Hayatında birisi varmış

eski konularına şöyle baktım yaşadıklarımız çok benzer :)

ben atlattım istersen benim eski konularıma bakıp ne kadar berbatken şu an ne kadar iyi olduğumu görebilirsin ve bazı konularda sanırım neler yaparak kendime geldiğimi falan yazmıştım.

bana yazan çok iyi insanlar vardı onların önerileri sana da iyi gelecektir eminim (bazı kıskanç gereksizler var onları sallama :) şu anki hallerinden kıskançlıklarının sebebi belli zaten meslek kıskançlığı vs. )

psikiyatr a gidip terapi yapmanızı tavsiye ederim ben çok faydasını gördüm.

erkek milleti gamsız ve maymun gibi bi dalı tutmadan diğerini bırakmıyor.

bikaç şey söyleyeceğim faydasını gördüğüm çabuk atlatmak isterseniz yaparsınız yoksa hiçbirimiz size yardım edemeyiz.

1. numarasını silin ve engelleyin sizi aradığında görünmeyecek şekilde. bu bitirme kararının sizin olduğunu göstericek size.
2. asla wptan online mı diye bakmayın bu saatten sonra giden gitmiş iş bitmiş artık ne fark eder?
3. ortak arkadaşlarınızla görüşmeyi kesin.
4. onun hakkında konuşmayı bırakın kk da bile.
5. ona söylemek istediğiniz ne varsa bir beyaz kağıda yazın ve sonra okuyup parçalayıp çöpe atın. bu dediğimi her öfkelendiğinizde yapabilirsiniz.
6. onsuz bir dünya yaratın. yenilikler sokun hayatınıza.
7. diğer kızı ve ex i stalklamayın bu işin sonu yok!
8. kendi hayatınıza odaklanın!

An itibariyle numarasını sildim. Terapi için buradan birisi birisini onerdi yarın ondan randevu alacağım.

An itibariyle numarasını sildim. Terapi için buradan birisi birisini onerdi yarın ondan randevu alacağım.

çok iyi ;) kendini düşün bencil ol. düşünme artık. hangi erkeğe sorsam düşünme derdi bana. erkekler kadar olamayacak mıyız ;)

çok iyi :KK66: kendini düşün bencil ol. düşünme artık. hangi erkeğe sorsam düşünme derdi bana. erkekler kadar olamayacak mıyız :KK66:

Ya ben sizi biliyorum nickinizi mi değiştiriniz? bir de rica etsem hangi psikologa gittiniz mesaj olarak yazabilir misiniz. Konularinizi okumuştum hatta terapiye gittikten sonra kendinizi iyi hissetmeye başladığınız zaman çok sevinmistim

Ya ben sizi biliyorum nickinizi mi değiştiriniz? bir de rica etsem hangi psikologa gittiniz mesaj olarak yazabilir misiniz. Konularinizi okumuştum hatta terapiye gittikten sonra kendinizi iyi hissetmeye başladığınız zaman çok sevinmistim

özelden atayım ama hangi ildesiniz?

ben psikiyatra gittim psikologa değil.

Ne biçim insanlar ya. Bir de hayatında birisi varken yeniden yazıyor ne kötü. Böyleleri hiç mutlu olmayı hak etmiyor
Öyle tabi. Ama şuan o mutlu ben değilim :) Tabi bu sadece bu dönem için geçerli, kimin ileride uzun dönemli mutluluklar yaşayacağı henüz belli değil. Zamana bırakmakta fayda var.

Back
X