Herkese merhaba hayirli gunler,
Uzun zaman sonra tekrar geldim sizinle dertlesmeye nerden baslayayim bilmiyorum simdi hikayemden kisa bi özet gecicem yazarken bile zorlanicam . Hayatimda uzun zamandir biri var aileleri tanistirmaya karar verdik bundan 1 ay once babam cok hastaydı durumu iyi değildi ve söyledim babama babamda gelsinler dedi ama babamin durumu o kadar ktuydu ki insanlari yatarak ve ecel teri dokerek karşıladı erteleyemezdim çünkü görsün istiyordum ama babamda istiyordu gelmelerini dedim sen bu durumdayken gelmesinler baba dedim gelsinler hicmi hasta insan yok dedi. 20 mart pazar gunu geldiler babam ilk gelmelerinde beni onlara emanet etti. 21 mart Pazartesi aksami vefat etti ya o kadar zor bi durumki anlatamiyorum.. 2 ablam 1 abim var annem gece calisiyor ben kucuk ablamda kaliyorum yengemle pek samimiyetimiz olmadigi icin. Gece evde tek birakmiyorlar beni. Demem o ki suan mayis basi gibi nisanimiz olacak evde sade aile arasinda yuzuk takilacak. Ablamin evinde rahat edemiyorum keza onlarda ne kadar rahat edebilirki bu isi uzatmak istemiyoruz iki tarafta ama bu yil icinde olursa benim ailem eğlenceli birsey istemiyor kinayi düğünü nasil yapabiliriz bende cok yetim kaldim hic bişey istedigim gibi olmadi olmayacakta zaten babamda yok.. fikirlerinizi bekliyorum. .