• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatında olmayan ailenin seni öldü sayması

Summe77

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
217
-57
13
35
Selam bayanlar dertleşecek yer aradım buraya geldim yine 2 senelik ilişkim var 2 senedirde ailemdekiler yok gibi.en sonki konumda bahsettim kuzenim yaydı diye baya yaymışlar bütün aile biliyor ama bana neler sayıldı ne o..... kaldı ne kaş..... nede babamın yüzünü yere eğmem benim hayatımda biri var diye ben onlar olmuyorum halam olacak kadın yaydı bunu kim varsa engelledim sildim zaten yoklardı hayatımdada kökten temizlik.onlarda beni ölü sayıyorlarmış zaten artık varla yok arasında birşeydiniz zaten koymaz fazla.ucuz malmışım halamın kızıda öyle mesaj atıyor babamın haberi yok birtek benden duysun istiyorum ama korkuyorum oda silecek diye babaannem büyükbabam bile torunluktan sildiler beni hayatımda biri var diye.sadece dertleşmek istedim 😔

Bunların hepsi sadece erkek arkadaşın olduğu için mi ? Kaç yaşındasınız, okul ya da iş var mı?
Evet çok geri kafalı insanlar yemin ederim yaşım 32 kasiyerlik yapıyorum ben insanlara göre yaşamak zorunda değilim.haa beni kötülemek işlerine geldi konuşacak konu çıktı allaha havale ettim

Çok garip geldi bu durum bana. Hangi çağda yaşıyoruz ki. Siz ayrı evde mi yaşıyosunuz ailenizden ayrı şekilde anlamadım?
Evet ben hatta ayrı şehirde yaşıyorum uzağım hepsine onların dediği o o.... yapmak istesem içimde olsa ruhları duymaz yapardım ama yok sevmekte suç olmuş bu devirde.terbiyesizler

Annenizle paylaştınız mı, o nasıl karşılıyor? Yaşınız da olgun denecek bir yaş. Şaşırdım.
Annem normal karşıladı istediklerini konuşsunlar dediğim gibi hepsini engelledim sildim bazen gerekiyor demek aile aile olsa silmez insan.onların faydaları kendilerine anca bizde fesatlık yokyaa

Önceki konunuzu bilmiyorum. Yaşınıza 32 diyor. İlişki yaşamak için hala ailenizden icazet mi almanız gerekiyor? Öncelikle onlara yetişkin olduğunuzu kabullendirememişsiniz.
Onların kafası geriden geliyor her kötü lafı duydum bugun o kişi hayatımda olsun yada olmasın kesinlikle bittiler benim için.

Cidden anlam veremedim 32 yaşında insansınız.
En mutaassıp aile bile e bu kız evlensin yuvasını kursun der.
Görüştüğünuz kişiyi filan mı onaylamiyorlar iş güç vs anlaminda acaba ?

Evet ben hatta ayrı şehirde yaşıyorum uzağım hepsine onların dediği o o.... yapmak istesem içimde olsa ruhları duymaz yapardım ama yok sevmekte suç olmuş bu devirde.terbiyesizler
E erkek arkadaşın var diye bunca tantana yapan insanlar başka şehirde yalnız yaşamana nasıl müsaade ediyor? Hani devlet işi falan da değil ki, serbest çalışıyorsun.

Kimin kasar parmesan olduğunu Allah bilir disardan munzevi görünen ailelerin icinden neler cikiyor esra erol vari programlara meze oluyorlar.
Aynen öyle beni bilir bilmeyende kendi gibi bilir hayatımda biri var diye ben birşey olmam rahat olsunlar.

Back
X