- 31 Mart 2019
- 1.097
- 569
- 103
Herkese selam arkadaşlar.. size bir sorum var ben uzun zamandır birini seviyorum suan iliskimiz varla yok arası yani tam net değil ama onu çok uzun zamandır seviyorum beni bu hayata bağlayan onun dışında ailem falan yok yani varlar ama çok kötü şeyler yaşattılar bana burası uzun hikaye o yüzden onu anlatmayacağım ama şunu bilin ko gözümde bir damla değerleri yok.Ben bu kisiye de bağlandım gibi bir sey onunla iliskim net olmadan geleceğe dair hiçbir adım atasm gelmiyor mesela snvlarm var önümde ama çalsmadm çünkü o olmadan snavı kazansam ne olur hayat anlamını yitiriyor benim için yani mutluluğu sadece onunla olmaya bağladım onun dısında kimsyle mutlu olamıyorum o olmadan mutlu olamıyorum ve dolayısıyla yaşamak istemiyorum sizce ne yapmalıyım? Yani kendini düsün falan derseniz ben düşünemiyorum bencil olamıyorum kendimi onsuz düşünemiyorum hayatm boyunca kötü seyler yasadm çok acı çektim sevdiğim birtek o, ondan baska birsey istemiyorum ne para,pul ne de baska bisey ama onunlada birtürlü netlesmiyor iliskim bunun nedenini sormayın ama lütfen bana sunu anlatrmısınız biliyorum bi baskası olsa yerimde kendini düsünür biraz ama ben bunu hic yapamıyorum yani ben...diye birsey kalmadı sanki çünkü o kadar çok acı yasadm ki geriye ben bırakmadılar belki bu yüzden ben diyemiyorum bu arada gencim, güzel bi kadınım istesem suan birsürü kisiyle birlikte olurum ama ben bir tek onu istiyorum yada ne biliyim benim yerimde baskası olsa iliskisi net değilken suan baska biriyle kendisine değer veren biriyle olmayı dener ama ben yapamıyorum kendimi düşünemiyorum...