• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatımızın bi noktasında 'karşılaşacağız' hissi

iidr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2021
1
1
1
kızlar hepinize iyi akşamlar.bi konuda gerçekten yardımınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var.olayı özet geçmek gerekirse 2018'de birine karşı çok yoğun hisler beslemeye başladım.bu hisleri ilk kez yaşıyordum..hala hatırladıkça o hisleri ve o zamanki beni o kadar çok özlüyorum ki...onun da bana karşı ilgisi vardı ama bir türlü iletişime geçemedik...(sadece fake hesaplardan yazıyordu)ve aynı şehirde yaşamıyorduk.... bu çok farklı bir histi hala tarif edemiyorum tam tamına 2.5 sene hiç iletişimde olmadığım ve benden uzakta olan birini, kafamda cevabını veremediğim sorularla birlikte sevdim ve bekledim....ama 2.5 sene alenen benle asla iletişime geçmedi...ben de bunun böyle gitmeyeceğini düşündüğüm için artık buna bir son vermem gerektiğini düşündüm ve sosyal medya hesaplarımdan onu sildim... ama ne olursa olsun benden ne kadar uzakta olursa olsun her gün onunla ilgili tonlarca almam gereken cevap zihnimden geçiyor ve ben onu hala içimde bi yerlerde bekliyorum...evet hayatıma ondan sonra biri girdi ve bitti ama ben hala onu aşamamış gibi hissediyorum.. başlıkta da bahsettiğim gibi hayatımın bir yerinde onunla hep 'karşılaşacakmışız' gibi hissediyorum hem de çok yoğun... peki sizce bu his hiç birbirimize hislerimizi itiraf edemediğimizden dolayı mı kaynaklı? yoksa gerçekten böyle olacağı için mi?inanın bana üzerinden kaç sene geçmesine rağmen içimde adını koyamadığım bu his hiç bitmedi....ama şimdiye kadar benimle alenen iletişime geçmemesine bir teselli bulamıyorum...sadece içimden bir ses 'sabırla bekle siz karşılaşacaksınız'diyor... bana yardımcı olur musunuz?(onun hayatına bu süreçte hiç kimse girmedi)

Screenshot_20210920_210659.webp

kızlar hepinize iyi akşamlar.bi konuda gerçekten yardımınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var.olayı özet geçmek gerekirse 2018'de birine karşı çok yoğun hisler beslemeye başladım.bu hisleri ilk kez yaşıyordum..hala hatırladıkça o hisleri ve o zamanki beni o kadar çok özlüyorum ki...onun da bana karşı ilgisi vardı ama bir türlü iletişime geçemedik...(sadece fake hesaplardan yazıyordu)ve aynı şehirde yaşamıyorduk.... bu çok farklı bir histi hala tarif edemiyorum tam tamına 2.5 sene hiç iletişimde olmadığım ve benden uzakta olan birini, kafamda cevabını veremediğim sorularla birlikte sevdim ve bekledim....ama 2.5 sene alenen benle asla iletişime geçmedi...ben de bunun böyle gitmeyeceğini düşündüğüm için artık buna bir son vermem gerektiğini düşündüm ve sosyal medya hesaplarımdan onu sildim... ama ne olursa olsun benden ne kadar uzakta olursa olsun her gün onunla ilgili tonlarca almam gereken cevap zihnimden geçiyor ve ben onu hala içimde bi yerlerde bekliyorum...evet hayatıma ondan sonra biri girdi ve bitti ama ben hala onu aşamamış gibi hissediyorum.. başlıkta da bahsettiğim gibi hayatımın bir yerinde onunla hep 'karşılaşacakmışız' gibi hissediyorum hem de çok yoğun... peki sizce bu his hiç birbirimize hislerimizi itiraf edemediğimizden dolayı mı kaynaklı? yoksa gerçekten böyle olacağı için mi?inanın bana üzerinden kaç sene geçmesine rağmen içimde adını koyamadığım bu his hiç bitmedi....ama şimdiye kadar benimle alenen iletişime geçmemesine bir teselli bulamıyorum...sadece içimden bir ses 'sabırla bekle siz karşılaşacaksınız'diyor... bana yardımcı olur musunuz?(onun hayatına bu süreçte hiç kimse girmedi)
madem bukadar içinde kaldıı yaz sorr bukadar aklını yiyeceksen bence sor neden böyle ettiğini okadar bekledim hiç bana yazmadın gibi şeyler sorabilirsin aklına kalacaksa sor öğren
ama bunca sene bekledin bide bundan sonrasına ne düşünüyorsun onu boşverrr

Hadi diyelim çekingen biri vs neden çok yoğun duygular beslediği birine bir türlü yazmıyor, aradan 2,5 sene geçmiş çok ilginç. Kaybetme korkusu olur. Siz bi şekilde belli etmişsiniz duygularınızı fake hesaptan yazması sadece çok enteresan. O kadar da çekingen değildir herhalde.

Neden fare hesaptan yazıyordu? O olduğunu biliyordun. Yada o bilmediğini mi sanıyordu?
Evli olmadığından emin misin?

Çok mu eminsiniz hayatına birinin girmediğinden? İnsanlar eşlerini takip programlarıyla yakalayamıyor yaa. Kendisine ilgisi olan birini niye arayıp sormayı kessin ki diğeri? Ya ilgisi bitti ya başkasını buldu. He gün gelir karşılaşırsanız hayırlısı olsun. Bu kadar düşünüyorsanız da atın bi mesaj ne olacak yani?

Günlerdir bakıyorum yahu yok mu şöyle an an takip edeceğimiz bi aldatılma konusu falan..Msj yakalamayla başlayıp adamın yalvarmasıyla devam eden bi konu aşeriyorum...Böyle platonikler hafif gelio artık bana ağır bişiler yok mu ha gece gece? Bende yok adam olsa bakardım telefonuna illa bişiler çıkardı herhalde 🤭

Alenen olmayan duygudan bi yarar gelmez. İki buçuk sene sizi oyalamış daha doğrusu siz oyalanmışsınız adam da tık yok. Kafanı onunla meşgul etme önüne bak. Daha uygun ve daha iyisi karşına çıkabilir saplantılı kalma. Karşılaşırsan da -ki resmini gördün sadece galiba yüz yüze görüştün mü bilmiyorum- ama gülüp geçersin çünkü zaten hayatın çoktan yoluna girmiştir. Tavsiyem önüne bak...

Bende öyle düşünmüştüm lise zamanı :KK70: sonuç; KARŞILAŞAMADI.
Ayrıca yeni birlikte olduğunuz adama günah. Ne diye yara bandı yapıyorsunuz ? Ben böyle kara sevdaya yakalananlara psikolog şart diyorum.

Platonik aşk gerçek aşktan daha büyüktür zaten. Gerçeğine değil kafadaki kişiye aşık olunur ya da aşık olduğu sanılır. Siz de kafanızda kurmussunuz. Tamamen boşluktan bence. Bu arada karşılaşabilirsiniz de tabii ama filmlerdeki gibi olacağını sanmıyorum çok anlam yüklememek gerek

muhtemelen yarım kaldığı için beyin orda takılı kaldı, sürekli olası senaryolar üretip duruyor, tamamlamaya çalışıyor.
ben olsam takılmam artık, 2.5 yıl boş yere beklemekle geçmiş . olursa gelsin yoksa gelmese de olur modundayım
ayrıca onun hayatında biri yada birileri olmadığından nasıl eminsiniz? ve size yazmak istese ciddi olsa bu zamana kadar yazardı

Sizinki en azından türk yine karşılaşırsınız. Ben erasmustayken gördüğüm çocuğa aşık oldum elimde facebook instagramından başka hiçbişey yok. bir de yarım kalınca beyin o aşkı büyüttükçe büyütüyor beyinde

Son düzenleme:
muhtemelen yarım kaldığı için beyin orda takılı kaldı, sürekli olası senaryolar üretip duruyor, tamamlamaya çalışıyor.
ben olsam takılmam artık, 2.5 yıl boş yere beklemekle geçmiş . olursa gelsin yoksa gelmese de olur modundayım
ayrıca onun hayatında biri yada birileri olmadığından nasıl eminsiniz? ve size yazmak istese ciddi olsa bu zamana kadar yazardı
işte budur, en doğru haliyle anlatmışsınız

Günlerdir bakıyorum yahu yok mu şöyle an an takip edeceğimiz bi aldatılma konusu falan..Msj yakalamayla başlayıp adamın yalvarmasıyla devam eden bi konu aşeriyorum...Böyle platonikler hafif gelio artık bana ağır bişiler yok mu ha gece gece? Bende yok adam olsa bakardım telefonuna illa bişiler çıkardı herhalde 🤭
Ben kaynanali eltili konu bekliyorum bomba gibi gelsin ama 😂

Ben kaynanali eltili konu bekliyorum bomba gibi gelsin ama 😂

Gözünaydın...Eltli kaynanalı..Taze geldi..Kayın da bonus

Back
X