Hayatımızı bunlara mı emanet ediyoruz?

Açtığın konu ilginç ama bir de türkçemizi güzel kullansaydın daha iyi olurdu arkadaşım:enbuyukkk:

konunun sonunda senın dedıgın gıbı yazdı bırıcık uyelı arkjadas ondada belırtımm fakat dedım gıbı o an hala soktaydım ve o sokla baslıgı yanlıs yazdımm veya yazılarda yazım hatası bunda cok garıpseyıp veyaaa hor gorulcek kdar abartmıyalımm cok buyuk bır sorun old dusunmuyorum arkadaslr lutfen konuma yorum yapıcaksanız yapın yazıma deıl

tek yapman gereken sanırım bu dediğin olay elazığda gerçekleşiyor. il sağlık müdürlüğüne gidip şikayet dilekçesi vermen. yapman gereken bu hatta ordakilere bu işi takip edeceğini ilgilenmezlerse onlarıda şikayet edeceğini söyle. onlarda ilgilenir emin ol. gereken müfettişleri gönderirler. insan sağlığı bu kadar ucuz değil. o basit dedikleri teknikerlikteki hatalar bile ölüme yol açıyor.

Eşim diş hekimi. Dediğiniz tarzda operasyonları gerçekleştiriyor. İmplant yapıyor. Çok şaşırdım. Yıllardır o kongre senin , bu kurs benim geziyor. Hangi ilde , Hangi ülkede olduğu çok farketmİyor. Çoğunu takip ediyor. Maddi manevi bir çok şeyden fedakarlık ediyor.. İnanamadım okuduklarıma. Çocukcağız kendini boşuna paralıyor demek
Bence kesinlikle duyarsız kalmamalısınız böyle bir duruma. Ne yazık ki millet olarak bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyoruz. İspatı mı kalmış daha? Size böyle bir teklifte bulunduklarına göre orda bu tarz çalışan kişiler var...
Allah ım hiç mi Allah korkusu kalmamış bu insanlarda

hayır bana dokunmayan yılan bın yasasın dıye bısey yokkk ben kesınlıkle saglık bakanlıgına bıoldırdı son mesajımda belırtım konusma ıcerıkleını ve adam pıskın bır skedıldee dıyokı su an muftısler varrr daha sonra bu konuyla ılgalınılcekk su an bu durumu karıstırmayalımm bende elazıgisk email attım ınsallah bunlar ılgılenır kesınlıkle duyarsız kalmadım eger buı konuya usten bakmıs oslydımm o ıse ınanın gırerdımm

Ben size ithamda bulunmak istemedim kesinlikle. Genel olark bizim Türk Millet inin yapısını söylüyorum. Çünkü böyle çok sahtekarlar var. Hatta insanlar bildikleri halde kendilerini ellerine bırakıyorlar emin olun.

dedıgım gıbı bende bu sahtekarların ıcınde olucaktım eger o sııs kabul etmıs olsaydımm ınsan dusmanlarından bır fakları yokkı sozde dıs yaparak mılletı dertten kurtarıyolarkı bız ınsalardafarkında olmadN basımaza ayrı dert actımızın nerden bılebılrızkııklava:

bir gece zehirlendim kusuyorum fln tnsiyonum düşmüş artk etrafı görmez haldeyim bi arkadasım hastaneye kaldırdı beni dioki ilk müdaaelyi yapan temizlikçiydi ya..bu senin anlattının yanında devede kulak ama..sonucta doktor yok mu arkadasm hemşireler nerde çan çan cene de??
yani samatya ssk da gercekleşio bu olay...bir diğer vaka da bi tanıdımız anlatıyyor yeni doğan bakım ünitesinde temizlikçiler mı desem ne desem küçümsemek istemıorm ama sinirleniyorum neyse bebeklere serum takan onları değiiştiren serumların içine iğne yapan damar yolu acıcaklar neredeyse...budaa çapa da gerçekleşiyor arkadaslar

Sağol valla ya zaten bir gün vurduğu iğnelerin kafiyetsiz kaldığı bir dişçinin damağımı yerinden sökeceğini sanacak kadar acı çektirmesi sayesinde dişçiden korkardım ki şimdi korkum kat be kat arttı.

Her ne kadar şikayet etsende bir laf vardır minareyi çalan kılıfını hazırlar diye uydururlar bir şeyler elbet. Dikkat et umarım bir de seni suçlu durumuna düşürmezler.

inanmiyorum ya ama boyle olaylar cok ulkemizde resmen rezillik bilgisizlik ve ahlaksizca bir durum insallah suclular ve bu isi yapanlar layik olduklari cezayi alirlar.benimde ssk la bir olayim var bundan 3 yil once babami aradi hastane babam kan vermek icin gitti hastaneye ismini ve kan grubunu yazdirmis ve babamin grubunda kana ihtiyac varmis bizim basimizdan cok ameliyat gectigi icin babamda biz aldik bulduk hic tanimadigimiz insanlardan dedi ben de vercem dedi peki dedik gitti hastaneye ama kac saat oldu donmedi cebini ariyoruz cevap vermiyor en son bir daha aradim adamin sesi cikmiyor bana hastaneye gelin hemen dedi ve telefon kapandi.annemle hastaneye gittik acil bolumune bir baktimbabacim sapsari olmus buz gibi olmek uzereymis aman allahim dedik serum takilmis bitmis uzerinde bir battaniye yok kan verdikten sonra babam biraz dinlenmis ve hersey yolunda diye kalmis tam hastaneden cikacagi sirada giristeki duvar kirisine basi donuyor ve kafasini carpiyor ve kafatasinda catlama oluyor ve babamidaoylece o odaya atiyorlar ne bakmislar nede kafadan film felan cekmisler resme olume birakmislar biz sevap isleyelim derken olumle buluscaktik o hizinen hemsire odalarina girdim oh kahveler tirnak torpuleri hahahara kikkiri alip basini girtmis dedim bu bolumun doktoru nerede acaip sinirliyim ama girdim doktorun odasina dedim boyle boyle sizi dedim bas hekime sikayet etcem gerekirse saglik bakanligina dedim hepinizi bu hastaneyi sikayet etcem dedim zo durdurdular beni ondan sonra babama gereken seyleri yaptilar korkularindan dusunebiliyormusunuz hala cok sinirliyim ya baya uzun oldu ama millet olrak goz yummayalim bu tur olaylara ezdirmeyelim kendimizi saglimiz bize verilen allahin bir lutfu kimse onu boyle harcayamaz ya cok sinirliyim su anda bile ya .

ewet suç duyurusun da bulunmalısınız başka masum iinsanlar üzerinde denenmeden...

bence tam UĞUR DÜNDA R lık bu konu... burası TÜRKİYE ve insan hakkı ve değeri yok neyazııkki..

Malesefkı hıcc umurlarına bıle gelmedı saglık bakanlıgınınn bır teftıse bıle gıtmedılerr hasaende halaaaa akın akınnnn musterı kaynıyooo herbırı elını yamnaına koymus sızlanarak ngıdıyoo fakattt hıc konuyla alakasız olann bıernın elıne gıdıpteee basına sonadan ne gelecegını bılmeden kendını bılıncsız kısılerın onune koyuyolarr bu durumuuu tanıdıgım onalrca ksıye anlatıyorumkı olay yayıolsın bılen herkes dıs konusu acıldıgınında o hastemneye gıtmeısn dıye elımden gelenı yapıyorum ve yapımcammmmm arastırdımmm benım yerımeee hemen alıcakkk bırrr kısıyıde bulmaslarr bıleeee demekkkı ulkemızz bu kadrrr adaletsızlıyee yolsuzlugaaa acık bır ulkee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…