her birinden bişey çıkıyor valla.. hepsi de özel insanlardı ne yalan söyliim.. hepsini çoook sevdim.. hepsinde eksildim.. sonrasında kendimi yeniden doğurdum.. şuanki beni şekillendirmemde payları çok büyüktür..biri hariç hepsi bana karşı dürüsttü.. vefalıydı.. üzerimde her birinin emeği vardır.. her biri o ayırt ettiğim şahıs da dahil bana hala sonsuz saygı duyarlar.. şuan başım darda, ihtiyacım var desem iki elleri kanda olsa koşar gelirler.. böyle vefalı adamlara verdim sevgimi. bu konuda kendimle gurur duyuyorum.. sevgiyi hak eden adam gibi adamlardı çoğu.. elbette hataları vardı. benim de oldu.. olmaz mı.. ama düşe kalka öğrendik aşkı işte.. birbirimizde büyüdük biz.. biri hariç hepsi sevgisi uğruna öldü öldü dirildi.. bütün kapıları zorladılar.. çok sevildim ben.. ben de sevdim ya.. ama benim başka değerlerim de vardı.. aşka çoğu zaman bu değerlerim karşısında burun kıvırdım.. neydi o değerler derseniz.. kendime olan saygım ve özgürlüğüme olan düşkünlüğümdü.. bi kişiye ait olarak yaşamımı ona bağımlı halde sürdürmeyi göze alamadım.. sadece bi tanesi terketti beni.. onu da 10 gün içinde unuttum.. anında sildim beni terkettiği için.. aralarında en az saygı duyduğum ve sevdiğim için kendimden utandiğim tek erkek odur. o da itten pişman şuan.. pişmanliğim boyumdan büyük.. hayatımı en büyük hatasıydı.. hemen sileceğini bilseydim bitti der miydim ben düzelesin diye bitti demiştim.. sen anında çıkardın beni hayatından dedi.. ama yalandı.. sevmedi beni.. neyse.. güzel topic olmuş.. ben hepsiyle görüşürüm hala.. yılda bi kere de olsa halimi hatrımı sorarlar.. hep sen en iyisine layıksın aman diyim cahilin birine gönül verme seni üzmelerine izin verme derler.. hepsi de bilir ki burcu dürüst kızdı.. burcu delikanlı kızdı.. burcu adam gibi bi kızdı.. seni alacak adam çok şanslı der hepsi.. allah hepsinin yolunu açık etsin.. hiç birine düşman değilim.. hepsi sıkışınca gelir akıl alır benden..en kötü günlerinde akıllarına ilk ben gelirim.. ve şuanki sevgilim.. ne yapsam olmuyor.. bırakamıyorum ben seni. çok zıtız.. çok zorsun.. çok kaprislisin. çok inatsın.. ama olmuyor.. seni bırakamıyorum diyor.. bilmiyorum.. belki bigün mantiği ağir basar bırakır beni.. ya da ben onu.. ama ne olursa olsun onun da beni çook güzel hatirlayacağina eminim
İlk sevgilim asla kimseye körü körüne bağlanmamayı öğretti bana.
2.si, romantik havasına yatmanın gerçekten sevmekle alakası olmadığını bana gösterdi...
3.sü ise şimdiki sevgilim... O da bana insanın uzaklıklara rağmen birbirine daha çok kenetlenebilmenin tek sebebi olduğunu öğretti: Sevginin emek olduğunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?