Hayattaki adalete inanr msnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
adalete kesinlikle inanıyorum:1closedeyes:

kesinlikle inanırım...ilahi adalet her zaman yerini bulur....belki zaman alır hemen olmaz yaşarken çok uzun zaman geçmiş gibi gelir ama eninde sonunda herkes hakettiğini yaşar...
asla beddua etmem ama Allaha havale ederim ve bilirim ki herkes kalbine göre layığını bulur....

inanırım...gözyaşını göreyim derim hep...hep öyle gelir içimden nedense....
heeep de göstermiştir Allahım...

evet inanırım....

hayatımda ilahi adalet hep yerini bulmuştur....

hayata tutturan o ilahi adalet düşüncesi zaten

keser döner sap döner, gün gelir hesap döner

Hayat hiçbir evrede adil değil, ama ilahi adalet bunu dengeliyor...
Kötülük yapan kötülük bulur, iilik yapanda eninde sonunda karşılığını görür...

hayatın suçu yok ...
hayatı bu düzene sokanların adaleti yok !
herşey insan da başlar...
adil olmayı istemek yada istememek özünde kişinin..
inandığım tek şey iyiliğin gücü...
ve bu güçten güç alarak adaletim için savaştım hep ,
ve hep kazandım....

geçen bi kitap okudum diyor ki kim hazır ise o alır ,haksızlık yoktur

hazır olmayanlar yolda kalır
evrenin kuralı budur

bumerang yasası :kahve:

Kesinlikle inanırım o an aklımdan geçirmiş isem
gün bitmeden bile ılahi adaletin yerini bulduğunu görürüm

gözümle şahit olduğum iki olay var...o zamana kadar pek inanasım gelmezdi de...yalnız gördüklerim karşısında dedim ki hakketen ilahi adalet yerini bulduzemuszemus

Ben inanmıyorum pek, bakıyosunuz adamın başına gelmeyen kalmıyor o zaman bu mantıkla haketmiş birilerinin canını yakmış diye mi düşünmek gerekiyor, bi de bakıyorsunuz yetim hakkı kul hakkı kepçe kepçe götürüyo adam hayatı güllük gülistanlık, arada derdi tasası oluyo ama her insan gibi, ben hiç çok yükseklerdeyken birden tepe taklak olup en aşağılara düşen birini görmedim bu dünyanın terazisine pek inanmıyorum, öte taraftaki adalete inancım sonsuz ama bu dünyada adaletin pek de yerini bulduğu söylenemez bence...

hekercim herkes farklı adlandırıyor ama aynı konuyu tanımlıyoruz hani bir şeyi kırk kere söylersen olurmuşa secret gibi de bakabiliriz mesela önemli olan işin içeriği

kendi adıma ben ilahi adalete inanırım benim pek ahım yerde kalmaz da ordan biliyorum en son benim arkamdan kuyumu kazan eski iş arkadaşlarıma sinirlenmiştim benim dilekçelerimi alıp kopyalayıp biz yazdık diye övünenler vardı o bilgisayarıma bişi olsa napacaklar ki dedim iki gün sonra öğrendim ki eski işyerime hırsız girip benim bilgisayarı ve bir ki taneyi daha götürmüş gerçi olan patronun keseye oldu ama napayım o da benim emeğimden geçinenleri görseydi de beni o kadar kırıp üzmeseydi keşke

Beni Yaratanın, Allah'ın adaletine inanıyorum...
.hakkımı korumak için elimden geleni yaparım ve Allaha bırakırım gerisini....

ben de inanıorum, öteki dünyaya kalmıyo burda ödeniyo hesaplar.. Allah herkese er ya da geç hakettiğini veriyo, bazen kusursuz görülen zalim insanların da çoluğundan çocuğundan çıkıyo acıısı ki bu en beteri.Allah kimseyi çocuuyla imtihan etmesin..

ilahi adalete sonuna kadar inananlardanım

en büyük örneği yıllar içinde yaşadım ve şahit oldum

amcamların birleşip babamın milyarlık servetini bir imzayla elinden almaları ve üstüne dayak atmaları babamın beyin kanamasına sebep olup felç yatmasına sebep olan yıllarca felçli olan babama rahmetli olana kadar yanına bile uğramayan bizim servetimizle sefa süren amcamlar şimdi o servetti bitirmişler sefillere doğru yol almaktalar

üzüldüğüm tek şey o parayla bir zamanlar biz rahat yaşarken elimizden hile ile alınıp hepimize sefalete ittiklerinde bazen aç kaldığımız gibi şimdi onların çocukları babalarının suçu yüzünden aynı durumu yaşayacak olmaları

onlar o serveti alarak bizi güçlü kıldı hepimiz sıfırdan güzel yerlere geldik çok başarılar sağladık

bazen böyle yaptıkları için teşekkür bile ediyorum çünkü hiçbirşeyin yıkamayacağı kadar onların sayesinde güçlü olduk

ilahi adalet kişinin kendi canını yak evlatlarının değil duam hep böyledir

hayattakine inanmam.. nerde adalet varki

herşey haksız ve adil değil

genelde kötüler hep kazanır, iyilerse avcunu yalar ezilir sürünür

ama ilahi adalet öteki tarafta tecelli edicek

kimsenin yaptığı yanına kar kalmıcak

buna tüm kalbimle inanıyorum. :Saruboceq:.

Ilahi adalet bir gün herkesi yoklar...iyi veya kötü...buna kesinlikle inaniyorum....:Saruboceq:

evet inaniyorum
basimizdan böyle bir olay gecti malesef bize yapmak istedikleri kendi baslarina geldi iste o zaman dedikki ilahi adalet varmis

Back
X