- 7 Nisan 2017
- 16
- 5
- 1
- Konu Sahibi Cileklipasta89
-
Sen bosver o aileyi de esinle aran iyi mi? Cok sinirim bozuldu gece gece
Cok sevindim o zaman insallah esinle hep boyle gider de aileni dusuncek vaktin kalmaz.Ailemizi silemesekte yaptiklarini surekli dusunup uzme kendini.Eşimle aram Allah a çok şükür çok iyi.Ailemin yaptıklarını o da görüyor.Ama kabullendi.Saygıda kusur etmiyor ben zamanı gelsin annene de bakarım bile diyor.
. O nasl bir aile ya ablani sen niye kacirttirasin . çözüm bilmiyorum ama eşim yanindaysa hepsini asacagina inanıyorum.
Valla içim sızladı. Kayinvalide kayinpeder böyle yapsa anlarım çok duyduk da insanın kendi anne babasının böyle yapması...
Allah bir yerden aliyor bir yerden veriyor sükür ki eşin iyiymiş, anlayışlıymış.
Ailene çok bel baglama bu saatten sonra. Analık babalık hakkı hal hatir sor tabiki ama kendini de ezdirme kullandirma.
Allah yardimcin olsun insallah hatalarini gec olmadan anlarlar.
Kaçan ablan açıklamadı mi durumunu? Onu da mı sildiler?
Ailenizde bir sorun var orası kesin. Çok sevgi beklemeyin bence. Ben,annemin aynı sizin ailenizinki gibi davranışlarına rağmen, 30 yaşına kadar hep bir beni sevsinler,ne yaparsam beni severler beklentisi içindeydim.30 yaşımda anladım ki sorunun benden kaynaklanmadigini.
O zaman soylemediklerimi şimdi çat çat söylüyorum,birikmiş artık, kendiliğinden çıkıyor. ama yine de devamli beraberiz. Zaten hasta. İnsan annesine kiyamiyör yine de ama hasta olmasa yüzüme bile bakmazdi, ondan da eminim, ki bakmadi zaten.
ÜniverSite yıllarım aynı sizinki gibi arkadaşlarımın anneleriyle konuşmalarına özenip annemi aramam, onun da çok yazıyor kapatlariyla geçti.o zamanlar bu kadar rahatsız değildi ve bana ihtiyacı yoktu.
Kaçan ablan açıklamadı mi durumunu? Onu da mı sildiler?
Ailenizde bir sorun var orası kesin. Çok sevgi beklemeyin bence. Ben,annemin aynı sizin ailenizinki gibi davranışlarına rağmen, 30 yaşına kadar hep bir beni sevsinler,ne yaparsam beni severler beklentisi içindeydim.30 yaşımda anladım ki sorunun benden kaynaklanmadigini.
O zaman soylemediklerimi şimdi çat çat söylüyorum,birikmiş artık, kendiliğinden çıkıyor. ama yine de devamli beraberiz. Zaten hasta. İnsan annesine kiyamiyör yine de ama hasta olmasa yüzüme bile bakmazdi, ondan da eminim, ki bakmadi zaten.
ÜniverSite yıllarım aynı sizinki gibi arkadaşlarımın anneleriyle konuşmalarına özenip annemi aramam, onun da çok yazıyor kapatlariyla geçti.o zamanlar bu kadar rahatsız değildi ve bana ihtiyacı yoktu.
Anneden görmeyen, herkesten şefkat bekliyor. Ama daha güçlü olduğunu göreceksin zamanla.eşinden yana şanslı çıkmışsin. Buna sukret. İyi bir evlilik geçmişte yaşanmış pek cok şeyi tedavi edebiliyor.Kayinvalidem annemden daha sıcak şefkatli yaklaşıyor bana.
Onunla çocuğu olana dek konusmadilar sonra barıştilar.o süre zarfında benimle aralarını düzeltiler.ama o konuyu açmamaya çalıştılar.büyük ablamin yüzüne söyledim sen böyle yaptın sen öyle dedin sonra benim üzerime kaldı diye ama inkar etti ve halen daha ediyor.ben de sürekli önüne koyuyorum.artık onlardan bi beklentim yok ama ailem sayesinde şüpheci oldum çıktım. Kayinvalidem annemden daha çok ilgili bana 1 evin 1 çocuğu eşim.kayinvalidem beni el üstünde tutuyor.bazen saçımı oksarken kendimi çekiyorum çünkü annemden görmedim ki tuhaf geliyor.
Allah razı olsun eşinizdenEşimle aram Allah a çok şükür çok iyi.Ailemin yaptıklarını o da görüyor.Ama kabullendi.Saygıda kusur etmiyor ben zamanı gelsin annene de bakarım bile diyor.
En doğrusunu yapıyosun nolursa olsun eline fazla koz verme.yarın öbür gün başına kakmasın.ailen haksızlık ediyor kırılmaya haklısın tabi.sen eşinle iyi olmaya çalış Allah kimseyi ailesine bile muhtaç etmesinKizlar eşime bu kadar açamıyorum kendimi size dert açmak istedim.Anlatıp ağlayıp aileme karşı tavır almasını istemiyorum.görüyor olanları yapılanları ama ben yakinmamaya çalışıyorum.
En doğrusunu yapıyosun nolursa olsun eline fazla koz verme.yarın öbür gün başına kakmasın.ailen haksızlık ediyor kırılmaya haklısın tabi.sen eşinle iyi olmaya çalış Allah kimseyi ailesine bile muhtaç etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?