Hayatın içinden…

Kardelen Semerci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2023
19
2
1
Merhabalar arkadaşlar.1 yıllık evliyim eşim ailenin tek çocuğu. eşimin annesiyle birtürlü anlaşamıyorum sevemiyorum sesini duymak istemiyorum görmek dahi istemiyorum yuvam yıkılacak diye korkuyorum bu yüzden. Sebebine gelecek olursak sürekli bizden ilgi beklemesi yakın oturduğumuz için hergün onlara gelip gidelim istyorlar sürekli davet ediyor gelemeyiz işimiz var deyince alınıyor sesi düşüyorlamadım ki ben. annesi onlarda yaşamamızı istiyor alınıyor güceniyor onlarda rahat etmiyorum çünkü kaynanamın gözü evdeyken sürekli üstümde.gözünü 1 dakika ayırmıyor hep peşimden geliyor gözüyle heryerimi süzüyor ve bu durumdan çok rahatsızlık duyuyorum diken üstünde hissettiğim için yüzyüze gelmek dahi istemiyorum artık.resmi duruyorum ogün evime gelmiş seni tanıyamıyoruz artık diyor sinirlendim kızdım anlamış değilim 2 gün görüşmeyince sizi çok özledim burnumda tüttünüz diyor 1 günde insan özlenirmi Allah aşkına.evliliğimize annesi alışamadı yuvam yıkılabilir çünkü annesiyle 1 dakika bile zaman geçirmek istemiyorum bu durum sizcede biryerde patlak vermezmi.geçmişte bazı söylemler oldu dış görünüşümle alakalı unutamıyorum onları.3 aylık evli iken gelin birlikte yaşayalım kış boyunca doğalgazı teke indirelim ramazan ayı boyunca 3 kere evime misafir ettim niye gelmedin diye her gün gönül koydu ben anlamıyorum arkadaşlar neden bunları yaşıyorum diye sorgulamaya başladım eşimi seviyorum ve ikimizin arasında kalmasını istemiyorum bazen çok ilgi yıpratıyor arkadaşlar okadar yoruldumki söylemlerden evliliği yürütmek istemiyorum çünkü annesi ile yapamıyorum bu durumda olan var mı meçhule düştüm sanırım onlara ne zaman gitsem gözü bende olduğu için diken üstündeyim rahat nefes bile alamıyorum. Bu durumu nasıl aşacağım bilmiyorum sevemiyorum çok uğraştım olmuyor madem gözünden ayıramayacaktı neden evlendik anlamıyorum gerçekten

Son düzenleme:
Acil torunlar yapıp, kvalidenize verin, onlarla uğraşsın.
Ben başka yol göremedim, öteki türlü kavga gürültü

Kız ben senin yerinde olsam evde o geleceği zaman dantelli gecelikler, tüylü kırbaçlar vs etrafa saçarım. Koltuğun arasına göreceği şekilde sıkıştır bunları. Ağzı açık kalır, daha da zor gelir bence. Bir şey derse de oğlun seviyor vs dersin, susar. Dinsizin hakkından imansız gelir derler ya, bunlara da öyle edepsiz davranmak gerek.

Habersiz sürekli gelmeleri yok Allahtan benim sürekli onlqra gitmemi istiyor

Eşiniz her gün gitmekten rahatsız olmuyor mu? Siz ne kadar tavır koysanız da anlamazlar. Kırmadan tatlı dille eşinizle konuşmanız gerekiyor.

Konuştum fakat eşim konuşmuyor kırılırlar diye hergün onlara gidelim demiyor tabiki haftada 1 anca resmi duruyorum böylede olmuyor ne yapsam bilemiyorum huzurum kalmadı

Siz 36 yaşındaymışsınız; eşiniz kaç yaşında ? Kayınvalideniz, siz onlara gittiğinizde sonunda evimizde bir kadın daha oldu diye seviniyordur belki.

Haftada 1 gidiyormuşsunuz şu anda. Çat kapı evinize de gelmiyormuş. Sizi bu denli rahatsız eden nedir ?

26 yaşındayım üye olurken farklı tarih seçtim yanlışlıkla.alınıp güceniyorlar işte seni tanıyamıyoruz artık falan diyor biraradq olunca şakayla karışık laf sokuyor yordu beni lafları ile

İşte sırf bu yüzden çocuk yapamıyorum çok yoruyor gerçekten
Bende de var böyle bi kv
Göbek bağını kesememiş oğlundan
Kayınpeder vefat etmiş çok olmuş
8 sene oldu zor bela geçti kv ile sonrasını tamamen ipleri kopardım
Çünkü bizimki sevgiden değil kıskanmadan fln laf sokuyor devamlı her geldiğinde vukuat kadın yani
Görüşmeyince bi ferahlık hissi geldi bana
Allah kolaylık versin ne diyim

Haftada bir çok fazla böyle kv'ye ve bunu rutin yapmanız size sıkıntı yaratır. Günleri farkli farklı seçin ve her hafta gitmeyin. Şakayla karışık laf soktuğunda sizde aynı şekilde cevap verin gülerek ee yeni evliyiz falan diyin zamanla alışır yoksa daha sert tutum sergilersiniz

Rahatsız olduğunuzu açıkça söylemelisiniz sizin huzurunuz kaçacağına onların kalbi kırılsın. Baktınız olmuyor bu evliliği gözden geçirirsiniz

Yeni evli cocuksuzsunuz.

En guzeli kendinize hobi spor falan bisey bulun. Evde olmayin cogu zaman. Zamanla bu sekilde duzen oturur.

Zaten bu kayinvalidesi cok gelen cocuksuz arkadaslari ben hic anlamiyorum. Cikin evden, randevusuz gelen kapida kalsin

Bizdeki aşırı ilgi sevgiden hep gözümün önünde olsun istiyor gözünü benden ayırmıyor evdeyken rahatsız oluyorum artık amin cümlemize ya

Bizdeki aşırı ilgi sevgiden hep gözümün önünde olsun istiyor gözünü benden ayırmıyor evdeyken
Sevesi gelmiş desene
oğluna yapmıyor bu kadar ya

Doğru diyorsun aslında bi uğraş bulmak lazım ama yine bir araya gelince yine aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…