hayatın içinden

ayıplamak haddimize değil.herkes hata yapabilir.evlatlarımızın başına gelmeyeceği ne malum?tabiki insan kendini bilmeli ve herkese güvenmemeli.sen güvenerek hata yapmışsın.evinde kalmaklada bence hata yapmışsın.senin rızan olmadan seninle birlikte olmuş,bunun adı tecavüz değilde ne?sen bu adamdan hala nasıl nefret etmiyorsun anlayamıyorum.bundan sonra o adama güvenirsen seni dahada zor günler bekliyor emin ol canım.bundan sonra kendine gel ve hatalardan ders çıkar

kesinlikle hatanın büyüğü onunla aynı evi paylaşmak güvenimm sevgim saygım yok bitti artık geriye kalan tek şey acılar.sağolun yinede

Haddinden fazla içip kendinimi kanıtlamaya çalıştın ?

Olmayan şans diye bişey yok silkelen kendibe gel yaşadın bitti ardında kaldı önüne bak geriye bakarak yürüyemezsin asla arkadaşlarını örnek alma o öyle yaptı kurtuldu bu şöyle yaptı ben yapmışım nolcak gibi

Doktora git konuş farklı bakmazlar ne insanlar gidiyor oraya ve kendine dürüst olmaya başla bu düşüncelerden de uzaklaş hobi edin evde bileklik yapsan bile kafan dağılır
kapıldım arkadaşlara bilemezdim ondan da beklemezdim bu davranışı.
ilk başlangıcım doktora gitmek olacak teşekkür ederim

kesinlikle hatanın büyüğü onunla aynı evi paylaşmak güvenimm sevgim saygım yok bitti artık geriye kalan tek şey acılar.sağolun yinede
acılarına kendin derman olacaksın.psikolojik yardım alacağını yazmışsın.bu en güzel başlangıç.inşallah bundan sonra senin için herşey güzel olur çünkü yaşın çok genç.

Hep ayni terane ailesiyle tanistirdi butun herkes taniyor ya bunu artikk bilmeyen mi kaldi erkek icin bu normal bisey nede olsa erkek cunku istedigi kizi getirir goturur aileler buna tepki vermiyorki sizde saniyorsunuz artik tanistirdi ya tamam cok ciddi ama gercek oyle degil kullandi seni sadece gelmis ilkimdi diye zirliyosun kizlarimiz madem bu ilklik olmeyi dusuncek kadar onemliydi niye beklemiyosun evlenmeyi beklemedin cunku o ara isine gelmedi terk edilince dank etti ailesiyle tanismanin evlilige garantisimi vardi

Sevgilimle şubat 2013'ten beri tanıştık.Beni ilk gördüğünde gözlerime aşık olmuş o günden sonra peşimi hiç bırakmadı ama ben onu sevemedim aylarca sabahlara kadar aradı yurdun önünden sabahlara kadar şarkılar dinletti ve camımın karşısında bekledi bu durumda ben ona üzülüyordum ama sevemiyordum onu öyle görünce içim sızlıyordu benim yüzümden alkole başlamıştı her gün her gece içiyordu.Aylar geçti Hazirana geldi 1 kez olsun deneyelim olmazsa en azından olmadı der peşini bırakırım dedi şans verdim denemeye karar verdik benimle çok güzel ilgileniyordu hediyeler,çiçekler,gezmeler evlilik hayalleri kuruyordu fakat ben yine ısınamadım.Ve haziran sonu ayrıldım.ayrıldıktan iki gün sonra başkasıyla konuştum.ayrıldığım sevgilim beni kaçırdı telefonumdaki mesajları görmüştü deliye döndü ve bana vurdu sonra elinden kurtuldum.yaz boyunca yine sabahlara kadar telefonlar,şarkılar susmadı bu esnada o konuştuğum kişiyle sevgiliyim.konuştuğum kişiyle ekim ayında ayrıldık öylesine bir ilişkiydi.Bu ayrılıktan sonra kendimi o sevemediğim insana aşık olmuştum.Bu sefer o okulumdan bir kızla 4 ay sevgili oldu ben çok acı çektim.kızla ayrıldı.Bana tekrar döndü aylardan Şubat 2014.birlikteyiz ailesiyle tanıştım ailemle tanıştılar birbirimize deliler gibi aşığız ama öfkemizi kontrol edemediğimizden geçmişimiz yüzünden birbirimize çok zarar verdik.Haziran ayına geldik ben artık onların evinde kalıyordum ailesiyle birlikte aynı evi paylaştığımızdan beri kavgalarımız dahada şiddetlendi sürekli arkadaşlarla içmeler bunlar kavga sebepleriydi bu arada geçmişte ona yaptıklarımdan dolayı bana güvenmiyordu yine kavga esnasında aylardan temmuz eşyalarımı topladım ve evinden ayrıldım gitme demedi dünya başıma yıkılarak onu severek evinden ayrıldım.Çok pişman oldum ona çok yalvardım ama bana geri dönmedi.2014 kasım ayında sabah 5:30 da aradı şarkımızı dinletti kapattı.ilişkimiz esnasında beraberliğimiz vardı en acısı bebek aldırdık canım yanıyor ondan başkasıyla evlenmek istemiyorum yapamam
Sana hic yakistiramadim ( 61 ) :KK20:brezilya dizisine donmus... yas kac .

Hayat kısa sende yaşayıp göreceksin bana burada bilmişlik gösterirken kendini benim durumda bulacaksın bundan emin ol güzelim. hayat sürprizlerle dolu o sürpriz sana çıkacak
Bu nedir boyle? Yaptiginizin yanlis oldugunu soyledi diye resmen beddua etmissiniz kadina. Ayip yaptiginiz. Kotu seyler yasayip pisman olan insan hali degil sizin haliniz. Yarali kurt misali etrafiniza saldiriyorsunuz.
Ayrica ben sunu anlamiyorum. Bu adam sizi seviyor ilk basta, kapida beklemeler, sarki dinletmeler, cicekler bocekler falan. Siz sevemiyorsunuz adami bu yuzden kabul etmiyorsunuz. Sonra israrlarina dayanamayip kabul ediyorsunuz, bir sure gorusuyorsunuz, ama hala sevemeyince ayrilip baskasiyla gorusuyorsunuz. Ve ne hikmetse, o adamdan ayrilinca, birden kapinizda yatan adama asik oluyosunuz. Yok oyle bisey! O kadar sure asik olmadiginiz birine uzun zaman sonra durduk yere asik olamazsiniz. Ask boyle birsey degil. 1 yildir gorup birsey gissetmedigin adama 1 yil sonra birden bire asik olamazsiniz. Siz diger sevgilinizden ayrilinca bosluga düşüp, buna dondunuz ve hayatinizin hatasini yaptiniz. O da kapinizda bekledigi gunlerin, kendisini birakip 2 gunde baskasiyla gorusmenizin acisini bir guzel cikarmis sizden. Sizi gercekten sevdimi bilemem ama sevdiyse de intikam duygusu daha agir basmış ki size bunlari yasatmis emin olun.

Offf yaşadıklarınız bana çok ters ve mantığımın almayacağı şeyler.Bu yüzden Allah ıslah etsin demekten başka birşey bulamıyorum...

Aile kızımız okusun diye elin memleketine gönderiyor.
Belki bir çok şeyden de fedakarlıklarla..
Edilecek ona da lafım yok.
Okutmak için ne gerekiyorsa yapacak.
Ama gel gör ki üniversiteye okumaya giden kızın derdi derin bir aşk acısı..
Ve bu süreçte bir sürü fiyasko..

bu konuşmalardan sonra ilk defa rüyam da bebeğimi gördüm yani kendi bebeğimmiş öyle gördüm çok tatlı güzel ve akıllıydı etkisinden hala cıkamadım tabii o esnada bana bunları yaşatan insanda yanımdaydı :(

Aile kızımız okusun diye elin memleketine gönderiyor.
Belki bir çok şeyden de fedakarlıklarla..
Edilecek ona da lafım yok.
Okutmak için ne gerekiyorsa yapacak.
Ama gel gör ki üniversiteye okumaya giden kızın derdi derin bir aşk acısı..
Ve bu süreçte bir sürü fiyasko..

Bu duruma isteyerek gelmedim. Hata ve hatanın doğuran sonuçlarım halimden yaşantımdan memnun değilim farkındaysan

Bu nedir boyle? Yaptiginizin yanlis oldugunu soyledi diye resmen beddua etmissiniz kadina. Ayip yaptiginiz. Kotu seyler yasayip pisman olan insan hali degil sizin haliniz. Yarali kurt misali etrafiniza saldiriyorsunuz.
Ayrica ben sunu anlamiyorum. Bu adam sizi seviyor ilk basta, kapida beklemeler, sarki dinletmeler, cicekler bocekler falan. Siz sevemiyorsunuz adami bu yuzden kabul etmiyorsunuz. Sonra israrlarina dayanamayip kabul ediyorsunuz, bir sure gorusuyorsunuz, ama hala sevemeyince ayrilip baskasiyla gorusuyorsunuz. Ve ne hikmetse, o adamdan ayrilinca, birden kapinizda yatan adama asik oluyosunuz. Yok oyle bisey! O kadar sure asik olmadiginiz birine uzun zaman sonra durduk yere asik olamazsiniz. Ask boyle birsey degil. 1 yildir gorup birsey gissetmedigin adama 1 yil sonra birden bire asik olamazsiniz. Siz diger sevgilinizden ayrilinca bosluga düşüp, buna dondunuz ve hayatinizin hatasini yaptiniz. O da kapinizda bekledigi gunlerin, kendisini birakip 2 gunde baskasiyla gorusmenizin acisini bir guzel cikarmis sizden. Sizi gercekten sevdimi bilemem ama sevdiyse de intikam duygusu daha agir basmış ki size bunlari yasatmis emin olun.

Evet yaşadıklarım hepsi intikam oyunlarıymış ne deyim ki artık Allahından bulsun

Back
X