Hayatta aci ve mutluluğu bir arada yasamak

Nişan zaten aile arasında olacakmış, düğün yerine nikah yaparsınız, eğer sizin için uygunsa düğün yapıp Kur'an okutursunuz. Kına da aynı şekilde şart değil, evde ya da küçük bi yerde yapabilirsiniz. Kına yakıldıktan sonra oynamak yerine yine babanız için Kur'an okunabilir.

Iyi aksamlar ,
Evde kalamiyorum cunku bizim oturdugumuz yer tenha bi yer evde tek kalmama ablamlarin gonlu razi olmuyor kimin ne yapacağı belli değil. Babam yasasaydi oda istemiyordu evde tek kalmami hastanede yatis verdiklerinde falan. Aslinda acele etmiyorum beni yanlis anlamayın. Bu aciyi aile bireylerimden cok ben yasadim ve bu cok agirdi babamin son 1 haftasi cok kötüydü piskolojim bozuktu cok. Dedigim gbi nisani abartili bisey yapmayacagim için babamin 40indn sonra yapmakta sakinca gormuyorum dugun u de benim ailemde onun ailesi de kasimda istiyor. Ama iste hep maddiyat masraf allaha sukur çalışıyorum oda calisiyor bende ablamin evinde rahat edemediğim icin kendi duzenimi.kurmak istiyorum karsimdakinden eminim en azindan

Herkese merhaba hayirli gunler,
Uzun zaman sonra tekrar geldim sizinle dertlesmeye nerden baslayayim bilmiyorum simdi hikayemden kisa bi özet gecicem yazarken bile zorlanicam . Hayatimda uzun zamandir biri var aileleri tanistirmaya karar verdik bundan 1 ay once babam cok hastaydı durumu iyi değildi ve söyledim babama babamda gelsinler dedi ama babamin durumu o kadar ktuydu ki insanlari yatarak ve ecel teri dokerek karşıladı erteleyemezdim çünkü görsün istiyordum ama babamda istiyordu gelmelerini dedim sen bu durumdayken gelmesinler baba dedim gelsinler hicmi hasta insan yok dedi. 20 mart pazar gunu geldiler babam ilk gelmelerinde beni onlara emanet etti. 21 mart Pazartesi aksami vefat etti ya o kadar zor bi durumki anlatamiyorum.. 2 ablam 1 abim var annem gece calisiyor ben kucuk ablamda kaliyorum yengemle pek samimiyetimiz olmadigi icin. Gece evde tek birakmiyorlar beni. Demem o ki suan mayis basi gibi nisanimiz olacak evde sade aile arasinda yuzuk takilacak. Ablamin evinde rahat edemiyorum keza onlarda ne kadar rahat edebilirki bu isi uzatmak istemiyoruz iki tarafta ama bu yil icinde olursa benim ailem eğlenceli birsey istemiyor kinayi düğünü nasil yapabiliriz bende cok yetim kaldim hic bişey istedigim gibi olmadi olmayacakta zaten babamda yok.. fikirlerinizi bekliyorum. .
Ne diyecegimi bilemedim çok acı birşey ama illaki olsun istiyorsanız bence sade bir nikah olabilir yada bir yıl erteleyin derim bence en munasibi bu

Back
X