- 31 Mayıs 2023
- 19
- 2
- 1
- Konu Sahibi Kardelen Semerci
-
Merhabalar arkadaşlar.1 yıllık evliyim eşim ailenin tek çocuğu. eşimin annesiyle birtürlü anlaşamıyorum sevemiyorum sesini duymak istemiyorum görmek dahi istemiyorum yuvam yıkılacak diye korkuyorum bu yüzden. Sebebine gelecek olursak sürekli bizden ilgi beklemesi yakın oturduğumuz için hergün gelip gidelim istyorlar annesi onlarda yaşamamızı istiyor alınıyor güceniyor onlarda rahat etmiyorum çünkü kaynanamın gözü sürekli üstümde gözünü 1 dakika ayırmıyor hep peşimden geliyor ve bu durumdan çok rahatsızlık duyuyorum seni tanıyamıyoruz artık diyor anlamış değilim 2 gün görüşmeyince sizi çok özledim deyip çıkıp geliyor evliliğimize annesi alışamadı yuvam yıkılabilir geçmişte bazı söylemler oldu dış görünüşümle alakalı unutamıyorum onları.3 aylık evliyim gelin birlikte yaşayalım kış boyunca doğalgazı teke indirelim ramazan ayı boyunca 3 kere evime misafir ettim niye gelmedin diye her gün gönül koydu ben anlamıyorum arkadaşlar neden bunları yaşıyorum diye sorgulamaya başladım eşimi seviyorum ve ikimizin arasında kalmasını istemiyorum bazen çok ilgi yıpratıyor arkadaşlar okadar yoruldumki söylemlerden evliliği yürütmek istemiyorum çünkü annesi ile yapamıyorum bu durumda olan var mı meçhule düştüm sanırım onlara ne zaman gitsem gözü bende olduğu için diken üstündeyim rahat nefes bile alamıyorum. Bu durumu nasıl aşacağım bilmiyorum sevemiyorum çok uğraştım olmuyor madem gözünden ayıramayacaktı neden evlendik anlamıyorum gerçekten
Sırf bu yüzden çocuk düşünmüyorum biliyormusun daha çok ilgilenir diye sürekli olmazkiAcil torunlar yapıp, kvalidenize verin, onlarla uğraşsın.
Ben başka yol göremedim, öteki türlü kavga gürültü
Habersiz sürekli gelmeleri yok Allahtan benim sürekli onlqra gitmemi istiyorKız ben senin yerinde olsam evde o geleceği zaman dantelli gecelikler, tüylü kırbaçlar vs etrafa saçarım. Koltuğun arasına göreceği şekilde sıkıştır bunları. Ağzı açık kalır, daha da zor gelir bence. Bir şey derse de oğlun seviyor vs dersin, susar. Dinsizin hakkından imansız gelir derler ya, bunlara da öyle edepsiz davranmak gerek.
Merhabalar arkadaşlar.1 yıllık evliyim eşim ailenin tek çocuğu. eşimin annesiyle birtürlü anlaşamıyorum sevemiyorum sesini duymak istemiyorum görmek dahi istemiyorum yuvam yıkılacak diye korkuyorum bu yüzden. Sebebine gelecek olursak sürekli bizden ilgi beklemesi yakın oturduğumuz için hergün gelip gidelim istyorlar annesi onlarda yaşamamızı istiyor alınıyor güceniyor onlarda rahat etmiyorum çünkü kaynanamın gözü sürekli üstümde gözünü 1 dakika ayırmıyor hep peşimden geliyor ve bu durumdan çok rahatsızlık duyuyorum seni tanıyamıyoruz artık diyor anlamış değilim 2 gün görüşmeyince sizi çok özledim deyip çıkıp geliyor evliliğimize annesi alışamadı yuvam yıkılabilir geçmişte bazı söylemler oldu dış görünüşümle alakalı unutamıyorum onları.3 aylık evliyim gelin birlikte yaşayalım kış boyunca doğalgazı teke indirelim ramazan ayı boyunca 3 kere evime misafir ettim niye gelmedin diye her gün gönül koydu ben anlamıyorum arkadaşlar neden bunları yaşıyorum diye sorgulamaya başladım eşimi seviyorum ve ikimizin arasında kalmasını istemiyorum bazen çok ilgi yıpratıyor arkadaşlar okadar yoruldumki söylemlerden evliliği yürütmek istemiyorum çünkü annesi ile yapamıyorum bu durumda olan var mı meçhule düştüm sanırım onlara ne zaman gitsem gözü bende olduğu için diken üstündeyim rahat nefes bile alamıyorum. Bu durumu nasıl aşacağım bilmiyorum sevemiyorum çok uğraştım olmuyor madem gözünden ayıramayacaktı neden evlendik anlamıyorum gerçekten
Aynen çocuk bahanesiyle temelli kalır bu tarz kv lerSırf bu yüzden çocuk düşünmüyorum biliyormusun daha çok ilgilenir diye sürekli olmazki
İşte sırf bu yüzden çocuk yapamıyorum çok yoruyor gerçektenAynen çocuk bahanesiyle temelli kalır bu tarz kv ler
Bende de var böyle bi kvİşte sırf bu yüzden çocuk yapamıyorum çok yoruyor gerçekten
Bizdeki aşırı ilgi sevgiden hep gözümün önünde olsun istiyor gözünü benden ayırmıyor evdeyken rahatsız oluyorum artık amin cümlemize yaBende de var böyle bi kv
Göbek bağını kesememiş oğlundan
Kayınpeder vefat etmiş çok olmuş
8 sene oldu zor bela geçti kv ile sonrasını tamamen ipleri kopardım
Çünkü bizimki sevgiden değil kıskanmadan fln laf sokuyor devamlı her geldiğinde vukuat kadın yani
Görüşmeyince bi ferahlık hissi geldi bana
Allah kolaylık versin ne diyim
Sevesi gelmiş deseneBizdeki aşırı ilgi sevgiden hep gözümün önünde olsun istiyor gözünü benden ayırmıyor evdeyken rahatsız oluyorum artık amin cümlemize ya
Bizdeki aşırı ilgi sevgiden hep gözümün önünde olsun istiyor gözünü benden ayırmıyor evdeykenBende de var böyle bi kv
Göbek bağını kesememiş oğlundan
Kayınpeder vefat etmiş çok olmuş
8 sene oldu zor bela geçti kv ile sonrasını tamamen ipleri kopardım
Çünkü bizimki sevgiden değil kıskanmadan fln laf sokuyor devamlı her geldiğinde vukuat kadın yani
Görüşmeyince bi ferahlık hissi geldi bana
Allah kolaylık versin ne diyim
oğluna yapmıyor bu kadar yaSevesi gelmiş desene
Söyledim değişen birşey yokRahatsız olduğunuzu açıkça söylemelisiniz sizin huzurunuz kaçacağına onların kalbi kırılsın. Baktınız olmuyor bu evliliği gözden geçirirsiniz
Doğru diyorsun aslında bi uğraş bulmak lazım ama yine bir araya gelince yine aynıYeni evli cocuksuzsunuz.
En guzeli kendinize hobi spor falan bisey bulun. Evde olmayin cogu zaman. Zamanla bu sekilde duzen oturur.
Zaten bu kayinvalidesi cok gelen cocuksuz arkadaslari ben hic anlamiyorum. Cikin evden, randevusuz gelen kapida kalsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?