Hayatta en pişman olduğunuz nedir?

20 yaşındayken, tanıdığım bir adam! tarafından günlerce takip edilip sonrasında tacize uğradım. Şikayetçi olduğumda karısı, ne yaptın da kocamı baştan çıkardın demişti.
İmkanım olsaydı da o kadını güzel bir dövseydim.

Universiteyi okumam gereken zamanda okumayip meslegimi elime almadan evlenmek. Bunun bana yasattigi tramvayi atlatamiyorumm. Liseden mezun oldm ozel bi sirkette ise soktular bi sure snra sirket batti ve ben mesleksiz bi seklde totomun ustune oturdum. Evlendim . is aradm. Bulamadm. Ozaman yedgm bokun lacivertini gordum.
Okuuyunn kizlar yalvarrim okuyun. Cehalet kurtaracak bu ulkeyi. Hamileym 28 yasndaym bu sene sinava giricem. Seneye hem bebeli hem unili bi kadin olarak size yazmayi umuyorm.
Cok planim cok hedefim vr cocukla bunlar nasi olck bilmyrm ama yapacam buna eminm..

Universiteyi okumam gereken zamanda okumayip meslegimi elime almadan evlenmek. Bunun bana yasattigi tramvayi atlatamiyorumm. Liseden mezun oldm ozel bi sirkette ise soktular bi sure snra sirket batti ve ben mesleksiz bi seklde totomun ustune oturdum. Evlendim . is aradm. Bulamadm. Ozaman yedgm bokun lacivertini gordum.
Okuuyunn kizlar yalvarrim okuyun. Cehalet kurtaracak bu ulkeyi. Hamileym 28 yasndaym bu sene sinava giricem. Seneye hem bebeli hem unili bi kadin olarak size yazmayi umuyorm.
Cok planim cok hedefim vr cocukla bunlar nasi olck bilmyrm ama yapacam buna eminm..
Evet, okuyun.Çok doğru bir karar.
Ben 45 yaşında üniversite okuyan gördüm.28 nedir ki..
Siz bir yola çıkın, yol açılır..:KK66:

Evet, okuyun.Çok doğru bir karar.
Ben 45 yaşında üniversite okuyan gördüm.28 nedir ki..
Siz bir yola çıkın, yol açılır..:KK66:
Evet dimii... Kurslara gittim kendimi gelistirdim ama yetmiyor. Okul sart... Iste bebek gelyo.. Ama yaparim ya yapablrm dmi bunu daha once basaran vardir .

Evet dimii... Kurslara gittim kendimi gelistirdim ama yetmiyor. Okul sart... Iste bebek gelyo.. Ama yaparim ya yapablrm dmi bunu daha once basaran vardir .
Tabi ki vardır.
Yapabilirsiniz.
Artık çoğu kişi, 2.veya 3.üniversitesini okuyor.
30'lu yaşlarda bir sürü meslek değiştiren kişi var.
Hayat herkes için düz bir çizgide akmaz.
Hem o okulun kadrini kıymetini daha iyi bilirsiniz.
Çoğu üniversite öğrencisi laylaylom takılırken siz daha hırslı olursunuz.

Bence en azından deneyin.

Ortaokul ve lisede tembel bir öğrenciydim. Aklım bi karış havadaydı. Çok şükür şuanda kariyer anlamında iyi bir yerdeyim ama şuanki aklım olsaydı her şey daha farklı olurdu...

Tabi ki vardır.
Yapabilirsiniz.
Artık çoğu kişi, 2.veya 3.üniversitesini okuyor.
30'lu yaşlarda bir sürü meslek değiştiren kişi var.
Hayat herkes için düz bir çizgide akmaz.
Hem o okulun kadrini kıymetini daha iyi bilirsiniz.
Çoğu üniversite öğrencisi laylaylom takılırken siz daha hırslı olursunuz.

Bence en azından deneyin.
Sinava 5 gun kala motive oldum. Cok tesekkurler😘

• Beğen
Reactions: 000
Sayfaların hepsini okudum da genelde pişmanlıklar EVLİLİK VE EŞ seçiminde onu fark ettim.Ve evet benimde en büyük pişmanlığım yanlış eş , yanlış bir insan için dünya kadar fedakarlık yapmış olmam ...
Dİ Mİ AYNEN OYLE ASLİNDA NE KADAR ONEMLİYMİS ES.. BİR ÖMÜR YA DA UZUN YİLLAR YA ÇEKİYORSUN YA DA HAYATA KARSİ BİRBİRİNE DAYANARAK EL ELE VEREREK MÜCADELE EDİYORSUN..RABBİM BU KONUYU OKUYAN TUM BEKAR HEMCİNSLERİME HAYİRLİ ESLER NASİP ETSİN..

Back
X