Hayatta Neye Katlanmak Çok zor ?

tatli_solucan

Credo in Patrem
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
88
5
13
İzmir
Sizce hayatta neye katlanmak çok zor ? Benim aklıma birçok şey geliyor tabi sağlığımın elden gitmesi, eşimle aramıza ayrılık girmesi vs ama sanırım bu hayatta en fazla katlanamayacağım şey anneciğimin bu dünyadan göçmüş olması olurdu Evlenmeden önce gereksiz şeyler için ne de çok didişirdik. Ben hep derdim boşuna birbirimizi yıpratıyoruz. Bi gün gelip ayrı kalınca anlıcaz ne kadar saçma şeylere tartıştığımızı. Öylede oldu. Şimdi birbirimizi görmek için can atıyoruz ama çok az görüşebiliyoruz genelde her gün telefonla görüşüyoruz. Allah anneciğime uzun ömürler versin. Canım annem benim.

Başa gelen acılar çok çok zor da olsa yine Allah'tan deyip çekiliyor da vicdan azabı, insanın kendini suçlaması çekilmiyor.Onun için katlanması en zor acı vicdan azabı diyorum ben.

katlanılması en zor acı bence ani ölümler ve evlat acısı.ben gecen sene önce ani bi ölümle babamı Allah rahmet eylesin sonrada erken dogumla dünyama gelen kızımı 12 gün sonra yitirdim. işte evlat acısı katlanılması en zor acı diye düşünüyorum.tarifi yok adı bile yok.

Ahh şu an çok kötü oldum ( Başınız sağolsun Allah geride kalanlara ömür sizlere dayanma gücü versin. Henüz anne olmadığım için aklıma ilk annem geliyor ama evlat acısı en büyük acı tabiki de bana kalırsa. Şu an çok üzüldüm inanın. Bu konuyu açarak üzüntünüzü hatırlattım Sizden özür diliyorum. Başka çocuğunuz varsa Allah onu sizlere bağışlasın ona daha çok ömür versin

baska evladım yok ne yazıkki canım.özür dilemenede gerek yok.herkes her yasananı anlayacak değil. ayrıca üzüntümü hatırlatmadın zaten bunu hep yasıyan biriyim.nitekim su an acımı dolu dolu yasarken gördüm baslıgınızı. Allah annelerimizi bize bagıslasın inş.

Hatırlatma demekle pot kırdım insan böyle bir acıyı nasıl unutabilir ki. Rabbim inşallah yeniden anne olmayı nasip etsin size.

Sevdiklerimizin bu dünyadan göçüp gitmesine katlanmak çok zor olsa gerek. Maalesef herkes bu acıyı günün birinde tadacak...

ümitsizlik,umutsuzluk..
çaresizlik..
mutsuzluk..
inancının kaybolması..
yalnızlık..

sanırım akla gelen tüm olumsuz düşünceler,kelimeler yaşanması zor şeyler..
Allah özellikle haketmeyen kimseye yaşatmasın..

Bazen o kadar çabalamana rağmen hiç birşeyin değişmemesi

Kesinlikle katılıyorum Maalesef çoğu zaman karşımıza çıkıyor. Kulaklarımızı tıkasak da olmuyor. Sonra sinirden düşün dur ....

evet gerçekten zor ve çekilmesi güç bi durum...
allah kimseyi haksızlıklarla karşılaştırmasın

Benim içinde durum aynı. Anneme birşey olmasına dayanamam. Evlendim degerini daha da çok anladım. Eskiden dediklerini yapmazdım sürekli sinirlenir bagırırdı bana. Keşke yakınımda olsa da hergün bagırsa Ben izmitteyim annemler İstanbuldalar msnden ve telefondan hergün görüşüyoruz ama yanyana gibi olmuyor..

benim açımdan yalan soylemek zorunda kalmak bir sırrı ömür boyu saklamak zorunda olmak , eşimden ayrılmak , ama encok benı yaralıyacak heralde annemin yada babamın vefat etmesıdır eşiminde oyle tabı ama annemın olmadıgını dusundugum zaman bıle cok acı cekıyorum tamamen bu dunyadan gocup gıttıgını bılsem allah korusun bırgun hepımız olucekte olsak benım ıcın en zoru bunlar he bırde evlat sahıbı olmak ıstıyorum ılerıde buda olmazsa mesela benı hayatta en cok uzecek seyler lıstesı busekıldedir..

Çok yeni evlenmişsiniz Allah bir ömür daim etsin. İnanın annemle aramızda otobüsle en fazla yarım saat sürecek kadar mesafe var ama bizde genelde telefonlaşıyoruz Yakında olsa uzakta olsa insan evini ayırdı mı istediği sıklıkta görüşücek fırsat bulamıyor işten güçten ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…