir ne şartlarda bakdım o çocuğa
12 yıldır nafaka ödemiyor.
çok huzursuz ederse birikmişlerle 40,000 tl civarı nafaka var.
aylık 500 de nafaka isticem.
ödemese yatsın içerde yapacak bişeyim yok.
ben kadın başıma 12 senedir ne şartlarda bakdım o çocuğa
canım sen mantıklı bir kadınsın..kızın da görüşmek istemiyormuş.bilmiyorum içimden geçen şey şu;ben olsam tek başına babasının yanına göndermezdim yani çok şey okuyoruz psikopatlığım depreşiyo bu tür konularda benim.
velayet için dava açsa bile hakim asla yıllardır kızını aramayan babaya velayet vermez kızın velayeti zaten genelde anneye verilir hele ki o yaşta kızınız kendini ifade edersiz hiç dert etmeyin. kızınız gerçekten görmek istemiyor mu yoksa öfkeden mi söylüyor ben onu merak ettim. ne kadar kötü olursa olsun babası sonuçta acaba içinde yinede bişiler varmıdır. bide bence babasının ilgisi geçici olabilir. biraz daha arar susar gibi geliyor. Allah kolaylık versin yaşadıklarınız zor gerçekten bu bu dünyanın öteki tarafı da var Rabbim verir cezasını
bırakmıyorum kızım genç kız oldu.Kızın istemiyorsa görüşmek için sen çabalama bence arada falan da kalma senin yapacak bir şeyin yok. Bunca zaman yok muydu sanki kızı ayrıca iyi yapıyorsun yatıya bırakmamakla insanlar pis dünya pis artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?