Hayatınızdaki 3 keşkeyi 3 iyikiyi buraya yazıyoruz...yazın okuyalım paylaşalım

şimdiki kişiliğim keşke genç yaşlarımdada olsaydı başarılı bir iş kadını, sağlam ayaklarla yürüyen ilişkilerde daha başarılı bir kadın gibi
keşke bu eşimle evlendirilmeseydim gönlümün yarini bulup evlenseydim yaşlansanda eksikliği duyuluyor ruh ikizimi bulsaydım

keşke kızım olsaydı oğullarım değilde;keşke adım kayınvalide olmasaydı çünkü onlar hiç sevilmiyor.eşiyle anlaşamasa sanada fatura kesiyor trip yapıyor. Ne yapsan mutlu edemiyorsun illede kendi annesi olcak. şahsen kızım gibi severdim. Balkonuna su döküp yıkasam(ben pismiyimki der sana kalkıp)

iyiki dediklerim
iyiki çalışan özgür bir bayanım iş gibi uğraşım var ekonomik çocuklarıma faydam var
iyiki rabbim beni bu kişilikle yaratmış.yardımsever, seviyeli, dürüst, cömert ayrıca balık burcu
iyiki sakat doğmamışım, iyiki çocuklarım ve eşimde sağlıklı, iyiki ailemde dermansız büyük hastalıklarımız yok. Sevgiler arkadaşlar
senin gibi bir kv dem olsun çok isterdim keşke benimki de bana geldiğinde balkonuma yıkasa valla bişi demem:))))))

keşke
çok güzel mutlu ve sağlıklı bi çocukluk geçirseydim
maddi durumum olsaydı küçük yaşta çalışmak yerine okuyabilseydim
masallarda ki gibi aşık olup evlenebilseydim
iyiki
bu kadar güçlü ve yardımseverim
annem yaşıyor hasta olsa bile razıyım
müslüman olarak yaşıyorm

Herşey vaktinde güzel gibi geliyor bana keşkem yok ama hayallerim var. Bi hippi minibüsüne tüm sevdiklerimi doluşturup tropıkal bır yere kaçmak gıbı :27:

Keske
İyi bi isim
Esmer,uzunboylu,iyi huylu askla evlenecegim bi esim
Saglikli bi oglum OLSA...
İyiki
Beni seven bi ailem var
Saglikli bi hayatim
Kimseye muhtac olmadan yasiyorum yaa
Her ne kadar mutsuzumda desem;
ölünmüyor mutsuzluktan...!!

Keşke bu kadar saf olmasayım,korkak olmasaydım,karar verirken yalnız kendimi düşünsem
iyiki ayakları üzerinde duran bir kadınım,kızım hayatımın anlamı var,acele kararlar verip hayatımı değiştirmedim

Back
X