hayatın içinden

KIZIL61

Previously4156
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
48
5
98
eski sevgilimle birbirimizi seviyorduk yolunda gitmeyen nedenlerle ayrıldık fakat beraberliğimizde bebek aldırdık canım ona çok yanıyor hayata tutanamıyorum çok zorlanıyorum bir cana kıymak ardından güvendiğim insandan darbe yemek kendimi ifade edemiyorum

Son düzenleme:
çünkü ev arkadaşımla problemlerimiz vardı sevgilim de o arkadaşımdan hoşlanmıyordu karakter olarak.. ev bulana kadar sevgilimde kalmak zorunda kaldım

Yapacağınız birşey yok u saatten sonra.erkeklere bukadar güvenirseniz sonucu hep hüsran olur.
kimse vazgeçilmez değildir,size hediyeler,çiçekler şarkılar söylemesi erkeklerin tavlama takdiğidir.

Bundan sonra yapacağınız tek şey geçmişi bırakıp sadece önünüze bakmak.

Yapacağınız birşey yok u saatten sonra.erkeklere bukadar güvenirseniz sonucu hep hüsran olur.
kimse vazgeçilmez değildir,size hediyeler,çiçekler şarkılar söylemesi erkeklerin tavlama takdiğidir.

Bundan sonra yapacağınız tek şey geçmişi bırakıp sadece önünüze bakmak.

Kimseyi güvenmemeyi öğrendim benim vebalim var onda en kötüsü de bir can aldık bebeğimizi aldırdık bunun etkisinden kurtulamıyorum tek düşüncem bu çektiğim acılar ne yapacağım nasıl atlatırım hiç bir fikrim yok

Yaşlarınız kaç?
Artık istemiyorsa seni aklını karıştırmayı kessin.
Sen de bunca soruna karşın onunla bir hayatı paylaşmayı düşünmemelisin.

sürekli arkadaşlarla içmeler bunlar kavga sebepleriydi bu arada geçmişte ona yaptıklarımdan dolayı bana güvenmiyordu yine kavga esnasında aylardan temmuz eşyalarımı topladım ve evinden ayrıldım gitme demedi dünya başıma yıkılarak onu severek evinden ayrıldım.Çok pişman oldum ona çok yalvardım ama bana geri dönmedi.2014 kasım ayında sabah 5:30 da aradı şarkımızı dinletti kapattı.ilişkimiz esnasında beraberliğimiz vardı en acısı bebek aldırdık canım yanıyor ondan başkasıyla evlenmek istemiyorum yapamam

Sizin yüzünüzden alkole başladığını yazmışsınız.

Onun içesi varmış.

Şarkı dinlemeler, çirkin arabesk hareketler...

Birlikte olmuş, çocuk aldırmışsınız...

Evinden kendiniz ayrılmış sonra dönmesi için yalvarmışsınız.

İkinizin de dengesiz ve tutarsız halleri var.

Unutamadığınız eski sevgiliniz değil hata yapma potansiyeliniz olsun...

Yanlışlarınızdan ders alın, iğrenin ve tekrarlamayın...

Kiminle beraber oldun, kimin evinde oldun hiç anlamadim.
sabahlara kadar kapinda yatan cocuktan mi bahsediyorsun?
Hicbir sey anlamadim..

Bikere Sevgiliniz degil! Sonra kapinizda yatan yalvaran adam neden birden degisti cok tuaf....Sizin aileniz yokmu? Aileler tanisti yazmissiniz, demekki var, peki neden onun ailesinin yaninda kaldiniz? Hadi sizin aile umursamaz peki onun ailesi nasil kabul etti böyle carpik bi iliskiyi ve sürekli kavgali halinizi ?Bebegi neden aldirdiniz? Yaparken iyide sorumluluk almaga gelince sIkmiyor dimi? Siz daha cooook aci cekersiniz....:KK14:

Sevgilimle şubat 2013'ten beri tanıştık.Beni ilk gördüğünde gözlerime aşık olmuş o günden sonra peşimi hiç bırakmadı ama ben onu sevemedim aylarca sabahlara kadar aradı yurdun önünden sabahlara kadar şarkılar dinletti ve camımın karşısında bekledi bu durumda ben ona üzülüyordum ama sevemiyordum onu öyle görünce içim sızlıyordu benim yüzümden alkole başlamıştı her gün her gece içiyordu.Aylar geçti Hazirana geldi 1 kez olsun deneyelim olmazsa en azından olmadı der peşini bırakırım dedi şans verdim denemeye karar verdik benimle çok güzel ilgileniyordu hediyeler,çiçekler,gezmeler evlilik hayalleri kuruyordu fakat ben yine ısınamadım.Ve haziran sonu ayrıldım.ayrıldıktan iki gün sonra başkasıyla konuştum.ayrıldığım sevgilim beni kaçırdı telefonumdaki mesajları görmüştü deliye döndü ve bana vurdu sonra elinden kurtuldum.yaz boyunca yine sabahlara kadar telefonlar,şarkılar susmadı bu esnada o konuştuğum kişiyle sevgiliyim.konuştuğum kişiyle ekim ayında ayrıldık öylesine bir ilişkiydi.Bu ayrılıktan sonra kendimi o sevemediğim insana aşık olmuştum.Bu sefer o okulumdan bir kızla 4 ay sevgili oldu ben çok acı çektim.kızla ayrıldı.Bana tekrar döndü aylardan Şubat 2014.birlikteyiz ailesiyle tanıştım ailemle tanıştılar birbirimize deliler gibi aşığız ama öfkemizi kontrol edemediğimizden geçmişimiz yüzünden birbirimize çok zarar verdik.Haziran ayına geldik ben artık onların evinde kalıyordum ailesiyle birlikte aynı evi paylaştığımızdan beri kavgalarımız dahada şiddetlendi sürekli arkadaşlarla içmeler bunlar kavga sebepleriydi bu arada geçmişte ona yaptıklarımdan dolayı bana güvenmiyordu yine kavga esnasında aylardan temmuz eşyalarımı topladım ve evinden ayrıldım gitme demedi dünya başıma yıkılarak onu severek evinden ayrıldım.Çok pişman oldum ona çok yalvardım ama bana geri dönmedi.2014 kasım ayında sabah 5:30 da aradı şarkımızı dinletti kapattı.ilişkimiz esnasında beraberliğimiz vardı en acısı bebek aldırdık canım yanıyor ondan başkasıyla evlenmek istemiyorum yapamam
Bebekten ailelerin haberi var mıydı ? Yine marjinal bir hayat hikayesi daha ! Ayrıca birbirinizi gerçekten çooook sevseydiniz o bebek şu an hayatta olacaktı . Bu saatten sonra yapılacak bir şey kalmamış ki nikah dışında her şeyi yapmışsınız zaten

Back
X