Hayatla mücadelem hiç bitmiyor

Baba faydası olmayan insanların hayatımda işi yok zaten gençliğin ayrı geçmiş herseyin üstesinden gelmişsin eşin yanındaysa bu insanları niye takıyorsun çıkart at hayatından. Destek olmuyorlarsa köstekte olmasınlar bir zahmet

Geçmişi irdelerseniz hep geçmişte kalırsınız
Bu arada evlenen erkek mi kız kardeşiniz mi ?
Eşiniz ile mutlu ve mesutsanız gerisi sadece teferruat
Ne güzel kendi alın teriniz ile bir yuva kurmuşsunuz
Ailenizde olsa bir adım gelene bir adım gidersiniz artık okadar...

niye böyle bişey yapsınlar ki? yani benim aklım almıyo. üvey olma ihtimalin va.r

şu an eşinle aran iyiyse düşünme bunları. geçmiş günler.

Henüz kazanmıştim Üni. Muafiyet sınavlarına gidiyordum. Benimle dertleşirdi. Beşim haberimin olduğunu ve ailemden gizlediğimi düşünüp beni suçladılar. Ablam söylesene nafile annemler benimle aralarını düzeltiler.ama ben büyük ablamın yüzüne hep söyledim yine inkar yine inkar.Biraz kurgu demişsiniz size öyle gelmiş olabilir. Omuzmda hissettiğim o el beni hayata bağladı. Yurtta odamda sorunlar yaşıyorum ve anlatabileceğim kimse yok halamı sürekli bu konularla meşgul edip üzmek istemiyorum.orada ise başlamam hem psikolojime iyi geldi hemde maddesel anlamda beni rahatlattı. Size öyle gelmiş olabilir ama benim hiç unutamadığım ve unutmayacağım bir hadise.

Kız kardeşim evleniyor.yakın zamanda da abim evlendi.onda da hicbir şeyini eksik yapmadılar. Ve ben evleneli daha 7 ay oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…