excipial lipo
canım bu krem sadece tahrıs kızarıklık gıbı durumlarda kullanılıyo bıldıgım kadarıyla. ne gıbı etkısı oluyo bı de nemlendırıcı amacıyla mı kullanıosun :)
vhalla ben yüzüm için kullanıyorum ....
en pahalı krem bile bu denli etki etmedi..
bi kere sadece yatmadan önce kullanıyorum...sabaha aydınlanmış bir cilde merhaba de, ne kızarıklık ne pul pul dökülme...
daha net bir yüz rengi....bana iyi geldi..
nemlendirmeden bahsetmiyorum bile süper nemlendiriyor
excipial lipo
excipial lipo :) bu ürünü nerden bulabiliriz acaba? benim yüzüm karma burnum yaglı, yüzüm kupkuru...burnum hariç yüzüme kullanabilirmiyim acaba,? yani yüzüm çok kuru ve hassas bu krem olur mu acaba?
olur tabi...benimde yüzüm karma kuruya dönük..
ilk başta ağır gelir sanmıştım ama çok iyi geldi...
eczaneden alabilirsin...eğer ki ağır gelirse excipial hydro al...
ama bence lipo daha iyi olur...hiç bir şekilde sivilce ve siyah nokta da çıkartmıyor..
Kesinlikle hacı şakir beyaz sabun. Kendimi de yıkarım, kıyafetlerimi de yıkarım, bulaşıklarımı bile yıkarımAma bepanten krem de çok önemli benim için. Çok amaçlı kullanabildiğim tek krem kendisi. İki tane olsa olmaz mı :)
cok kurutmuyomu ama beyaz sabun ben yuz sabunum bıtmısse cok mecbur kaldıysam beyaz sabunla yıkıyorum o da pul pul oluyo yanaklarım :))
bepantene evet her eve lazım hakıkaten :)
Benim cilt tipim yağlı olduğu için sorun olmuyor. Kolsuz Agop diye bilinen çok iyi bir cildiye doktoru var. (Türkiye'nin en iyi cildiyecisidir) Yüzümü neyle yıkayayım, ne süreyim falan dedim, sadece beyaz sabun demişti. Ama yağlı cilt olduğundan da önermiş olabilir.
bioderma H2O derim
şöyle söyleyim cnm tonik olarak kullanabilmenin yanında göz de dahil olmak üzere makyaj temizleyicisi olarak (çok ağır makyaj olmamak koşuyla) ve normal cilt temizleyicisi olarak da kullanılabilen çok fonksiyonlu solüsyon durulama da gerektirmiyor pamukla silmen yeterli .cildim hassas gözlerimde alerjik her ürünü kullnamıyorum ama herhangi bir kötü etkisi olmadı alkol ve parfüm de içermiyor yani ciltte hassasiyete yol açan maddeler min. şekilde indirgenmişaraştırdım da herkes acaip övmüş tonık sanırım merak ettım bende,ne tur etkılerını gozlemledın canım?
şöyle söyleyim cnm tonik olarak kullanabilmenin yanında göz de dahil olmak üzere makyaj temizleyicisi olarak (çok ağır makyaj olmamak koşuyla) ve normal cilt temizleyicisi olarak da kullanılabilen çok fonksiyonlu solüsyon durulama da gerektirmiyor pamukla silmen yeterli .cildim hassas gözlerimde alerjik her ürünü kullnamıyorum ama herhangi bir kötü etkisi olmadı alkol ve parfüm de içermiyor yani ciltte hassasiyete yol açan maddeler min. şekilde indirgenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?