• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatta Neye Katlanmak Çok zor ?

sağlığımı,umudumu,inancımı kaybetmeye ve
sevdiklerimi annemi babamı eşimi kaybetmeye katlanamam :50: Allahım yaşatmasın yaa

Hasrete...
Özleme...
Her zaman bağrına taş basamıyor insan;hasret bazen dayanılmaz bir hal alıyor.

Evet canım malesef devam ediyor ve daha çook edecek.
Gercekten zor hasretlik dayanılmaz;insallah biran önce annene kavusmak nasip olur sana canım.

Allah seni de kavuştursun canım benim. Annemle uzakta değiliz ama benim çalışma tempomdan çoğunlukla telefonda görüşebiliyoruz. O yüzden çook Özlüyorum ...

Allah seni de kavuştursun canım benim. Annemle uzakta değiliz ama benim çalışma tempomdan çoğunlukla telefonda görüşebiliyoruz. O yüzden çook Özlüyorum ...

Sagol canım tesekkür ederim..
Evliligin daha yeni oldugu için bu kadar özlüyorsun herhalde :)
Fırsat yarat sık sık git yanına tatlım iş çıkışı falan.En azından yarım saat falan gör.
Ne güzel yakınmıs...Ben uzakta diye tahmin ettimde:)

Çok yeni evlenmişsiniz Allah bir ömür daim etsin. İnanın annemle aramızda otobüsle en fazla yarım saat sürecek kadar mesafe var ama bizde genelde telefonlaşıyoruz :( Yakında olsa uzakta olsa insan evini ayırdı mı istediği sıklıkta görüşücek fırsat bulamıyor işten güçten ...

Amin sagolun. Ne hos arada yarim saat olmasi acil birsey oldugunda falan gitmeniz kolay olur. Sizde haklisiniz evlendikten sonra eskisi gibi olmuyor ama
benim gibi uzak oluncada eski gunler cok araniyor.. Tam alisamadim da evlilik hayatina birde cevrede hep esimin akrabalari var o yuzden biraz yalniz hissediyorum. Allah herkese yardim etsin zamanla alismaya calisacagim :/

Amin sagolun. Ne hos arada yarim saat olmasi acil birsey oldugunda falan gitmeniz kolay olur. Sizde haklisiniz evlendikten sonra eskisi gibi olmuyor ama
benim gibi uzak oluncada eski gunler cok araniyor.. Tam alisamadim da evlilik hayatina birde cevrede hep esimin akrabalari var o yuzden biraz yalniz hissediyorum. Allah herkese yardim etsin zamanla alismaya calisacagim :/

Bir süre alışamamanız çok doğal zaten. Bir de uzağa gitmişsiniz o zorlukta var :( Zamanla her şey normale döner merak etmeyin. En azından acil bi şey olduğunda eşinizin yakınlarda akrabaları olması iyi bir durum. Ama ben yine de ayrı eve çıktıktan sonra eşle dostla fazla içiçe olunmamasını düşünenlerdenim. Mesafeyi korumak lazım sonrasında evde huzursuzluğa neden olabiliyor.

Sevdiğin insanları kaybetmek herkes için çok zordur.. benim için bunun dışında haksızlık ve çaresizliğe katlanmak çok zordur.

Hayatta katlanılması en zor olan her ne varsa katlanıyorsun ,inançlı isen isyan etmeden sabrı defalarca öğrenip şükür etmeyide diline ön koşul ediniyorsun,katlanılması zor olan neymiş? aslında hiçbirşey çünkü Allah dağına göre kar veririmiş ve çekemeyeceğin katlanamayacağın da hiç bir derdi kuluna vermezmiş...

Öncelikle ölüm acısı ailemi sevdiklerimi kaybetmek çok ama çok zor olmalı...

Başkasına muhtaç olmak..Allah'ım akıl sağlığımızı korusun ve yatalak olup hiç kimsenin eline muhtaç etmesin

Belirsizliğe katlanmak çok zor benim için,olacak mı olmayacak mı beklemek zor geliyor...(Sabırsız bir insan olduğum için belki)

İşteyken ve özellikle oğlum hastayken işte olmaya katlanmak çok zor

herşeye katlanabildim şimdiye kadar
şu an katlanmak çok zor dediğim birşey yok çok şükür
ama mutlaka cevap vermem gerekirse ailemi kaybetme fikrine katlanmam zor diyebilirim
onların olmadığı bi dünyada yaşamak çok zor olurdu sanırım

Çaresiz kalmaya katlanmak çok zor elinden bir şey gelmemesi ölüme bile zamanla alışıyor insan rabbim onunda sabrını vermiş insana hayat çok ama çok kısa
:14:

En zoru ayrılık, aşk acısı gibi geliyor ama bazen ailemi, yakınlarımı kaybedeceğim korkusu sarınca aşk acısı da neymiş diyorum..

Önce ailem..

Back
X