Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekle benceArkadaşlar, bundan üç dört yıl kadar önce kasiyer bir cocuktan hoslanmistim ama bir daha çalıştığı yere pek gitmedim ve zamanla aklımdan silindi gitti. İşin ilginç tarafı şu, yıllar sonra bu çocuk karşıma çıktı. Diğer konumu okuyanlar bilir bir kaç aydır markette çalışıyorum. Onun çalıştığı yer o tarafta evi de o tarafta sanırım neyse.. ilk karşılaştığımızda bir iki birşey sordu kapanistaydım bizim geç kapatmanız dikkatini çekmiş onu sordu. Diğer karşılaşmamızda ağır bir işe yardım etti. Bugün alışveriş için geldi bana birşeyler söyledi ama heyecandan anlamadımakşam yine sokaktan geçti biraz konuştu. Kart slipinde ismi yazıyordu buldum sosyal medyadan ekleyim mi yoksa işten çıkmayı bekleyim ya da hiçbir şey yapmayım mi? Hakkımda şöyle dusunmesini istemem "kıza iki selam verdik kendisine ilgim olduğunu düşündü" öyle bir dusuncem yok.
Bekleyemedim ekledim ama geri dönüş olmadı. Keşke bekleseymişim. Çalıştığı yere gidip sohbet açayım diyorum ya da instadan ekleyip mesaj atsam böyle böyle diye.Bekle bence
Ben adım atmazsam aramızda birşey olmayacağı kesin. İlgimi anlamasi bile yeter belki tanışmak isteyebilir daha önceki tanışmada çekingen davrandım bana adımı sordu memnun oldum dedi ben soramadım.türk erkekleri kadının ilk adımı atmasına hiç uygun değil inan bana.
hoşlandıklarında, ilgi duyduklarında mutlaka adım atıyorlar.
anladım neyse zaten eklemişsiniz sanırım. kabul etti mi?Ben adım atmazsam aramızda birşey olmayacağı kesin. İlgimi anlamasi bile yeter belki tanışmak isteyebilir daha önceki tanışmada çekingen davrandım bana adımı sordu memnun oldum dedi ben soramadım.
Twitter'dan ekledim hesabım kilitli ve 0 takipçi. İstek yollamamış. Hatırlamadı demek kianladım neyse zaten eklemişsiniz sanırım. kabul etti mi?
Instagram hesabımda aynı. fotoğraf yok sadece profil fotosu var. Instadan eklemedim.instagram?
Maden ekledin instagramını seni tanıyabileceği şekilde güncelle foton yoksa ismin fark ise eklememiş olabilirInstagram hesabımda aynı. fotoğraf yok sadece profil fotosu var. Instadan eklemedim.
Kadın adım atarsa genel de kaybeder ilk o adım atsinArkadaşlar, bundan üç dört yıl kadar önce kasiyer bir cocuktan hoslanmistim ama bir daha çalıştığı yere pek gitmedim ve zamanla aklımdan silindi gitti. İşin ilginç tarafı şu, yıllar sonra bu çocuk karşıma çıktı. Diğer konumu okuyanlar bilir bir kaç aydır markette çalışıyorum. Onun çalıştığı yer o tarafta evi de o tarafta sanırım neyse.. ilk karşılaştığımızda bir iki birşey sordu kapanistaydım bizim geç kapatmanız dikkatini çekmiş onu sordu. Diğer karşılaşmamızda ağır bir işe yardım etti. Bugün alışveriş için geldi bana birşeyler söyledi ama heyecandan anlamadımakşam yine sokaktan geçti biraz konuştu. Kart slipinde ismi yazıyordu buldum sosyal medyadan ekleyim mi yoksa işten çıkmayı bekleyim ya da hiçbir şey yapmayım mi? Hakkımda şöyle dusunmesini istemem "kıza iki selam verdik kendisine ilgim olduğunu düşündü" öyle bir dusuncem yok.
Hayır daha bişeyyapmaBekleyemedim ekledim ama geri dönüş olmadı. Keşke bekleseymişim. Çalıştığı yere gidip sohbet açayım diyorum ya da instadan ekleyip mesaj atsam böyle böyle diye.
Senin olduğunu anlayacak foto falan yoksa kabul etmemiştirBekleyemedim ekledim ama geri dönüş olmadı. Keşke bekleseymişim. Çalıştığı yere gidip sohbet açayım diyorum ya da instadan ekleyip mesaj atsam böyle böyle diye.
Sizin olduğunuzu anlayabileceği bir isim, fotoğraf yoksa sizin takip isteklerinizi kabul etmemesi çok doğal. Fake hesapsınız çünkü şu an onun gözünde.Instagramdan henüz eklemedim ekleyip mesaj atmasını mi bekleyim yoksa gidip sohbet mi acayim ne yapmalıyım sizce?