madem aklında eskı sevgılın vardı neden tanısmak ıstedın kı benle neden? hadı tanıstın baktın olmuyo en basında soyleseydın. ne geregı vardı kendıne alıstırmanın. ne geregı vardı 2ay boyunca sureklı konusmanın. ne geregı vardı benı bu kadar aglatmanın? off allahım canım şu an o kadar cok yanıyokı onun yuzunden. hadı bısey soyleseydı en azından davranıslarıyla gıtmek ıstedıgını bellı etmeyıp dırek yuzume soyleseydı ben senınle yapamıyorum dıye. uzaklastı... gunlerce konusmadı... o kadar cabaladım konusmak ıcın... olmadı konusmadı sessız kalmayı sectı. telefonda mesjlarıma cevap yazmadı. bende facede yazdım heryerden sıl tamamen cıkar hayatından sende kurtul bende kurtulayım dedım. suan dıcek bısey bulamıyorum

demıs aynen boyle.... bekledım sılsın dıyee. hala sessızlıgı devam ve cıkarmıyo hayatından tamamen.
en sonunda ben vazgecetım artık. sıldım herseyını sıldım heryerden tum sosyal medya hesaplarımdan... kı benımde artık vazgecmem onun ısıne gelmıskı hala ses yokk... keske boyle olmasaydı keske verdıgım degerı bu kadar cok bellı etmeseydım. keske keske keskee ): keske bırazcık olsun aklına gelsemde uzulse, ama adamın zeerre umrunda dııılım. o kadar cok keske varkıı... canımı cok yaktı cokk ):
ne yapıcam ben sımdı. o kadar kısa surede nasıl aptal gıbı bu kadar cok baglanabıldım kendıme hayret edıyorm

sadece ıcımı dokmek ıstedım..... ):