- Konu Sahibi tatli_solucan
-
katlanılması en zor acı bence ani ölümler ve evlat acısı.ben gecen sene önce ani bi ölümle babamı Allah rahmet eylesin sonrada erken dogumla dünyama gelen kızımı 12 gün sonra yitirdim.işte evlat acısı katlanılması en zor acı diye düşünüyorum.tarifi yok adı bile yok.
Başa gelen acılar çok çok zor da olsa yine Allah'tan deyip çekiliyor da vicdan azabı, insanın kendini suçlaması çekilmiyor.Onun için katlanması en zor acı vicdan azabı diyorum ben.
Ahh şu an çok kötü oldum( Başınız sağolsun Allah geride kalanlara ömür sizlere dayanma gücü versin. Henüz anne olmadığım için aklıma ilk annem geliyor ama evlat acısı en büyük acı tabiki de bana kalırsa. Şu an çok üzüldüm inanın. Bu konuyu açarak üzüntünüzü hatırlattım Sizden özür diliyorum. Başka çocuğunuz varsa Allah onu sizlere bağışlasın ona daha çok ömür versin
baska evladım yok ne yazıkki canım.özür dilemenede gerek yok.herkes her yasananı anlayacak değil. ayrıca üzüntümü hatırlatmadın zaten bunu hep yasıyan biriyim.nitekim su an acımı dolu dolu yasarken gördüm baslıgınızı.Allah annelerimizi bize bagıslasın inş.
Hatırlatma demekle pot kırdıminsan böyle bir acıyı nasıl unutabilir ki. Rabbim inşallah yeniden anne olmayı nasip etsin size.
haketmediğin halde duyduklarına....
Bazen o kadar çabalamana rağmen hiç birşeyin değişmemesi
Kesinlikle katılıyorumMaalesef çoğu zaman karşımıza çıkıyor. Kulaklarımızı tıkasak da olmuyor. Sonra sinirden düşün dur ....
Benim içinde durum aynı. Anneme birşey olmasına dayanamam. Evlendim degerini daha da çok anladım. Eskiden dediklerini yapmazdım sürekli sinirlenir bagırırdı bana. Keşke yakınımda olsa da hergün bagırsaBen izmitteyim annemler İstanbuldalar msnden ve telefondan hergün görüşüyoruz ama yanyana gibi olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?