Hayatını benim üstüme kuran görümce

Blackangel95

Cehenneme Giden Yol Iyi Niyet Taslariyla Doselidir
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
940
2.106
113
Kızlar çok sinirliyim hemen konuya girmek istiyorum görümcem ilk çocuğu doğduğunda 3 aylık evliydim kaynana yanında yaşıyordum ve 2 sene boyunca yaklaşık her gün çocuğuna bakmaya gittim ( gitmediğim günlerde kv hep huzursuzluk çıkarıyordu bazen numara yapıyordum hastayım diye) neyse bir şekilde çocuk büyüdü şimdi ana okuluna başlayacak ve görümce ilkine bakabilmiş gibi 2.yi doğurdu ve kalkıp benim apartmana taşındı neymiş ben burdaymışım çocuğu okula götürürken bende gidecekmişim çocuğa bakacakmışım
Açıkca dedim haftanın bir günü okul ve o gün benim işim var haftanın tek günü yaptığım aktivite kaynana atladı ne var canım 2 saat geç gidersin diye yahu ben mecbur muyum kendi çocuğum olmadığı halde ( pko var) şuan hazır olmadığım sorumluluk almak istemediğim için korunuyorum ben mecbur muyum çocuğum yok diye sürekli bana biri çocuğunu kilitlemeye çalışıyor daha önce yengem taşınacaktı engel oldum arayı açtım bilerek şimdi bu taşındı sürekli kahvaltıya çağırıyor bahane uydurup gitmiyorum hala aynı şey başka yere taşınma durumum hiç yok ev kiraları uçtu ama sinirlerim artık kaldırmıyor yardım kızlar

Kendi çocuğunuz olmadan başkasının çocuğu ile sabır kotanızı doldurmayın...

Sizin sabrınız ve tahammülünüz kendi çocuğunuza lazım.

Gerekirse çirkeflik yapın, yüze çıkın ama gitmeyin..

Eşiniz sessiz mi kalıyor bu konulara peki

hatalar silsilesı
kayınvalıde ıle aynı evde yasamak
ıstemeyerek sırf kaynana huzursuz etmesın dıye cocuga bakmak
sımdı de ıkıncı dadılıgınız olacak

gıdeceksenız sorun aylık ne vermeyı dusunuyorlarmıs sıze
yapandan ısterler tabı sız sureklı her ıstenenı yaparsanız neden yaptırmasınlar arkadasım neden yapıyorsunuz
sız huzursuzluk cıkmasın dıye kaynanadan cekınecegınıze kaynana sızden cekınsın ? bır cinnet herseyı cozer

Baştan hata etmiş iki sene bakmışsınız,ne zorunluluğunuz vardı da baktınız. Şimdi de aynı şeyi isteyecek yüzü vermişsiniz onlara zamanında. Taşınmasına engel olamadınız mı acaba,planlı gelmiş oraya belli ki. İstedikleri kadar tavır yapsınlar kimseden korkup çekinmeyin. Bakamayacaksa yapmayacak çocuğu o zaman.Size sormadan karar verirlerse sonuçlarına da katlanırlar. Hiç gidip gelme evine de, yolunu yapıyor çocuğa baktırmanın. Kendine meşgale bul, evde değilim de kapıyı açma filan. Ben hiç takmaz keyfime bakardım.

Görümcek hanım az yesinde kendine başka birini bulsun..

Küs Yuh ya millet yüzsüz

Zorla baktıramazlar ya kafam çekmiyor de

Sen ne dersen olmaz kocan hop ne oluyorsunuz bu kızı ben kendime aldım desin çocuğu da babası götürsün okuluna vs ya da bakıcı tutsunlar.

Görümcemi severim aslında hatta çocuklarını da çok seviyorum malum elimde büyüdü benim delirdiğim nokta bana danışmak bile yok buraya taşınma sebebini açıkça söylüyor taşındığından haberim bile yoktu şehir dışındaydım kalkmış diyor sen buradasın diye taşındım çocuğu okula götürürsün falan bişey diyemedim eşim benim tarafımda ama açıkça söyleyemiyorum yapamam diye eşime dedim ben ya bir kursa ya da işe başlıycam yeter artık bu ne saygısızlık bana danışma bile yok dedim haklısın olmaz öyle şey diyor ama ne yapsam direk desem mi kusura bakma yapamam diye

Pardon da, yapmak zorunda değilsiniz.Siz izin verdiğiniz sürece, size çocuk bırakabilirler.Siz izin verdiğiniz kadar, hayatınıza müdahale edebilirler.Nerde durmaları gerektiğini bilmeyebilirler,(işlerine geldiği gibi davranmaya çalışabilirler) nerde durmaları gerektiğini siz belirleyeceksiniz.Benim, şu hayatta tecrübe ettiğim tek birşey varsa ,o da bir tek kendi kendimi üzebildigimdir ,bir tek kendi kendime zarar verebildigimdir.Ben izin vermezsem kimse bana hiçbir şey yapamaz (yaptıramaz).

Ne güzel diyorsunuz bakın mecbur muyum diye
Değildiniz ama koca 2 sene her gün gidip bakmışsınız kv ile yaşarken. Şimdi sizin apt na geliyor.
Benim de böyle gelin olsa ailede doğurur doğurur getirir kucağına bırakırım yani
Iyi tarafından bakın bu sefer yol gitmiyceniz ilk çocukta ki gibi bu defa görümceniz insaflı davranmış yol çekmeyin diye yanınıza geliyor işte

Sen bu çekingenlik ile sinir hastası olursun...

Eşine söyle kızkardeşine söylesin...

Ama sende de var problem böyle sana yıkılan görünceyi hala seviyorum dersen başına gelmeyen kalmaz...

Şimdi onlara gösterdiğin tahammülün acısını birkaç yıl sonra eşinden ve çocuklarından çıkardığında aklın başına gelir ama iş işten geçmiş olur....

Biten sabır bir daha gelmiyor...

Giden tahammül bir daha gelmiyor

Çocuk musun hakkını savunamıyorsun

Bu video serisi sana da lazım, muhakkak izle, hatta her videoyu defalarca izle

sen konuşayım mı diye düşünürken görümce sana güvenip 3.yü de yapar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…