hayatınıza dahil olmuş bütün erkeklerden nasıl bir puzzle oluşturursunuz????

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ruat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
186
15
118
İstanbul
arkadaşlar merhaba,
hepimiz kendimizi bulduğumuz yaşlardan itibaren birçok aşk yada heyecan yaşamışızdır ve herbirinin farklı bir yönü çekmiştir bizi aşka,,,
bir bütün oluşturacak olursak puzzle gibi kimlerden neler alırdık???

ilk yanıt tabiki benden olmalı:

ilk aşkımdan, başımda kavak yelleri estiği zaman ona hissettiğim gözü kara masumiyeti,
sonrasında hayatıma giren kişilerden,
m'nin esprili kişiliğini
ve y nin dominant karakterini....

herbiri farklı bir yönüyle çeker bizi çoğu zaman...

her birinden bişey çıkıyor valla.. hepsi de özel insanlardı ne yalan söyliim.. hepsini çoook sevdim.. hepsinde eksildim.. sonrasında kendimi yeniden doğurdum.. şuanki beni şekillendirmemde payları çok büyüktür..biri hariç hepsi bana karşı dürüsttü.. vefalıydı.. üzerimde her birinin emeği vardır.. her biri o ayırt ettiğim şahıs da dahil bana hala sonsuz saygı duyarlar.. şuan başım darda, ihtiyacım var desem iki elleri kanda olsa koşar gelirler.. böyle vefalı adamlara verdim sevgimi. bu konuda kendimle gurur duyuyorum.. sevgiyi hak eden adam gibi adamlardı çoğu.. elbette hataları vardı. benim de oldu.. olmaz mı.. ama düşe kalka öğrendik aşkı işte.. birbirimizde büyüdük biz.. biri hariç hepsi sevgisi uğruna öldü öldü dirildi.. bütün kapıları zorladılar.. çok sevildim ben.. ben de sevdim ya.. ama benim başka değerlerim de vardı.. aşka çoğu zaman bu değerlerim karşısında burun kıvırdım.. neydi o değerler derseniz.. kendime olan saygım ve özgürlüğüme olan düşkünlüğümdü.. bi kişiye ait olarak yaşamımı ona bağımlı halde sürdürmeyi göze alamadım.. sadece bi tanesi terketti beni.. onu da 10 gün içinde unuttum.. anında sildim beni terkettiği için.. aralarında en az saygı duyduğum ve sevdiğim için kendimden utandiğim tek erkek odur. o da itten pişman şuan.. pişmanliğim boyumdan büyük.. hayatımı en büyük hatasıydı.. hemen sileceğini bilseydim bitti der miydim ben düzelesin diye bitti demiştim.. sen anında çıkardın beni hayatından dedi.. ama yalandı.. sevmedi beni.. neyse.. güzel topic olmuş.. ben hepsiyle görüşürüm hala.. yılda bi kere de olsa halimi hatrımı sorarlar.. hep sen en iyisine layıksın aman diyim cahilin birine gönül verme seni üzmelerine izin verme derler.. hepsi de bilir ki burcu dürüst kızdı.. burcu delikanlı kızdı.. burcu adam gibi bi kızdı.. seni alacak adam çok şanslı der hepsi.. allah hepsinin yolunu açık etsin.. hiç birine düşman değilim.. hepsi sıkışınca gelir akıl alır benden..en kötü günlerinde akıllarına ilk ben gelirim.. ve şuanki sevgilim.. ne yapsam olmuyor.. bırakamıyorum ben seni. çok zıtız.. çok zorsun.. çok kaprislisin. çok inatsın.. ama olmuyor.. seni bırakamıyorum diyor.. bilmiyorum.. belki bigün mantiği ağir basar bırakır beni.. ya da ben onu.. ama ne olursa olsun onun da beni çook güzel hatirlayacağina eminim

Puzzlıma eklicek kadar degerli değiller:umursamaz::umursamaz:

hepsini toplasan bir adam etmez artik umrumda bile degiller acikcasi
onlardan puzzle olusturup vakit harcayamam cok sükür bir teki bile aklimin
ucundan bile gecmiyor

burcu aynen söylediklerine katılıyorum herbiri bişeyler katarken bana bazen baktığımda kendime onlar olduğumu görmeye başladım sonra durup düşündüğümde ne kaldı bana diye
değiştiğimi fark ettim ama değişim kaçınılmazdı heraklitosunda dediği gibi değişmeyen tek şey değişimin kendisidir diye aynen öyle... birbirimizle etkileşim haline olup her zaman birbirimize bişeyler katıoyruz hayatına girdiğimiz bir çok erkeğede bizden bişeyler kattığımız gibi biz onlar olmaya başladıkça onlarda farkında olmadan biz olmaya başlarlar zamanla kendimizi buluruz ama yinede bazen alışkanlıklar bazen kazanılan huylarmı diyiyem birçok şey kaparızzz
bu yüzden bende senin gibi hayatıma giren bütün erkeklere teşekkür etmeliyim....
şu andaki benden böylesine memnun olduğum için....

burcu ve ruat bende sızlere katılıyorum bende kendımı bulmam onlar sayesınde oldu cok degıştım cok olgunlaştım sayelerınde.hayatı bana öğrettiler.en son erkek arkadaşım haricinde aynı sekılde hepsıyle görüşüyorum hepsı benım ıcın cok önemli insanlar çünkü bana bırseyler kattılar ve suanki durumumu onlara borçluyum fakat suanki erkek arkadaşım hepsinden farklı çünkü o hepsının bırseyler kattıgını farkında ve en son onun katacaklarını eklemeye geldığını düşünüyor ve acayıp mutluyum onunla belkıde puzzle'ımın son parçası odur kım bılır...

ılk sevgilim asla kimseye körü körüne bağlanmamayı öğretti bana.
2.si, romantik havasına yatmanın gerçekten sevmekle alakası olmadığını bana gösterdi...
3.sü ise şimdiki sevgilim... O da bana insanın uzaklıklara rağmen birbirine daha çok kenetlenebilmenin tek sebebi olduğunu öğretti: Sevginin emek olduğunu...

ya bazen diyorum ki her birinin bi yönünü alsam kariştirsam kariştirsam işte ortaya mükemmel bi erkek çıkar.. ilk sevgilimin sevimliliğini, ikincisinin efendiliğini ağir başliğini , eski nişanlımın sadakatini ve bana olan düşkünlüğünü bi de hamaratliğini çok güzel yemek yapardı çok titiz ve becerikliydi ve de o tatlı sohbetini, şuanki sevgilimin hayata bakışını, ileri görüşlülüğünü ve çekiciliğini, ilknin kaşi, ikincisinin esmerliği, eski nişanlımın gözleri ve gülüşü ve de yürüyüşü, şimdiki sevgilimin de boyu posu.. allahım neler diyorum ben.. sevgilim bunları duysa vurur beni :hulya:

Son düzenleme:

her zaman söylerim sevgi emektir.. o konuda hepsi bana bu yönünü cömertçe gösterdi.. hepsinden allah razı olsun.. hepsinin üzerimde maddi manevi hakkı vardır.. hepsi de sevgiliden öte bi abi bi kardeş bi baba olmuşlardır.. bu yönleri hepsinin ortak.. hepsinin de omzunda ağlamışımdır.. hepsine de en büyük dertlerimi anlatmışımdır.. ve hepsinin bende emeği vardır.. ben akıllı durmadım işte.. hep yarı yolda bıraktım.. birine dedim ki çok kıskanıyosun çok karişiyosun.. diğerine dedim ki evlilik diye başımın etini yiyosun.. birine dedim ki daha erken ne nişanlanması dur hele.. birine dedim ki sevgin beni korkutuyo çok fazla seviyosun boğuyosun.. ben accık memnuniyetsizim.. ve aşkım bi anda bitebiliyor işte.. aşk bitince de gözünün yaşına bakmıyorum.. büyüdüm ama yaa.. birazda onların sayesinde büyüdüm işte..

Hayatta sadece erkek arkadaşlarımdan değil tanıdığım her kişiden kendime bişeyler katmayı severim...
Ama ilk erkek arkadaşımın yeri ayrıdır...
Daha olgun düşünmeyi öğrendim onunla.Mesafelerin aradaki güçlü bağa engel olmadığını farkettim
Kısacası büyümeyi öğrendim..
ıkinci erkek arkadaşım ise;
ınsanları tanımayı zamana yaymayı öğretti bana.Bazen bizim doğru bildiğimiz yanlışlarında olabileceğini
Hayatıma güzel şeyler kattılar.Artık adımlarımı daha temkinli atıyorum .
Herikisinede teşekkür ederim..

benim bu konuda pek şanslı olduğum söylenemez
birincisinden ne kadar sevsem bile beklememem gerektiğini insanların çabuk unutulabildiğini...
ikincisi hayatımda en acı tecrübeyi yaşattırdı bana....
erkeklerden nefret ettirdi....
şuan beraber olduğum insan da tam bu anda kurtaemıştı beni
bir insanın değer verilince ne kadar mutlu olduğunu gerçektren sevmeyi öğretti opuyorumnanaktan
aynı zamanda çok acı şeyleri de öğretti ama neyse...
bunlardan birisi de bnm aslında kendimi hiç tanımadığımı...
hayataa yapmam dediğim şeyleri yapaibleceğimi
insanın sevdiği insan tarafından üzülmesinin ne kadar acı ooduğunu öğretti...
neyse ben yazarsam gider bu...
dertliyim biraz...

artık bi puzzleım yok benim geçmişimi sildim hatrıma bile gelmiyorlar
artık benim kocamaaan güzel bi resmim var ve onun içine biricik aşkımı oturttum tüm geçmişimi şimdimi geleceğimi o yaptım :asigim:

öyle bir huy edindimki geçmişte yaşadıklarımdan,şimdiki sevgilimin pek işine gelmiyor.

kesip atmayı öğrendim,deli gibi sevsemde ayrıldığımızda aramıyorum,içim aşkla dolu ama davranışlarımda hep mantık var,ne zaman sevgilim ona bağlandığımı düşünse hayalkırıklığına uğratıyorum,''bensiz yapamazsın dimi'' diyor,''evet yapamam'' diyemiyorum

ilk sevgilim aldattı,bir insanın gözünün içine baka baka nasıl yalan söyleyeceğini öğrendim
ikinci sevgilim aralarında en iyisiydi,beni çok seviyordu,sevilmediğini bile bile 2 sene bekledi,aşkın kutsallığını orda gördüm,sabrı ondan öğrendim.
üçüncü sevgilim çok farklıydı,hani psikologlar ''ya ben bu adamı incelemek istiyorum bu nasıl bir psikoloji,nasıl bi kişilik der'' ya öyle bir adamla beraberdim,gözlerine bakıp bir insanın profilini,düşüncelerini çıkarmayı ondan öğrendim.

son sevgilim zaten hayata dair tüm düşüncelerimi alt-üst etti,21 yaşında olduğu halde 40 yıllık tecrübesi var,bir bakıma beni o büyüttü

eşim hariç hepsinden nefret ediyorum;çünki suçluluk hissi duyuyorum hep.

en derin ilişkiye girdiğim adam benim aynamdı... bana çok şey kattı... çok şey öğrendim ondan.. olumsuzluklarda yaşadık... ayrıldık sonuçta ama benim için değerlidir.. hep de öyle kalacaktır...
onun dışında da sevdim ve sevildim ben...

Bir parçası yok olmuş bir puzzle...
Ama önemsiz bir parça,ufak çünkü.
Bakınca resme daha harika görünüyor o olmadan

ilk sevgilim bana görmeden dokunmadan sevebilmeyi öğretti
ikincisi benim ne kadar çok şımartılabileceğimi gösterdi
üçüncü sevgilim ayatımı en çok değiştirendi istediğimde neler yapabileceğimi onunla öğrendim ölümle burun buruna gelmeyi azraile son anda çelme takmayı onunla başardım ama hayatımı mahvedende o oldu kimseyi çok sevmemeyide onun sayesinde öğrendim
sözlüm ise şuan herşeyim bana hayal kurmayı öğreten beni olgunlaştıran başarılı ve güzel bi bayan olduğumu hatırlatan tek insan puzzlemda en büyük parçam ve benim puzzle ım bitti :)

ahh şöyle bir geçmiş yaptım da...:) çok sevildim ben,sevildiğim için çekici geldiler zaten hep...çok şey kattılar,çok şey öğrettiler...en sonunda birini sadece beni sevdiği için değil gerçekten sevmeyi öğrendim,gerçek aşkı yani...son aşkım,son sevgilim,hayatımın tüm ilkleri o benim.. sanırım bir puzzle yapsam ortaya son sevgilim çıkar,yani eşim,yani diğer yarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…