kızlar hepinize iyi akşamlar.bi konuda gerçekten yardımınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var.olayı özet geçmek gerekirse 2018'de birine karşı çok yoğun hisler beslemeye başladım.bu hisleri ilk kez yaşıyordum..hala hatırladıkça o hisleri ve o zamanki beni o kadar çok özlüyorum ki...onun da bana karşı ilgisi vardı ama bir türlü iletişime geçemedik...(sadece fake hesaplardan yazıyordu)ve aynı şehirde yaşamıyorduk.... bu çok farklı bir histi hala tarif edemiyorum tam tamına 2.5 sene hiç iletişimde olmadığım ve benden uzakta olan birini, kafamda cevabını veremediğim sorularla birlikte sevdim ve bekledim....ama 2.5 sene alenen benle asla iletişime geçmedi...ben de bunun böyle gitmeyeceğini düşündüğüm için artık buna bir son vermem gerektiğini düşündüm ve sosyal medya hesaplarımdan onu sildim... ama ne olursa olsun benden ne kadar uzakta olursa olsun her gün onunla ilgili tonlarca almam gereken cevap zihnimden geçiyor ve ben onu hala içimde bi yerlerde bekliyorum...evet hayatıma ondan sonra biri girdi ve bitti ama ben hala onu aşamamış gibi hissediyorum.. başlıkta da bahsettiğim gibi hayatımın bir yerinde onunla hep 'karşılaşacakmışız' gibi hissediyorum hem de çok yoğun... peki sizce bu his hiç birbirimize hislerimizi itiraf edemediğimizden dolayı mı kaynaklı? yoksa gerçekten böyle olacağı için mi?inanın bana üzerinden kaç sene geçmesine rağmen içimde adını koyamadığım bu his hiç bitmedi....ama şimdiye kadar benimle alenen iletişime geçmemesine bir teselli bulamıyorum...sadece içimden bir ses 'sabırla bekle siz karşılaşacaksınız'diyor... bana yardımcı olur musunuz?(onun hayatına bu süreçte hiç kimse girmedi)