Hayatta hic umudunuzu yitirdiginiz an oldu mu ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
genelde elinizden yapacak bir şey gelmediğinde umudunuzu yitirirsiniz.bunların en önemlisi de ölüm

bana göre yaşamda çaresiz kalınan,tüm umutlarınızı alıp götüren, tek durum ölüm...
ölüm yakınınıza yörenize uğradığında ah bittim diyorsunuz
geri kalanlar tatbikat

3 yıl önce oğlumu trafik kazasında kaybettiğim zaman hayata karşı bütün umudumu yitirdim ama Allah bana iki umut birden verdi ikizlerim oldu

umudumu yitirdiğim zamanlarım oldu geçmiş zamanlarda
ama her çaresizliğimde Rabbime dua ettim
binlerce şükürler olsun, yepyeni umutlar verdi bana
artık olmaz dediğim anlarda olurları yaşattı

yine yeniden hep umutlar yaşatsın bana ve tüm isteyenlere
umutların gerçek olduğunu göstersin tüm isteyenlere içlerinde bana da :Saruboceq:

umarim olmamistir :çok üzgünüm:

oldu.birini çok sevdim hemde çok.ama ben evlenip ayrılmış biriyim.bunu ona ilk önce söyleyemedim.fakat sürekli nabzını yoklayıp böyle bişeye nasıl bakacağını anlamaya çalışıyordum.yanlış bir imza mutluluğumuza engel olamaz diyodu.söyleyemediğim için çok rahatsızdım.üzüleceğinden korkuyodum.bir kaç kez ayrıldım ama onu bırakamamam için yalvardı bana.barıştım.bir gün dayanamadım yine ayrıldım.yine aradı beni bu sefer herşayi anlattım.2 gün sonra çıkıp geldi sarıldı bana sensiz yapamam dedi.çok sevindim.ama 10 gün içinde defalarca gelgit yaşadı.ailesinede söylemişti.onlarda olumlu bakmıştı.sonuç olarak bir pazar uyandığımda tlfnumda 2 msj vardı biri günaydın aşkım biri ben düşündüm sana olan aşkım bitti.arama beni yazmıştı.2 saat arayla atmıştı bu msjları çok üzüldüm aradım çok peşine dştüm.1 hafta içinde tlfn numaralarını ve mailini değiştirdi.çok kızgınım ona inandığım için.şimdi içimde bir hırs var ayağıma gelsin bir gün ve onu ben gönderiyim bunu çok istiyorum.kimsenin geleceğinin garantisi yok.belki o da birgün boşanacak.bu kadar hor görülmek çok ağırıma gitti.beni karakterimle kişiliğimle degil geçmiş evliliğimle yargıladı.hani çok seviyodu hani ölürdü benim için bu kadar kolaymı?ben ölmesini değil yanımda olmasını istedim sadecemafoldumben

oldu hem de o kadar çok oldu ki
şu anki gibi mesela
şu an herşeyden çok umutsuzum
çünkü ben birşeyleri olumlu görmeye başladıkça birden herşey tersine dönüyor
sıkıldım artık bu hayattan
bu aralar hiçbirşeyden mutlu olamıyorum
ve kendimi çok çaresiz hissediyorum
robot gibiyim sank,
sadece komutlara uyan duygusuz bir robot...

İş konusunda umudumu tamamen yitirdim, ta liseye başlarken ve üniversite çağına geldiğim zaman çok yanlış seçimler yapmışım, keşke o zamanlar birisi arkamdan itekleseydi destek olsaydı yön gösterseydi de böyle olmasaydı mafoldumben okuyup mesleğini eline almış insanları görünce imrenmekten başka bir şey gelmiyor elimden boshayallersmile

Bunun bence tek cevabi var..sevdiklerinin elinden kaydigini gormek ve olum

Is konusunda umudumu tamamen yitirdim ne kadar agrima gidiyo calisamamak...
herkes ise gidiyormusun diye sormalarindan bikttim buda benim cok kötu olmama neden oluyo.... Ölmek istiyorum suan benim yasamak deyilde kara topraklarda olmam gerekiyorsenağlama

hastalığımın iyi olcağını düşünüp tahlil sonuclarını elime aldığımda gerçekten anne olma umutlarımı kaybettim şimdi daha iyiyim en azından bu hafta içi tekrar kontrele gidicem bakalım hayırlısı

hastalığımın iyi olcağını düşünüp tahlil sonuclarını elime aldığımda gerçekten anne olma umutlarımı kaybettim şimdi daha iyiyim en azından bu hafta içi tekrar kontrele gidicem bakalım hayırlısı

Canim umudunu hic yitirme, Allahim gönlune göre versin...
Dualarim seninle...:Saruboceq:

bazen insan istemese bile kaybedio umudunu
mecbur kaldigi icin, gucu kalmadigi icin pes edio :sinifsinif:

umudumu yitirmek değil de...
artık hayatta dürüst insanların az olduğunu öğrendim...
Bunlarla karşılaşmak şans..
Allahım hep iyi insanlarla karşılaştırsın..

2010...su an pek umidim yok hayata dair. Eskiden cok guzel hayallerim vardi, hepsi birer birer yıkılıp gitti, simdi kırıntıları kaldı sadece. Disardan mutlu gorunen, hep gulen, ici aglayan, icini hep buraya doken biriyim, kimseler bilmez sadece yazarim...Icimi disima yansitsam oturup hungur hungur aglamam lazım masabasında

bazen insan istemese bile kaybedio umudunu
mecbur kaldigi icin, gucu kalmadigi icin pes edio :sinifsinif:

Pes etmeye de luksumuz olmadigini dusunuyorum...Gucu kalmayip ipin ucunu birakivermek icin herhalde cok zengin falan olmak gerekir. Bir laf vardi, delirmek luksu zenginlerindir diye. Yani herseyi biraksan daha da kotu duruma dusuverirsin, mecburen tutunacaksın...ne biliyim kotuyum diye eve kapansam, gitmesem ise, kovulur kirayi odeyemez ortada kaliveririm 1 ay icinde herhalde...kendimizi de birakmaya hakkımız yok

oldu.birini çok sevdim hemde çok.ama ben evlenip ayrılmış biriyim.bunu ona ilk önce söyleyemedim.fakat sürekli nabzını yoklayıp böyle bişeye nasıl bakacağını anlamaya çalışıyordum.yanlış bir imza mutluluğumuza engel olamaz diyodu.söyleyemediğim için çok rahatsızdım.üzüleceğinden korkuyodum.bir kaç kez ayrıldım ama onu bırakamamam için yalvardı bana.barıştım.bir gün dayanamadım yine ayrıldım.yine aradı beni bu sefer herşayi anlattım.2 gün sonra çıkıp geldi sarıldı bana sensiz yapamam dedi.çok sevindim.ama 10 gün içinde defalarca gelgit yaşadı.ailesinede söylemişti.onlarda olumlu bakmıştı.sonuç olarak bir pazar uyandığımda tlfnumda 2 msj vardı biri günaydın aşkım biri ben düşündüm sana olan aşkım bitti.arama beni yazmıştı.2 saat arayla atmıştı bu msjları çok üzüldüm aradım çok peşine dştüm.1 hafta içinde tlfn numaralarını ve mailini değiştirdi.çok kızgınım ona inandığım için.şimdi içimde bir hırs var ayağıma gelsin bir gün ve onu ben gönderiyim bunu çok istiyorum.kimsenin geleceğinin garantisi yok.belki o da birgün boşanacak.bu kadar hor görülmek çok ağırıma gitti.beni karakterimle kişiliğimle degil geçmiş evliliğimle yargıladı.hani çok seviyodu hani ölürdü benim için bu kadar kolaymı?ben ölmesini değil yanımda olmasını istedim sadecemafoldumben[/QUOT

maalesef ki çok yaşanan bir şey bu toplumumuzda.ve ben buna ailesinin neden olduğunu düşünüyorum.ve yine eminim ki ailesi karşı çıkmasaydı o kesinlikle senden ayrılmazdı..Yazık etmiş sevginize...

hayattan çok umudumu kestiğim ;ben ölümün gelmesini nasıl beklerim nasıl dayanırım o zamana kadar bu hayata deyip ölümü çağırdığım beklediğim zamanlar oldu...ama iyi ki gelmemiş..şimdi onları düşünüp ölmekten korktuğum bir kızım ve eşim var..
hayat umudunu kestiği yerde yeni nedenler hazırlamaya başlıyor umutlanmamız için biz farkında bile olmadan.zamanı gelince de çıkıyor karşımıza eskisinden daha büyük bir umut olarak..UMUT asla yok olmuyor yani.biri kaybolsa da yeni bir umut çıkıyor yaşama bağlayan,yaşamaya sebep olan..

Back
X