- Konu Sahibi gamze_8
-
Ben o altınları okadar çok söylediki altın para meraklısı değilim diye verdim 4 yıldır görüşüyoruz yeni değilki hep birbirimize destek olmaya çalıştık helede maddiyatta ama şimdi gelin görünki ben bile inanamıyorum yaptıklarına tamam kriz var işleri baya düştü ona göre harcasın yok iş yapıyomus paralarını yediriyo sonra iyi üç beeş altın vardı gitti
Teşekkür ederim haklsınız aslında yarın babamlarla onlara yemeğe gidicez aslında hiç gitmek istemiyorum ama büyükler işte mecbur yarında konuşucam bir ara aramayalım dicem birbirimizkafamı toparlamak istiyorum dicemzaten pek arayıp sormuyodu bugünlerde görüşmüyordukta pek farketmicek ama kafamı toparlamam lazım toparlayabilirsem çünkü iyi psikolojim çöktü önceden kendimi güçlü bilirdim ama artık gücüm kalmadı hiçbişey yapmak istemiyorum çünkü ben bişeyler için mücadele verdikçe batıyorum
canım bence azbuz degil cok çok iyi düşün..bugün sana destek vermeyen maddi manevi yardımcı olamayan olan şeyide çekinmeyen senden alan bir nişanlıyla yarın evlendiginde sana yardimcı olacagına her konuda maddi manevi destek verecegine itimat edebiliyormusun.?senin yazdıklarını okuduktan sonra cok özür dilerim ama maksatım kafanı kariştırmak degil sen böyle bir kişiyle ömür boyu mutsuz olacakmişsın düşüncesine vardım cok ii düşün hiçbirşey için gec kalmiş degilsin onun bunun söylediklerine takılıp kalma sakın hayat senin hayatın en iyisinide sen bilirsin sonradan ah vah fayda etmiyor canımHaklısın canım aslında yapamıycamzaten galiba çok düşünüyorum şuanda ne yapmam gerekiyor diye çünkü bitirincede çok çok üzülücem biliyorum en azından çalışsam kendime uğraş bulur atlatırım şuan buna bile gücüm yok yoparlayamıyorum kendimi normal konuşurken bile gözlerim doluyo çok doldumçünkü artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?