- Konu Sahibi tatli_solucan
sağlığımı,umudumu,inancımı kaybetmeye ve
sevdiklerimi annemi babamı eşimi kaybetmeye katlanamam
Allahım yaşatmasın yaa
sevdiklerimi annemi babamı eşimi kaybetmeye katlanamam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hasrete...
Özleme...
Her zaman bağrına taş basamıyor insan;hasret bazen dayanılmaz bir hal alıyor.
Sizin hasretlik durumu devam ediyor sanırımÖzlem çekmek zor ... Ben annemi çok özlüyorum ...
Evet canım malesef devam ediyor ve daha çook edecek.
Gercekten zor hasretlik dayanılmaz;insallah biran önce annene kavusmak nasip olur sana canım.
Allah seni de kavuştursun canım benim. Annemle uzakta değiliz ama benim çalışma tempomdan çoğunlukla telefonda görüşebiliyoruz. O yüzden çook Özlüyorum ...
Çok yeni evlenmişsiniz Allah bir ömür daim etsin. İnanın annemle aramızda otobüsle en fazla yarım saat sürecek kadar mesafe var ama bizde genelde telefonlaşıyoruzYakında olsa uzakta olsa insan evini ayırdı mı istediği sıklıkta görüşücek fırsat bulamıyor işten güçten ...
Amin sagolun. Ne hos arada yarim saat olmasi acil birsey oldugunda falan gitmeniz kolay olur. Sizde haklisiniz evlendikten sonra eskisi gibi olmuyor ama
benim gibi uzak oluncada eski gunler cok araniyor.. Tam alisamadim da evlilik hayatina birde cevrede hep esimin akrabalari var o yuzden biraz yalniz hissediyorum. Allah herkese yardim etsin zamanla alismaya calisacagim :/