Hayatta ne istediğini bilememek

Bukadar yoğun hissetmiyodum şu sıralar aşırı bunaldım farkındalık oldu çok fazla sorguluyorum
çünkü anlattığınızdan sonradan böyle hissettiğinizi düşündüm. insanlar bazı anlarında bunalıp daha fazla her şeyi irdeleyip sorgulamaya başlıyor. ilk önce eşinizin neden yanlış insan olduğunu düşünüyorsunuz bunu düşünün. hatta yukarıda denen gibi tavsiye verirsem bir kağıt alıp artıları eksileri yazın. kendi işinizi yapmıyorsanız okuduğunuz için boşa okudum diye düşünmeyin. bende kendi işimi yapmıyorum ama şu anki işinizi severek yapıyormuşsunuz bunda vicdan yapılacak bir durum yok..

Bana kalırsa yanlış ülkede doğmuşum bu sebeplede zaten herşey yanlış ilerliyor.
Yani mükemmeli bulmak çok zor. Bende siz gibiyim yanlış liseye gittim yanlış üniversite sadece bölümümü seviyorum o kadar ama çalışmıyorum. Düşünsem hayatımda bir sürü yanlış bulurum. Evlilikte tuhaf birşey benim özgür ruhuma uygun değil ama evliyim.
Etrafıma bakıyorum herkes böyle çok mutlu dört dörtlük yaşayan kimse yok.

Bana kalırsa yanlış ülkede doğmuşum bu sebeplede zaten herşey yanlış ilerliyor.
Yani mükemmeli bulmak çok zor. Bende siz gibiyim yanlış liseye gittim yanlış üniversite sadece bölümümü seviyorum o kadar ama çalışmıyorum. Düşünsem hayatımda bir sürü yanlış bulurum. Evlilikte tuhaf birşey benim özgür ruhuma uygun değil ama evliyim.
Etrafıma bakıyorum herkes böyle çok mutlu dört dörtlük yaşayan kimse yok.
En azından kafa dengi biriyle evliyseniz mutlusunuzdur da. Muhabbet dönmüyosa gerçekten çekilmez oluyo. Ben de evlenmem illa evlenceksem eğlenebileceğim biri olur diyodum. Ama sıkıldığım biriyle evlendim pişmanlık had safhada 🙄

Bende lisede ünide tekstil okudum çok pişman, hiç sevmedim o işleri yapmıyorum bu yüzden, vicdan azabıda çekiyorum o kadar okuyup emek verdim falan yeni birşeylere adım atmaya korktum hep.

Back
X