• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden böyle hissediyorum? Üstesinden geldim sanıyordum ama içimde çok derin bir hüzün var.

Herkese Merhaba,

Sizinle bir derdimi paylaşmam lazım. Ben çekişmeli boşanma aşamasındayım. Eski eşim beni eskort kadınlarla aldattı, üstüne bana iftiralar atarak çekişmeli boşanma davası açtı. Sonra bende çekişmeli boşanma davası açtım. 2024 yazından beri ayrıyız. İlk duruşma olmasına az bir zaman kalmışken eski eşimin avukatı anlaşmalı boşanmak için avukatıma ulaştı. Bizde şartlarımızı söyledik şimdi karşı taraftan haber bekliyoruz.

Ben anlaşmalı boşanmak için geldiklerini duyunca önce şok oldum, sonra da içimi derin bir hüzün kapladı. O gün ağladım. O günden beri de hüzün doluyum.1 buçuk yıldır kendimle uğraşıyorum. İyi olmak için sürekli çabalıyorum. Eski eşimi çok ama çok seviyordum. Eski eşime çok aşıktım. Eski eşime duygularımı bitirmek için kendimle sürekli mücadele ettim. Hayatımdaki en büyük çabayı eski eşime olan duygularımı bitirmek için verdim. Ne kitaplar okudum, ne tavsiyeler aldım. Ama anlaşma haberini duyunca çok kötü oldum.

Eski eşimi artık sevmiyorum sanıyordum ama aklıma onunla hep mutlu günlerimiz geldi. Hep bu evlilik niye böyle oldu, niye mutlu devam etmedi, niye ömür boyu sürmedi diye geldi. Belki de hayatında biri var. O yüzden yıllarca beklemek istemiyor. Bunu düşününce bile kötü hissediyorum.

Halbuki davayı devam ettirmekte sıkıntı yaşamıyorum. Gerekirse yıllarca gözümü kırpmadan mücadele ederim. Şimdi acaba içten içe pişman olup gelir diye umudum mu vardı diye düşünüyorum. Ama umudum yoktu, umudumu da bitirmiştim.

Başka bir kadınla yeni bir hayat kuracak olması çok canımı yakıyor. Çocuğumuz olmadı, ben çok istedim o istemedi. Belki başkasından hemen çocuğu olacak. Bu da çok canımı yakıyor. Onun başka bir kadınla evlilik yaşadığını, çocuğu olduğunu düşününce çok hüzünleniyorum.

Sanırım ben anlaşmalı boşanmak istemiyordum, çekişmeli de olsa dava sürdükçe bir umudum olacak diye düşünüyordum. Bir gün kadrimi kıymetimi anlar diye düşünüyordum. Veya şu an son acı gerçekle yüzleştim. O da şu: Biriyle çekişmeli dava sürecine devam etmeniz için bir negatifte olsa bir duygunuzun olması lazım. Eski eşimde bana yönelik hiçbir duygu kalmamış ki bir an önce kurtulmak istiyor. Sanırım eski eşimin benden tamamen gittiğini idrak etmek beni çok kötü yaptı. Mantıklı olarak bu cevabı buldum.

Ben bu işin içinden çıkamıyorum. Bu arada tekrar eski eşimle olmayacağının farkındayım. Eski eşimi artık sevmiyorum, istemiyorum sanıyordum, hala öyle sanıyorum öyleyse neden içimde derin bir hüzün var? Halbuki karşı taraftan anlaşmalı boşanma talebi gelene kadar gayet iyiydim şimdi niye böyle hüzün doluyum? Bu hüzün nereden çıktı?
Sizden fikir istiyorum.

Okuduğunuz ve yorum yaptığınız için teşekkür ederim.🌺
Karşı tarafın gözden çıkarması,kadınları altüst esiyor.. eşinizin,birşeyleri düzeltmek için hiçbir çabası olmamış ki..boşanma şartlarını konuşmak için buluşalım deseniz onun da ne hissettiğini tam olarak anlamış olursunuz belki. Kesinleşmiş boşanma kararına kadar bu adam sizin eşiniz..Bir kez de olsa karşılıklı konuşabilirsiniz. Ona göre bi yön verirsiniz kendinize..Dünyanın sonu değil ya,gitmek istiyorsa da gitsin. Başka adam mı yok.

ben bile hüzünlendim ya😢 zaten cevabı kendiniz vermişsiniz. çekilmeli davalarda duygu kalmıyor bir süre sonra sanırım insanlar çirkinleşiyor nefret etmek daha kolay oluyor yada tam tersi duyguları ağır basıyor vazgeçiyorlar filan. ama biri anlaşalım diyince sizin dediğiniz gibi acaba başka bir şey mi var hayatını kuracak çok mutlu olacak gibi düşünceler sarıyor insanı. bence bu adamdan çocuğunun olmamasında da bir hayır vardır öyle düşün. madem anlaşmalı boşanmak istiyor sizde mütevazi davranmayın sizi aldatmanın bedelini fazlasıyla ödetin

Burada bir başka üyenin de yeni başlayan bir çekişmeli boşanma davası vardı. Bu davaya bağlılık eşe bağlılık bence aslında. Bakın siz yıllarca mücadele ederdim diyorsunuz. Eşinize karşı bir galibiyet almak, ona bir şeyleri ispat etmek gibi düşünceniz varmış. Kendisi sizin gündemimizden hiç düşmemiş. Dava aradaki bağ gibi.
Aslında anlaşmalı olarak hemen bitmesin sizin için en güzeli. Çünkü bu şekilde ne yaparsanız yapın tamamen hayatınızdan çıkarmanız zor olurdu.

Aldatmış sizi. Hiç bir hissi olmadığı zaten belli değil mi. Üzüntünüze anlam verebiliyorum ama bir yerde,evet insan ne umutlarla ne beklentilerle yola çıkıyor,sonunda geldiği noktaya,verdiği emeklere dönüp bakınca içi acıyor. İftiraya ugramışsın,aldatılmışsın. Böyle bir adamdan kurtuldum diye senin sevinmen lazım.

Aldatmak karaktersel bir sorun. Yani başkasıyla evlense onu da aldatır merak etmeyin. Baba olsa düşünsenize hamilelik sürecinde bile aldatır karısını. Bu karakterde insanlar asla mutlu da olamaz. Çünkü elindekinin kıymetini bilmez. Sizi eskortlarla aldatmış birini özlemeyin lütfen, sizin değeriniz yok mu hiç...

Herkese Merhaba,

Sizinle bir derdimi paylaşmam lazım. Ben çekişmeli boşanma aşamasındayım. Eski eşim beni eskort kadınlarla aldattı, üstüne bana iftiralar atarak çekişmeli boşanma davası açtı. Sonra bende çekişmeli boşanma davası açtım. 2024 yazından beri ayrıyız. İlk duruşma olmasına az bir zaman kalmışken eski eşimin avukatı anlaşmalı boşanmak için avukatıma ulaştı. Bizde şartlarımızı söyledik şimdi karşı taraftan haber bekliyoruz.

Ben anlaşmalı boşanmak için geldiklerini duyunca önce şok oldum, sonra da içimi derin bir hüzün kapladı. O gün ağladım. O günden beri de hüzün doluyum.1 buçuk yıldır kendimle uğraşıyorum. İyi olmak için sürekli çabalıyorum. Eski eşimi çok ama çok seviyordum. Eski eşime çok aşıktım. Eski eşime duygularımı bitirmek için kendimle sürekli mücadele ettim. Hayatımdaki en büyük çabayı eski eşime olan duygularımı bitirmek için verdim. Ne kitaplar okudum, ne tavsiyeler aldım. Ama anlaşma haberini duyunca çok kötü oldum.

Eski eşimi artık sevmiyorum sanıyordum ama aklıma onunla hep mutlu günlerimiz geldi. Hep bu evlilik niye böyle oldu, niye mutlu devam etmedi, niye ömür boyu sürmedi diye geldi. Belki de hayatında biri var. O yüzden yıllarca beklemek istemiyor. Bunu düşününce bile kötü hissediyorum.

Halbuki davayı devam ettirmekte sıkıntı yaşamıyorum. Gerekirse yıllarca gözümü kırpmadan mücadele ederim. Şimdi acaba içten içe pişman olup gelir diye umudum mu vardı diye düşünüyorum. Ama umudum yoktu, umudumu da bitirmiştim.

Başka bir kadınla yeni bir hayat kuracak olması çok canımı yakıyor. Çocuğumuz olmadı, ben çok istedim o istemedi. Belki başkasından hemen çocuğu olacak. Bu da çok canımı yakıyor. Onun başka bir kadınla evlilik yaşadığını, çocuğu olduğunu düşününce çok hüzünleniyorum.

Sanırım ben anlaşmalı boşanmak istemiyordum, çekişmeli de olsa dava sürdükçe bir umudum olacak diye düşünüyordum. Bir gün kadrimi kıymetimi anlar diye düşünüyordum. Veya şu an son acı gerçekle yüzleştim. O da şu: Biriyle çekişmeli dava sürecine devam etmeniz için bir negatifte olsa bir duygunuzun olması lazım. Eski eşimde bana yönelik hiçbir duygu kalmamış ki bir an önce kurtulmak istiyor. Sanırım eski eşimin benden tamamen gittiğini idrak etmek beni çok kötü yaptı. Mantıklı olarak bu cevabı buldum.

Ben bu işin içinden çıkamıyorum. Bu arada tekrar eski eşimle olmayacağının farkındayım. Eski eşimi artık sevmiyorum, istemiyorum sanıyordum, hala öyle sanıyorum öyleyse neden içimde derin bir hüzün var? Halbuki karşı taraftan anlaşmalı boşanma talebi gelene kadar gayet iyiydim şimdi niye böyle hüzün doluyum? Bu hüzün nereden çıktı?
Sizden fikir istiyorum.

Çünkü hazmedemediginiZ şeyler çok var belkide sadece aldatma değil .bende eski sevgilimden çok çok severken aldatıldım kötü ayrıldık vs uzunca bı sure hazmedemedim evlenmeme rağmen . Bazen insan haketmedigini düşündüğü bişey Yaşayınca unuttuk bitti desekde bı kenarda öylece harlanmayi bekleyen ateş olarak
Kaliyo

neden hüzünlüsünüz

çocuk istiyorsunuz, şu anda riskli bir yaştasınız = gerginlik

çok fedakar olduğunuz, ömür boyu sürecek sandığınız, sevdiğiniz adamla evli olduğunuz evlilikten elinizde kalan 0 = hayal kırıklığı

adam eskortla filan aldatmış o kadar 0. üstelik siz verici oldukça takdir edilcem sanadurup yaptıklarınıza hiç kıymet görmemişsiniz- ya da en azından düşündüğünüz bu = öfke

aşırı "başarısız", aşırı salak yerine konmuş filan da hissediyorsunuzdur.

+ muhtemelen hayatına birini alma konusunda kötüsünüz, muhtemelen zaten öyle flörtöz çok sayıda ilişki yaşamış biri filan değilsiniz = gelecek endişesi (duygusal anlamda)

ilişkinize, eşinize, evliliğe çoook büyük anlamlar yüklerken tabir-i caizse şapa oturdunuz.

siz muhtemelen çalışırsan olur, gayret ederek, emek vererek her zorluk aşılır, hayatta her iş (buna evlilik, yuva, ilişkiler de dahil) ilmek ilmek işlenir, hep böyle tuğla tuğla örersin, yaparsın diye büyütülen, iyi eğitimli, yaptığı her işi çok iyi yapmaya gayret eden vs. kadınlardasınız. sevdiğiniz adamla da evlenmiştiniz, bir B planınız da yoktu.
ama bunlar büyük yalanlar
maalesef özellikle evlilikte/ilişkide öyle bişey yok. çalışan her zaman kazanamıyor.

"ilişkiye çok emek verdim" de tamamen yalan bir şey....

toplarsak hoşgeldin hüzün. normal. geçecektir eminim de maalesef zor geçiyor işte...

Eski eşim beni eskort kadınlarla aldattı, üstüne bana iftiralar atarak çekişmeli boşanma davası açtı.
Sence de bu kısmı yeterli değil mi anlaşmalı boşanmaktan önce. Seni,senin onu sevdiğin kadar sevmemiş.

Duygularını anlıyorum belli ki hala boş değilsin ona karşı. İnşaAllah çabucak toparlanırsın. Hastalık da kapabilirdin. Mutlaka iyi tarafından bakalım. Herşey yerine konur. Yeter ki sağlığın iyi olsun. Sen iyi ol.

Üzüntünü doyasıya yaşa. Gerekirse hergün ağla. İyice içinden at. Sonra bir bakmışsın artık ağlamıyorsun. Geçmiş ♥️

Herkese Merhaba,

Sizden fikir istiyorum.

Siz = ben. Benim konum sandım. Birebir birebir birebir aynı hislerdeyim konularıma bakabilirsiniz. Ek olarak şunu sormak istiyorum zina kanıtınız var mı çekişmeli davada? Ben net birşey bulamadım arkadaşlık sitesi mesajları haricinde, ona da spam diye cevap verdiler tabii ki. Otel kaydı bekliyorum bişey çıkmayacak büyük ihtimalle çünkü yurtdışında yiyordur ne halt yiyorsa.

Dava surdukce eski esiniz bir sekilde hayatinizda kalacakti. Olumsuz anlamda bile olsa aranizdaki kucucuk bag duracakti. Durusmalarda bile olsa sizi hatirlayacakti, hayatinda ufacik da olsa yeriniz olacakti/hayatinizda yeri olacakti.

Anlasmali bosanirsaniz bir anda aranizdaki o küçücük bag da bitecek. Tamamen yok olmayi sindiremiyorsunuz. Siz uzun yıllar surecek bir davaya kendinizi hazirlamisken bir anda bitivermesi elinizdeki son dalı da kiracak.

Su anda hayatinizin amaci cekismeli davayi surdurmek, uzatmak iken bir anda hayatinizin amaci, odak noktaniz ortadan kalkacak.

Yasadiginiz sey bu. Daha önceki konularınızı hatirliyorum. Cekismeli davadaki amaciniz esinizden intikam almak, bedel odetmek, isi zora kosmakti. Ön görebildiğiniz tum gelecek planiniz buydu. Simdi intikaminiz yarim kalacak. Bunu hazmedemiyorsunuz.

Belkı de hırs yaptınız. Bu dava sonucunda bana geri dönecek dıye duşundunuz ıçten ıçe. Bence yolunuza bakın, ondan kurtulduğunuz an kım bılır belkıde bambaska yenı bı sayfa açılır sızın ıçın. Yeterkı kopun kangren olmuş bışeyden. Sızı çürütür

Zina kanıtı var mı? Yoksa şuan eğer ki sevgili varsa bunuda delil olarak kullan derim. Eğer ortak gayrimenkul, altın , para varsa başkasıyla oturup yiyecek olmasıda seni zorluyor olabilir ,çilesini ben çektim sefasını elin kızı, eskortu yiyecek diye. O nedenle madem gücün var sonuna kadar donunu da al derim . Belki zamanla iyileşme sürecin tamamlanır ve kendin onu hayatından siktir edersin.
Nasıl olmuş biliyor musun herif senle evlenirken kendi kararı, eskortla sevişirken kendi kararı, şuna sevgilisi varsa kendi kararı, karısından boşanırken herifin yine kendi kararı. Resmen tüm başrol o ahlaksızda olmuş. Adam evlenirken ayrı, aldatırken ayrı, boşanırken ayrı mafediyor seni tüm özgüvenini bitiriyor. Sana tabiri caizse diyorki iplerin elimde ben ne istersem onu yaparsın diyor. Bu da seni tetikliyor hepsi bu bence.
Maddi durumun nasıl bilmiyorum izin falan alabiliyorsan bir tatile çık bi bok düşünme. Tatildeyken mümkünse bir psikologla görüş. Sonrada toparlan. Senin hayatın eskortla yatıp kalkan bir şerefsizin elinde değil.

sok ustune sok oldum. eski esiniz sizi eskortla aldatmis?? hani eskort? sogumak icin daha ne lazim? barisin, evinize de getirir kadini siz de seviyorum dersiniz 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Öffff kadın ayrılmış zaten bırakın insanlar şurada anonim olarak yaşadıkları duygusal yıkımı hayal kırıklıklarını bi nebze anlatabilsinler. Herkes eskorta giden elalemin adamından iğrenir ama eşi gitseydi yaşayacağı duygusal iniş çıkışın haddi hesabı olmaz insan olmak tam olarak böyle bir şey. Bırakın yav insanlar anlatıp rahatlasınlar iniş çıkışlarını zombi gibi çökmeyin insanların üzerine ya

Herkese Merhaba,

Sizden fikir istiyorum.

Çok içten yazmışsınız gerçekten çok duygulandım. Eğer gerçekten esinizi çok sevmisseniz ki öyle anlaşılıyor, onunla olan güzel günlerinizi hatırlamanız çok normal. Bir de çekişmeli boşanma sürecinde siz yine bir şekilde evli olduğunuz için o bile bir umut oluyor aslında. Size anlaşmalı gelindiği için bir anda gözden tamamen çıkarıldığını düşünüyorsunuz. Ancak şöyle ki gerçekten eşiniz çok adi bir şey yapmış. Tamamen bosandiginiz zaman eminim çok daha rahat olacaksınız. Bazı insanların atlatmasi daha uzun sürüyor. İnşallah her şey sizin için çok güzel olur, biraz zaman.

Yaralanmadan berelenmeden atlatılacak konular değil. Ama nihayete erdiğinde iyileşeceksiniz. Sağlıklı düşünemeyip hissedemeyebilirsiniz. Benim kuzenim de aldatıldı. Adamın iki yıldır biriyle ilişkisi varmış ve ona kaçtı resmen. Ve bu iki yıl bir şey olmamış gibi çok da mutlu zamanlar geçiriyorlardı. Üzüldü çok. Kızı vardı 8 yaşında. Kızı herkesten çok üzüldü. Baba diye ağladı uzun süre. Ama çocuk büyüdü ve babasını sildi 1 2 sene içinde. O çocuk büyümek zorunda kaldı. Çocuğunuzun olmaması gerçekten iyi olmuş. Bu cümlem ağır gelebilir belki ama siz de böyle düşüneceksiniz. Inşalah tekrardan çok mutlu bir hayat kurarsınız. Zamanla her şey geçer. Her şey düzelir.

merhaba
eşinden ayrılmış biri olarak söylüyorum, sizin üzüldüğünüz verdiğiniz emek ve zaman.
zor bir süreç ama atlatılıyor. Kadınların başaramayacağı hiç bir şey yok.
Herkes değerine göre, bence güçlü durun ki o da neler kaybettiğinin farkına varsın.

Öffff kadın ayrılmış zaten bırakın insanlar şurada anonim olarak yaşadıkları duygusal yıkımı hayal kırıklıklarını bi nebze anlatabilsinler. Herkes eskorta giden elalemin adamından iğrenir ama eşi gitseydi yaşayacağı duygusal iniş çıkışın haddi hesabı olmaz insan olmak tam olarak böyle bir şey. Bırakın yav insanlar anlatıp rahatlasınlar iniş çıkışlarını zombi gibi çökmeyin insanların üzerine ya
anlatsin ama umut diyor kadin? barisma car curt? onlardan bahsediyorum ben.

Back
X