H huzurluyum66 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 91 Emoji Skoru 17 Puanlar 3 Yaş 53 10 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Kardelen Semerci #41 Kardelen Semerci .!.: Evliliğimin 3.ayında gelin beraber yaşayalım demek istedim Genişletmek için tıkla... Kardelen semerci bende çok daraliyorum çokta yanlızım bana yazarsan sevinirim
Kardelen Semerci .!.: Evliliğimin 3.ayında gelin beraber yaşayalım demek istedim Genişletmek için tıkla... Kardelen semerci bende çok daraliyorum çokta yanlızım bana yazarsan sevinirim
Z Zolax68 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 8 Mart 2018 Mesajlar 424 Emoji Skoru 465 Puanlar 103 11 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Kardelen Semerci #42 Eşinizin tepkisi ne bu durumda ? Mesafe koyun saygınızi da bozmayın. İşe başlayın o olmuyorsa kurslara gidin kendinize meşgale bulun ümidi kesilsin
Eşinizin tepkisi ne bu durumda ? Mesafe koyun saygınızi da bozmayın. İşe başlayın o olmuyorsa kurslara gidin kendinize meşgale bulun ümidi kesilsin