- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
- Konu Sahibi Aylinaydin
-
Bu koşullar açısından sorun yaşamayız mutlu oluruz karakter olarak kusursuz tek kaygım ailem eğer rahat bi hayat yaşayamazsak bak biz demiştik diyecek olmaları
Merhaba arkadaşlar benim içimi kemiren bir sorunum var. Benim bir süredir erkek arkadaşım var aynı yerde oturuyoruz çok iyi anlaşıyoruz bana çok değer veriyor vs. ama bir derdim var biz annemle arkadaş gibiyiz bugüne kadar herşeyimi anlattım ama bunu söyleyemiyorum sebebi ise erkek arkadaşımın benimle evlenmek istemesi ve durumunun pekte iyi olmaması. Bana göre sorun yok beni sevsin yeter ama annemin vericeği tepkiden çekiniyorum. Annem hiç lafını sakınmaz başlar ; 'o seni mutlu edemez onunla olmaz sen kariyer sahibisin çok farklısınız' diye biliyorum onu tanıyorum. Sizce hayatta herşey maddiyattan ibaret mi? Anneme hak vermeli miyim? Onu ezip geçersem yıllar sonra pişman olur muyum?
Canım yaşın kaç bilmiyorum ama çok genç bir yaşta olduğunu düşünüyorum.Bu yaşlarda insanlar duygularını çok yoğun yaşar.Canından çok sever,canından çok ilgi görür gösterir,sevince dünya kadar sıkıntı olsa üstesinden geleceğini sanır.Merhaba arkadaşlar benim içimi kemiren bir sorunum var. Benim bir süredir erkek arkadaşım var aynı yerde oturuyoruz çok iyi anlaşıyoruz bana çok değer veriyor vs. ama bir derdim var biz annemle arkadaş gibiyiz bugüne kadar herşeyimi anlattım ama bunu söyleyemiyorum sebebi ise erkek arkadaşımın benimle evlenmek istemesi ve durumunun pekte iyi olmaması. Bana göre sorun yok beni sevsin yeter ama annemin vericeği tepkiden çekiniyorum. Annem hiç lafını sakınmaz başlar ; 'o seni mutlu edemez onunla olmaz sen kariyer sahibisin çok farklısınız' diye biliyorum onu tanıyorum. Sizce hayatta herşey maddiyattan ibaret mi? Anneme hak vermeli miyim? Onu ezip geçersem yıllar sonra pişman olur muyum?
Henüz çalışmıyor makine bölümünde okuyor okulu bitecek az kaldıçok mu düşük maaşı ? ne iş yapıyor ?
Bana mantıklı bir insan gibi gelmedi sevgiliniz.Kendisi çok aceleci hemende cevap vermek istemiyorum ama kendini hazırlamış buna
makine bölümü.. mühendislik değil yani.. zor..Henüz çalışmıyor makine bölümünde okuyor okulu bitecek az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?