Hayatma yn veremiyorum

herkese merhaba konuya direk giriyorum onerisi olanlar yazsin lutfen
ben dort yillik evliyim evliligim cok guzel esim iyi bi insan
lakin herkesde oldugu gibi felaket bi kaynanam ve iki eltim var alti ay birlik beraberlik icinde yasamaya calistik ama basaramadik
sorun benim ailemin ne kaynanamlar kadar nede eltilerimin aileleri kadar varlikli olmayisi bunu surekli bana tokat gibi carptilar itti kalktilar meger beni gelin olarak degilde hizmetci olarak almislar
esimle mutlu olusumuz bile sorun oldu esim bana kahve yapsa evde buyuk bi kavga cikiyordu
alti ay sonunda esim benimde kendisininde nekadar yiprandigimizi anladi ve kaynanamlardan ayrildik kendimize yeni bi hayat kurmaya calistik ama herzaman bizi uzecek huzurumuzu bozacak seyler yapmalarindan kurtulamadik
bu boyle olmayacak dedik ve en sonunda kopmle baglari kopardik iki yil kose bucak kactik ama yine yakalandik
buyuk eltimlerle gorusmeye basladik esim eger goruseceksek gercek bi abi kardes olalim yabanci gibi degil dedi abisine ama nerdeeee
gecen gun onlardaydik eltim yanima oturdu
annenle gorusuyormusun hergun dedi evet gorusuyorum dedim
annen kir isine gidiyodur baska napcak dedi yok pek gitmedi bikac gun gitti dedim
e simdi napiyo dedi bi okulda ise basladi calisiyo dedim
temizlik yapiyodur dedi assagilacyici bi ses tonuyla evet temizlik yapiyo dedim
annem babam gecen sene ayrildi bu yuzden annem cok zor durumda ve hissediyorumki bu onlari cok mutlu etmis

Son düzenleyen: Moderatör:
simdi yine sil bastan basladik beni uzmek icin ellerinden geleni yapcaklar ve ben yine tek kelime edemeyecegim neden hayatimin icine ediyolar anlamiyorum esas onemli okunu bunlarla bi hayati nasil basedecegiz onuda hic bilmiyorum
bu anlattiklarim sadece cok kucuk bi kismi daha neler yasadikda yazmaya kalksam sayfalar dolar

Canım çok uyuz oldum o insanlara.Hayat ne getirir bize bilemeyiz onlar bir sabah bir uyanırlar birşeyleri kalmamış.Hiç sallama bence onları sen eşine yuvana bak.Sabret ALLAH yardımcın olsun.

görüşmeyeceksiniz olacak bitecek, niye köşe bucak kaçıyorsunuz eşiniz sağlam bir konuşma çeksin ailesine herkes kendi yoluna. yüz vermeyin bence. ben çok insan gördüm öylee, yarın kimin ne olacağı hiç belli olmaz. evine sokma o eltinide.

Tatlım okurken çok sinirlendimklava: ALLAH yardımcın olsun,sende sanırım biraz sessizsin bu kadar üstüne geliyorlar,direk ağızlarının payını ver otursunlar aryada resmiyet koy bence,terbiyesizlik yaptıkları.Nefret ediyorum böyle insanlardan benimde çevremde buna benzer insanlar var malefsef kendilerini bi halt sanıyorlar

yazdiklariniz benim icin cok onemli buralarda danisacak kimsem yok onun icin bana zaman ayiran herkesden allah razi olsunhepinize ayri ayri tesekkur ederim

bu tarz insanları kücümseyen asagılayan insanlardan nefret ediyorum :mymeka: yasakkelime klava:

Mümkün olduğunca samimi olma ve söylenenleride takma gelip gittikleri zaman hmm hmm der geçersin. Her sorduklarınada cevap verme madem seni üzüyorlar lafı geçiştir boşver yaa inanki hayat böyle insanların saçmalıklarına üzülerek geçmez eşini kendini düşün sıkma canını...

evet ben cok sessizimdir saygisiz insanlara karsi bile cok saygiliyimdir
biz insanlari uzunce degil mutlu edince mutlu oluyoruz ama anladimki bazi insanlar baskalarinin mutsuzlugundan mutlu oluyormus

Tatlım susarak ancak kendimizi üzüyoruz,eğer eşin senin yanındaysa ailesiyle ya o konuşsun yada sen ciddi bişekilde konuşun,herkez haddini bilmeliyasakkelime bilmiyolarsada bildirilmeli

Valla acayip sinirlendim..bu ne yaa kir işi ...allah allah..canım merak ettiğim sanırım eşin sana destek olmuş destek vermiş..peki eltin bunları söylediğinde duymadımı...fazla sabırlı bir insansın anladığım kadarıyla..ben olsam düşünemiyorum neler yapacağımı...eşinle konuş çok incindiğini belirt ayrıca annen utanılacak bir şeyde yapmıyor ki...bunun arkasında kararlı bir biçimde durman lazım..sen ne kadar sessiz olursan o kadar üstüne gelinecek..

evet esim herzaman yanimda bu arada yanlis anlasilmasin kir isi dedigi sey tarlada calismak manasinda yani (KIR isi) bizim orlarda tarla sahiplerine calismaya gidilir onu diyo
esimi kucuk diye dinleyen yok bizim eltimlerle ikinci gorusmemiz ilkinde iki hafta once kapiya dayandilar iste iki sene aradan sonra acin kapiyi evde oldugunuzu biliyoruz konusmaya geldik diye konustular konustular gittiler israrla iki uc kez aradilar bize gelin diye gitmedik sonra kalktik gittik bu konusmalar oldu esim duymadi bunlari ama ben anlattim esim abisiyle sobet ediyordu

Ttalım eğer görüşmek istiyorsanaz yada onlar istiyorsa açıkca konuşmanız daha mantıklı,madem dinlemiyorlar eşini o zaman eşinde onlara neden görüşmediğini,görüşmek istemediğini anlatsın son kez

suan daha iyi anladimki gorusmemek daha hayirli
zaten bayilmiyoruz onlara ama zararsiz oldugumuz icin pesimizi de birakmiyolar

Eşin görüşmek istiyorsa görüşsün sen görüşme. Terbiyesiz insanlar, çalıp çırpacak mı kadın ne yapacak, onuruyla ekmeğini kazanıyor ama onursuzlar bundan anlamaz. Çok sinirlendimmmmm

Neymiş bu kibir , sinir oldum vallahi. Güvenme malına bir kıvılcım yeter lafını hiç duymamış herhalde bunlar.

Sen eşinle iyimisin , gerisini boşver.Allah büyüktür , çıkar aheste aheste merak etme..

bence de görüşme.akraban diye bu kadar gereksiz, boş insanlarla görüşmene, kendi keyfini kaçırmana hiç gerek yok.zannediyoruz ki zaman geçer insanlar değişir.yok değişmiyor ama.o yüzden komple hayatından çıkarmak en iyisi.ya da ağzının payını vereceksin her konuşmasında.haddini bilecek.

tesekkur ederim ilginize tekrar dusundum ve karar verdim gorusmeyecegim bu insanlarla ama bunu nasil yapacagiz hic bilmiyorum simdi bayram da geliyor ikide bir ararlar gorusmek icin hep ensemizdeler zaten
hypatia sizinde dediiginiz gibi yillarda gecsede insanlar ayni biraktigimiz yerdeler
iki yil niye gorusmedi bunlar bizimle deyip kendilerine ceki duzen vereceklerine biriktiklerini kusuyolar ve gorustukcede kusacaklar eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…