Hayattaki çelişkiler-hiç düşündünüz mü?

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Hiç düşündünüz mü haklı olduğumuzda bazen susuyoruz aman kötü olmayayım diyoruz.eğer yalnızsak hep alttan alıyoruz.çünkü o sevilen arkadaş gurubunun içinde değiliz.gruptaki insanlar da grup dışındaki yalnız insana her türlü kötü davranabiliyor ve hatta hakaret bile edebiliyorlar toplum içinde. Yalnız insan için hayat ne kadar zor.buhep böyle mi ya da ne yapmalı eğer arkadaş gurubu içinde değilsek ve yalnızsak?

Hayatın kendisi çelişki!
Ben dünyaya gelmek istemediğim halde neden verilen hayatın bedelini ödemek zorundayım?

Son düzenleme:
Hiç düşündünüz mü haklı olduğumuzda bazen susuyoruz aman kötü olmayayım diyoruz.eğer yalnızsak hep alttan alıyoruz.çünkü o sevilen arkadaş gurubunun içinde değiliz.gruptaki insanlar da grup dışındaki yalnız insana her türlü kötü davranabiliyor ve hatta hakaret bile edebiliyorlar toplum içinde. Yalnız insan için hayat ne kadar zor.buhep böyle mi ya da ne yapmalı eğer arkadaş gurubu içinde değilsek ve yalnızsak?

Yalnızlık başka acziyet başka.
Yalnız olmanız size yapılan haksızlığa susmanız gerektiği anlamına gelmez.
Ben yıllarcaaaa efendi efendi sessiz sedasız çalıştım. Herkese yardıma koştum (allah rızası için yaptım) kimseyi yarı yolda bırakmışlığım da yoktur.
Siz ne kadar doğru olmaya çalışsanız da çıkarlar çatıştığında ayağınızı kaydırmayacak insan yok gibidir.
Demem o ki sesinizi çıkarın ve güçlü durun.
Alçak gönüllülüğün adı acizlik olmuş çünkü.

herkesın kendıne uygun gorusu olan bırılerı vardır cevresınde yada hayatında hem az ınsan öz ınsan her daım ıyıdır.. ama bır ınsan her ortamda yalnızsa sorun kendınden kaynaklıdır bunu bılın..1

herkesın kendıne uygun gorusu olan bırılerı vardır cevresınde yada hayatında hem az ınsan öz ınsan her daım ıyıdır.. ama bır ınsan her ortamda yalnızsa sorun kendınden kaynaklıdır bunu bılın..1
Ama ya müdürle kavga ettiysen üstüne de müdürü şikayet ettiysen personel sadece müdüre yalakalık peşindeyse.hiç bir sorunun olmadığı insanlar sana kötüvdavranırsa...allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın

Neden yalnızlık acınası birşeydir gibi algı var? Anlayamıyorum. İnsanın kendisiyle kalması kadar güzel başka birşey daha bilmiyorum. Bende aşırı kalabalık çevresi olan insanları anlamam. Hiç yorulmuyorlar mı? Neden ilişkisiz bir saniye duramıyorlar? Belki de sırf yalnız kalmamak için birbirlerine katlanıyorlardır.

Ama ya müdürle kavga ettiysen üstüne de müdürü şikayet ettiysen personel sadece müdüre yalakalık peşindeyse.hiç bir sorunun olmadığı insanlar sana kötüvdavranırsa...allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın

Aynı benim durumum tıpkısı.
İçim kan ağlasa da başımı dik tutuyorum. Onlar bana kötü mü davranıyor ok. Hepsini yok sayıyorum. Gülesim olmasa da kahkaha atıyorum.
Mecburum.
Her ne kadar içinden çıkılmaz bir durum gibi görünse de insanlara bir de "yıkıldı işte" mutluluğunu yaşatmaya hiç niyetim yok.

Arkadasim suan fazla yok ama bekarken vardi bikactane baska sehire gelince arkadaslimizda bitti gibi bisi.ben bekarken fazla artisttim :) hakli veya haksiz olayim arkadaslarim bna ses etmezdiler ettiklerindede sakayla karisik ederdiler ve benide gercektn cok severdiler:) demem o ki sevilmek istiyosan susmucaksin sirf onlar kirilmasin uzulmesin die dogal olucaksin icindn nasil geliyosa oyle davrancaksin sonrada bunu kendine dert etmeyeceksin

Arkadasim suan fazla yok ama bekarken vardi bikactane baska sehire gelince arkadaslimizda bitti gibi bisi.ben bekarken fazla artisttim :) hakli veya haksiz olayim arkadaslarim bna ses etmezdiler ettiklerindede sakayla karisik ederdiler ve benide gercektn cok severdiler:) demem o ki sevilmek istiyosan susmucaksin sirf onlar kirilmasin uzulmesin die dogal olucaksin icindn nasil geliyosa oyle davrancaksin sonrada bunu kendine dert etmeyeceksin
İş arkadaşları için de aynı şey geçerli mi garip şekilde herkesle aram kötü ve hiç suçum yok.sadece müdürle aram kötü o kadar.yeni gelenler bile hiç tanımadan tavur aldılar

İş arkadaşları için de aynı şey geçerli mi garip şekilde herkesle aram kötü ve hiç suçum yok.sadece müdürle aram kötü o kadar.yeni gelenler bile hiç tanımadan tavur aldılar
Karsindaki sana nasil davraniyoda sende oyle davran sana suratmi astilar yuz ifadelerimi eksitiyolad al karsina konus " hayirdir benle sorunun ne " de hesap sor sonra bi bakmissin kendileri yanins geliyo "biliyomusun ben seni ilk gordugumde cok havali kendini begenmis sanmistim meger oyle degilmissin" die yanina gelip can ciger oluyolar.icinde tutma konus bisi kaybetmezsin.belki onlarda senin icin nekadar soguk kendini begenmis die dusunuyo olabilirler

Valla haklı olsam hep çıkar sesim. Kimse benden değerli değil arkadaş!! Anneme babama yeri gelip dikleniyorsam herkese diklenirim!! Önce ben sonra diğerleri.

Back
X