- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi Benimdilemmam
-
canım benım sen her erkegi neden arkadas sitelerinde üyeliği varmı yokmu diye arattırıyorsunki?bak sen bir sebepten dolayı üye olmuşsun demekki insanlar sudan sebeplerden öyle yerlere üye olabilir.. belki çok öncede üye olmuştur öyle kalmıştır kapatmayıda unutmuştur ne bileyim belkide öylesine bi hevesle açmıştır kalmıştır yada arakdasları açarken açmıştır kalmıştır.. insanları nette takılıyor diye sınırlandırman çok yanlış ve bence saçma.. ilki için pek ilgini çekmedigini düşüyorum senı korkutmuş gibi geldi kişiliği bana ama 2. bak her muhabbeti yapabiliyormuşsunuz bu yönu yok güzel insan bazen sadece konuşmak için bile birine muhtaç olabiliyor..ve yalan söylememiş sana pişman olmuş aldattıgını söylemek her yiğidin harcı degildir..ben senın yerınde olsam 2. seçerdim.. ama yinede karar senin sen yınede mantıgınla hareket et içinde biraz olsunda etkileşim olsun ama..
şans wermesıne werırdım.. önceden hata yapmıs olup suan ciddi bi ilişki düşünüo olabılır..ama werdıgın şans onu bekledıgın zamanına degecek mı?
we diğeri öyle gozukmuo arkadasım :) çok iyi bilirim herkesin listesinde war olan adamdan hayır gelmez dıe dusunuorm. bu onun sosyal oldugundan cok macera arayan bırısı oldugunuda gösterebilir..
hakkında hayırlısı....:1hug:
bence 3. bir adayda şansınızı deneyin.
askere gidecek olanla bir ilişkiye başlasanız, yeterince tanıma fırsatı olmadan onu beklemek durumunda kalacaksınız. ben olsam bu yüzden elerim. daha önceden net bir adım atsaydı, birbirinizi daha yakından tanıma fırsatı olsaydı tamam da, bu kadarla beklenmez bence.
arkadaşlık sitelerinde günübirlik ilişki arayan erkekler çoğunlukta(istisnalar mutlaka vardır). bana güven vermez açıkçası.
canım dedıgım gıbı bu kısıye arkadas olacagımızı belırtmıstım , arkadas sıtesınde fınk atan kısıye...Pırlantacım yazılarını okudum ılk bahsettıgın erkek bu kadar yakısıklı ve aılesının evlılık ıstıyor olmasına karsın halen evlenememıs olması sasırtıcı, cunku pekı ala cevresınden gorucu usulu bır kız bulabılır veya o yakısıklılık ve ıkna yetenegı ıle bır bayan ıle evlenmıs olabılır
ayrıca sızın o kısıyle paylasımınızın da cok olmadıgını goruyorum,
arkadaslık sıtelerınde fınk atıyor gıbı geldı ıse eger oyledır kendını fazla zorlama bu konuda,
sen de dusunuyorsun ancak kacıyorsun naz yapıyorsun dıye düşünüyorsa tamamen yanlıs düşünüyor bunu ona bellı edıp savmalısın bana göre cunku cok doğru bırı gıbı görunmuyor anlattıklarından anladıgım.
dıger arkadasın ise 2 . kişi cok daha duzgun saatlerce sohbet ettıgınızı belırtıyrsunuzdemek anlasabıldıgınız noktalar cogunlukta,
ewlılıkte ise anlasmak cok onemlıdır fızık boy poz para guzellıgınden zıyade anlasmak onemlı
sevgı anlasmak degıldır muhendıs de sevılır tarzı bır laf vardı bu da onun gıbı, askerlıgını bekleme ama gorusmeyı de kesme derım, dıger ıhtımalı sımdıden elecanım, sevgıler..
bence ikiisde dursun
bekle derim karşına daha iyi biriçıkabilir.
evet canım bılıosun benı, bu adamla da zaten olmaz, kac defa gorusmek ıstemıyorum dedım, defalarca arıyor:Scanımcım
valla ben oyle arkadaslık sıtesınde fınk atan tıplerı sevmem senınde kısılıgını bılıyorum
sende oyle bırıyle olamazsın gıbı geldı bana
askere gıdıcek olanıda tanımadıgın ıcın onada bıse dıyemıcem bılıyorumkı bı kez agzı yandı
sende oyuzden temkınlısın bu konuda
arastırma yaparım bende bu konularda
ama benım ıcın aılesı ve kısılıgı cok onemlı ve bırılerının onu tanıması gereklı guvencegım kısıler tarafından
oyuzden ınandıgın guvendıgın kısıler tam not verıyolarsa karar senın ama acele karar verme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?