Hayatında hiç pozitif / çift çizgi görmemiş anne adayları

ben en son evlatlık edinme işlemlerine bakıyordum. hoş daha kucağıma almış değilim ama ne olursa olsun hamile kaldığım için şükredeceğim ve yine herkes için dua edeceğim.
benim çok çok zordu tedavisiz hatta tüp bebeksiz ihtimali yok gibiydi.
düşünsene çatlatma iğnesi bile yumurtamı çatlatmıyordu.
Canım kadın sorunlarında süpriz gebelikler oluyor ama erkek infertilitesinde çok zor Ya .Eşimde sperm sayısı yok denecek kadar az ve bazen hiç çıkmadığı oluyor .Biraz artırıp tüpe başlayacağız ama tabi Allah istedikten sonra neden olmasın

Bence resmen Ben yani uzun değil ama 9 ay oldu korunmayı bırakalım ve her ay adete biri iki gün kala kan testi yapıyorum meraktan hep aynı değer hiç yükselmiypr sagolsun bu ayda değişik belirtilerim var ne yalan söyliyeyim bu ay acaba mı dedim yani bakalım
ben artık diyordum ki kimyasal falan olsun razıyım düşük yapana bile özenir hale gelmiştim en azından gebe kalabiliyor diye

Canım kadın sorunlarında süpriz gebelikler oluyor ama erkek infertilitesinde çok zor Ya .Eşimde sperm sayısı yok denecek kadar az ve bazen hiç çıkmadığı oluyor .Biraz artırıp tüpe başlayacağız ama tabi Allah istedikten sonra neden olmasın
çok kaderci bir insan değilimdir normalde
evet dediğin doğru erkek infertilitesi daha zor.
ama bir çözümü tedavisi umudu varsa hiçbir zaman geç değildir diye düşünüyorum.

çok kaderci bir insan değilimdir normalde
evet dediğin doğru erkek infertilitesi daha zor.
ama bir çözümü tedavisi umudu varsa hiçbir zaman geç değildir diye düşünüyorum.
Var canım en azından tüp bebek deneyebiliriz inşallah tedaviyle olur .

Öyle demeyin Rabbim inşallah sağlıklı bir gebelik ve sonunda da sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder size ben isterseniz en güzelini en iyisini isteyin
tabi ki şu an ne saçmalamışım diyorum
ama hamileyim diyen herkesten nefret ediyordum doğuran görünce sinir krizi geçiriyordum.

Var canım en azından tüp bebek deneyebiliriz inşallah tedaviyle olur .
inşallah hayırlısıyla olur deyin. 😊
sağlıklı olsun da nasıl olduğunun çok da önemi yok ki. yirmi yıl sonra tedavisiz hamile kalan tanıdığım vardı erkekteymiş sorun.
yaş da etkili olmasına rağmen adamın spermi olmamasına rağmen kaldı ki yıllar geçtikçe daha da azalması lazım 45inden sonra iki kez çocuğu olmuş adamın.
neler oluyor dünyada.

en kolayı sebepsiz infertiliteymiş biliyor musun?
sanırım kafandan atman gerek senin de.
benim de aşılamam tutmamıştı
sinir krizleri geçiriyordum artık... ve dedim ki salgın var bitsin tüp için para biriktirmeye başlarız. bir kere denerim olmazsa evlatlık için başvuru yaparım.
o kadar umutsuzdum kendimden.
gözümün önündeki belirtileri bile görememişim.
bence tam tersi en zoru sebepsiz infertilite. bir sebep olsa araştırırsın tedavi olmaya çalışırsın o bile bir umut olur sana. Ama neyle savaşacağını bile bilmiyorsun şu durumda

Back
X