Hayatta hic umudunuzu yitirdiginiz an oldu mu ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o kadar zor anlar yaşadımki,saatler geçmek bilmedi..günler geçmek bilmedi..ama umut insanı hayatta tutar,ayakta tutar....ben yinede allahıma şükrediyorum beni sınadığını düşünüyor ve inanıyorum..bir sıkıntı bir güçlük verdiğinde onun üstesinden geldik ve bu kez ondan daha büyük bir sıkıntı verdi şkürler olsun onun üstesindende geldik..eğer umudumu yitirmiş olsaydım o zaman yitirirdim ama allahıma hem inandım gerçekten allahımda beni duydu..hepimiz biliyoruz ki hayat bir sınav...eğer inancınız varsa,kendinize güveniniz varsa umudunuzu yitirmeyin...

tam olarak olmasa da umitsizlige dogru gitmekte oldugum bir donemdeyim

oldu tabi olmaz mı...
diplomalı işsizken olmuştu...
aşk kelimesinin tam karşılığı avuçlarımdan kayıp gittiğinde de...
dost dediğim bana 7 kilo verdirdiğinde...
ooofff neyse saymayayım...

çok güzel iki söz öğretti bunlar bana...
1-tecrübe tarak gibidir...hayat onu insana verir ama insan kel kaldığında...
2-öldürmeyen her darbe beni daha da güçlendirir...

Allahım kötüsünden korusun....

evet oldu ve Rabbime nankörlük edip bundan daha büyüğünün olamaycağını düşündüm
son anda aklım başıma geldi ve beterin beteri var sözünü düşünerek Allaha sığınıp dua ediyorum umarım atlatacağım a.s.

Oldu hala da zaman zaman oluyor.

Sevgilimin işinden dolayı, hala bir işimiz yok, olmuyo tam olcak gibi oluyo birşey çıkıyo yine:çok üzgünüm: o zaman yıkılıyorum işte

Sonra o durumum geçiyo bir süre ama yine oluyo ALLAH ıma dua ediyorum bol bol ona sığınıyorum geçicek bir gün diyorum umutla bekliyorum o günleri

üzüldüğüm, artık çıldırdığımı düşündüğüm zamanlar oldu...
hasta oldum... çok sancılı bir ayrılık yaşadım... karanlıkta kaldım... yerden yere vuruldum vs...
ama umutlarımı hiç kaybetmedim ben.. gücümü yüreğimden, düşlerimden, umutlarımdan aldım hep...
hedefim belli dedim... o hedefi ne kadar istiyorum diye Allah beni sınıyor dedim... o hedefe giden yolda bedel ödüyorum dedim... ama umut hep vardı...
ve Allah öyle büyük ki madem suretine bu kadar teslim oldun bende sana aslını veriyorum...
umut dedi yakışıyor sana..ve umut yakıştı adıma.....

Elbette zaman zaman oldu hâlada oluyor ama Allahın izniyle ben güçlüyüm bunuda aşarım inşallah diyorum

Asla olmadı.....Hiçbir zamanda olmaz inşallah...

geçen sene ilk bebeğimin kalbi durduğu an.ve benim onu yaşatmak adına sağlığımı hiçe sayıp karnımda bekletmem.o an sandım ki bebeğim olmayacak bir daha o duyguyu yaşamayacağım.ama şuan 6 aylık hamileyim.kızımı her an hissediyorum.

tabikide her insan gibi...tek ilacım görelim mevlam ne eylerse güzel eyler deyip yola devamşutarafagitti etmek oldu...

olmazmı oldu.
oluyorda.insanın nefes aldıgı sürece olumlu olumsuz herşeyi yaşıyor.......
sanırım ben olumsuzu dahamı çok yaşıyorum.....mafoldumben
yazmaya kalsam ....baya uzun bir yazı olur hatta destan bile olur.:sinifsinif:
ama umut etmek ve şükretmekten başka da bişey eliminden gelmiyor allah beterlerinden korusun.....:Saruboceq:

umutlansak bi türlü umutlanmasak bi türlü umudumun kırılmasından korkuyorum ikisinide yapmıyorum ve yine mutsuzum :bbo:

insanın çok sevdiği babası kanser olursa hiç bir şey yapamamak,çaresiz olmak,öleceğini bilmek .....
öldüğünde elimden bir şey gelemediğini görüp vicdan azabı çekmek..
Allah hiç kimseye yaşatmasınnnnnnn.
yaramı deştin.

Evet bu ara gerçekten yitirdim galiba ben mutlu bir ilişki yaşayamayacak aile kuramayacağım

Tabi ki...Her insanın hayatında olmuştur zaten umuduğunu yitirdiği zamanlar...

Back
X