• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatta Neye Katlanmak Çok zor ?

şuan yaşadıklarımı düşünüyorum da...peşi sıra bu kadar sıkıntı, çok şükür diyebiliyorum.Rabbim daha
büyük sınavlarla sınamasın.

katlanılması en zor acı bence ani ölümler ve evlat acısı.ben gecen sene önce ani bi ölümle babamı Allah rahmet eylesin sonrada erken dogumla dünyama gelen kızımı 12 gün sonra yitirdim. :43::43: işte evlat acısı katlanılması en zor acı diye düşünüyorum.tarifi yok adı bile yok. :43:

Başınız sağolsun çok üzüldüm gerçekten.Benim bebeğim de doğduğunda 4 gün küvezde kaldı ve onu kaybetme tehlikesi yaşadım,ama çok şükür hayatta.Sizi az çok anlayabiliyorum.
Gerçekten hayatta dayanılması en zor şey evlat acısıdır bence de. Allah'ım sabır versin ve inşallah tez zamanda yeni bir bebek nasip etsin size.Yavrucuğunuz da ahirette sizi bekliyor olacak Allah'ın izniyle.
Tekrar büyük sabırlar diliyorum.

kimsesizlik çok zor. anne ve babamın bir de ablamın, evlenirsem kocamın yokluğuna dayanamam. Rabbım beni bunlarla sınamasın inş. aminnnn

Back
X