Evet var muayene oldumMuayene oldunuz mu? Rahminiz, tüpleriniz, yumurtaliklariniz var mi?
Benim kardeşimle ilaçla adet görüyor adet tarihinden 1 hafta önce başlıyor ondan önce hep maydanoz suyuyla adet oluyordu doktora gittik biraz yapılı benim kardeşim kilo vermesi gerektiğini söyledi birde çok çikolata yiyordu çikolatayı azaltması gerektiğini söyledi doktora gittiğiniz zaman size tavsiyelerde bulunmadımı acaba gercekten çok zor durum Rabbim şifa versin inşallahİlaçlarla adet gören Varmi varsa tecrübeleriniz
Amin kardeşin için de Allah acil Şifa versinBenim kardeşimle ilaçla adet görüyor adet tarihinden 1 hafta önce başlıyor ondan önce hep maydanoz suyuyla adet oluyordu doktora gittik biraz yapılı benim kardeşim kilo vermesi gerektiğini söyledi birde çok çikolata yiyordu çikolatayı azaltması gerektiğini söyledi doktora gittiğiniz zaman size tavsiyelerde bulunmadımı acaba gercekten çok zor durum Rabbim şifa versin inşallah
Cok tedavi Gördüm Fakat gene de fayda etmedi hep aynı şeyler adenom var fakat bir türlü geçmedi 10 sen oldu neredeyseHiç değil ama yılda 3 4 defa anca olurum o da genelde ilaçla olur. Kaç yaşındasınız?
Doktorlar bana fiziksel bir polikistik over yok ama var dediler ne demekse artık
Beyinden çıkan ilk hücreye kadar baktılar ama bir şey çıkmadı.
Bu arada adet olmamak yumurtlamamak demek değil doktorum bana adet olmasan bile hamile kalabilirim o yüzden dikkat et demişti.Cok tedavi Gördüm Fakat gene de fayda etmedi hep aynı şeyler adenom var fakat bir türlü geçmedi 10 sen oldu neredeyse
Küçük olduğu için ameliyat gerektirmiyormus uzun zamandır da çocuk tedavisi görüyorum ama ne fayda hiç bir işe yaramıyorBu arada adet olmamak yumurtlamamak demek değil doktorum bana adet olmasan bile hamile kalabilirim o yüzden dikkat et demişti.
Adenomu almadılar mi peki? Belki de onu alsalar düzene biner.
Bu da tabii bolca stres yapıyordur ben de ilaçlarla tedavi gördüm ilk çocuğuma öyle hamile kaldım ikincisinde ilaç kullanmakta fayda etmedi doktor aşılama dedi direk sonra ben istemedim bir müddet sonra kendiliğinden oldu hatta tamda korunmaya başlamışken inşallah seninde mucizevi bir şekilde olur hamileliğin.Küçük olduğu için ameliyat gerektirmiyormus uzun zamandır da çocuk tedavisi görüyorum ama ne fayda hiç bir işe yaramıyor
Yok yumurta tembelliği var aksine ama ben pek anlamıyorum bunun bir çözümü yok yaniBu da tabii bolca stres yapıyordur ben de ilaçlarla tedavi gördüm ilk çocuğuma öyle hamile kaldım ikincisinde ilaç kullanmakta fayda etmedi doktor aşılama dedi direk sonra ben istemedim bir müddet sonra kendiliğinden oldu hatta tamda korunmaya başlamışken inşallah seninde mucizevi bir şekilde olur hamileliğin.
Adenomun sana zararı olmadığını dusunduklerine ve başka bir problem bulamadıklarını göre demek ki her ay yumurtlaman normal demektir. Öyle mi?
Yok vallaha ve insani rahatsız eden bir durum ben eskiden ara ara çok ağır depresyonlara girerdim meğer hormonlar tavan olduğu için yaparmış ve doktor bana adet olmadığın için dedi 3 ayı geçirme olamazsan ilaç al dedi ondan beri 3 ayı geçirmeye çalışıyorum.Yok yumurta tembelliği var aksine ama ben pek anlamıyorum bunun bir çözümü yok yani
Sen kaç ayda bir oluyorsunYok vallaha ve insani rahatsız eden bir durum ben eskiden ara ara çok ağır depresyonlara girerdim meğer hormonlar tavan olduğu için yaparmış ve doktor bana adet olmadığın için dedi 3 ayı geçirme olamazsan ilaç al dedi ondan beri 3 ayı geçirmeye çalışıyorum.
AminAllah sifa versin.kaç yaşındasıniz peki,evlimisiniz?yorummlari okudum ama kacirdimmi acaba?
Gitmediğiniz doktorda kalmamiş Rabbim versin şifanizi inşallah ne diyeceğimi bilemedimAmin25yaşindayim evet evliyim
Canim ben lohusalıkta sonra 10 ay olmadım sonr ailac kullandım öncesinde 4 ayda bir bazen 5 ay olduğu oluyordu. Bir de doktorların alakasız bulduğu bir şey daha kan ilacı alınca adet olurdum geneldeSen kaç ayda bir oluyorsun
Peki neyden kaynaklı oluyor biliyormusnCanim ben lohusalıkta sonra 10 ay olmadım sonr ailac kullandım öncesinde 4 ayda bir bazen 5 ay olduğu oluyordu. Bir de doktorların alakasız bulduğu bir şey daha kan ilacı alınca adet olurdum geneldeama kan düşük değil tabii normal seviyede
Bilsem kendime çare olurum ama hiç bir fikrim yok. Dediğim gibi beyinden çıkan ilk hücreye bile baktılar ben gençtim obzaman tabii ama bir şey bulamadılar. Bir Hekimoğlu lazım banaPeki neyden kaynaklı oluyor biliyormusn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?