- Konu Sahibi EU1
genelde elinizden yapacak bir şey gelmediğinde umudunuzu yitirirsiniz.bunların en önemlisi de ölüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarim olmamistir :çok üzgünüm:
hastalığımın iyi olcağını düşünüp tahlil sonuclarını elime aldığımda gerçekten anne olma umutlarımı kaybettim şimdi daha iyiyim en azından bu hafta içi tekrar kontrele gidicem bakalım hayırlısı
bazen insan istemese bile kaybedio umudunu
mecbur kaldigi icin, gucu kalmadigi icin pes edio :sinifsinif:
oldu.birini çok sevdim hemde çok.ama ben evlenip ayrılmış biriyim.bunu ona ilk önce söyleyemedim.fakat sürekli nabzını yoklayıp böyle bişeye nasıl bakacağını anlamaya çalışıyordum.yanlış bir imza mutluluğumuza engel olamaz diyodu.söyleyemediğim için çok rahatsızdım.üzüleceğinden korkuyodum.bir kaç kez ayrıldım ama onu bırakamamam için yalvardı bana.barıştım.bir gün dayanamadım yine ayrıldım.yine aradı beni bu sefer herşayi anlattım.2 gün sonra çıkıp geldi sarıldı bana sensiz yapamam dedi.çok sevindim.ama 10 gün içinde defalarca gelgit yaşadı.ailesinede söylemişti.onlarda olumlu bakmıştı.sonuç olarak bir pazar uyandığımda tlfnumda 2 msj vardı biri günaydın aşkım biri ben düşündüm sana olan aşkım bitti.arama beni yazmıştı.2 saat arayla atmıştı bu msjları çok üzüldüm aradım çok peşine dştüm.1 hafta içinde tlfn numaralarını ve mailini değiştirdi.çok kızgınım ona inandığım için.şimdi içimde bir hırs var ayağıma gelsin bir gün ve onu ben gönderiyim bunu çok istiyorum.kimsenin geleceğinin garantisi yok.belki o da birgün boşanacak.bu kadar hor görülmek çok ağırıma gitti.beni karakterimle kişiliğimle degil geçmiş evliliğimle yargıladı.hani çok seviyodu hani ölürdü benim için bu kadar kolaymı?ben ölmesini değil yanımda olmasını istedim sadecemafoldumben[/QUOT
maalesef ki çok yaşanan bir şey bu toplumumuzda.ve ben buna ailesinin neden olduğunu düşünüyorum.ve yine eminim ki ailesi karşı çıkmasaydı o kesinlikle senden ayrılmazdı..Yazık etmiş sevginize...