- 24 Mart 2020
- 10.016
- 36.216
- 598
- 32
- Konu Sahibi Blackangel95
-
Ayrıca sizin benim mesajimi beğenmeme 'özgürlüğünüz' olduğu kadar benim de bana ait mesajın neden beğenilmediğini sorma özgürlüğüm var. Mantıklı bir açıklamanız yok diye kelime oyununa giriyorsanız orası başka tabi.Her düşünceyi beğenme gibi bi zorunluluğumuz mu vardı kaçırdım mı ben orayı?
BEN KAYNANAYLA 2 SENE OTURDUM ALLAHIMA BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN 4 SENEDİR KENDİ EVİMDEYİM KENDİ EVİME ÇIKTIKTAN SONRA BİR NEBZE DE OLSA MESAFE KOYDUM RAHAT ETTİM DERKEN KIZ GELDİ DOĞUMA 1 HAFTA KALA ALT KATIMA TAŞINDI KAYNANA BURDA OTURMUYOR OTURSA ZATEN ANNE SEN BAK O ZAMAN DERDİM KAYNANA DA ŞİMDİ BAŞINDAN ATTI RAHAT TABİ
TÜM YORUMLARI OKUDUM KIZLAR ÇOK TEŞEKKÜRLER BU PASİFLİK BENİ HASTA EDECEK BELLİ BARİ BİR İŞE KURSA BAŞLAYIM ZATEN EVDE DURMAKTAN PSİKOLOJİM BOZULDU İYİCE
Görümcemi severim aslında hatta çocuklarını da çok seviyorum malum elimde büyüdü benim delirdiğim nokta bana danışmak bile yok buraya taşınma sebebini açıkça söylüyor taşındığından haberim bile yoktu şehir dışındaydım kalkmış diyor sen buradasın diye taşındım çocuğu okula götürürsün falan bişey diyemedim eşim benim tarafımda ama açıkça söyleyemiyorum yapamam diye eşime dedim ben ya bir kursa ya da işe başlıycam yeter artık bu ne saygısızlık bana danışma bile yok dedim haklısın olmaz öyle şey diyor ama ne yapsam direk desem mi kusura bakma yapamam diye
Ahahahhs ya sizden bi kaç konuda taktik alanilir miyim allah rızası için, bu nasıl senaryodur tam konu sahibinin isteiği şey alınıp gücenemezler de, şahanesinizçocuğu sana emanet ettiğinde . Telefonunu ara acil eve gel de panik yapsın. Sanki çocuk ağzına birşey atmış fark etmezsen boğazına kaçacakmışta son dakikada fark etmişsin gibi yap. Bir daha aslaaa bana güvenme asla almam ELİN (burası önemli özellikle vurgula)çocuğunun sorumluluğunu artık. Kendi çocuğumdan başka kimsenin çocuğuna bakamam de Cirkeflik yap banamı güvenip yaptın bak neler yaşattın bana kaç yıldır sizden çektiğim yeter taş olsa çatlardı,filan diye söylene söylene çık git.Eşnini yanındada baygınlık geçir başıma gelenler diye. Hem ders olur bir daha bakabileceği kadarını yapar.
Seve seve yardım ederimAhahahhs ya sizden bi kaç konuda taktik alanilir miyim allah rızası için, bu nasıl senaryodur tam konu sahibinin isteiği şey alınıp gücenemezler de, şahanesiniz
Bak işte sorunun kökü burada gizli. Çocuğa bakmamak için de kahvaltıya gitmemek için de bahane uydurma. Gelmek istemiyorum. Bu kadar. Evde kös kös oturucam ama çocuk bakasım yok. Yukarıda da yazmışlar bir cinnet herşeyi çözer. Bazı insanlar hayır kelşmesinin anlamını idrak edemiyor, gerekirse tartışma çıksın. Kendini şimdiden böyle yıpratırsan çocuğuna, eşine sabrın kalmaz. Yine de baskı taparlarsa para iste. Aylık 4000+sigorta yaparsanız bakarım de. Bakalım kabul edecek mi:)sürekli kahvaltıya çağırıyor bahane uydurup gitmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?