Hayattaki çelişkiler-hiç düşündünüz mü?

Hayatın ne suçu var? Bu bir karakter meselesi. Yalnız kalıcam diye kimsenin nazını, kaprisini çekemem.

iş arkadaşlarınızı neden bu kadar önemsiyorsunuz?. tüm hayatınız iş ya da işyerinde değil ki. Sizin kafanıza taktığınız şeyleri eminim onlar hiç önemsemiyorlardır bile ama taktıkça siz onları önemsiyorsunuz.

Ama ya müdürle kavga ettiysen üstüne de müdürü şikayet ettiysen personel sadece müdüre yalakalık peşindeyse.hiç bir sorunun olmadığı insanlar sana kötüvdavranırsa...allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın
kavgasebebiniz nedir? iş yerinde tartısma olabılır ama kavgaya varamaz varmamalı..!!
ayrıca politik davranmayı öğrenmeniz lazım. kendinizi ezdirmeyin ama başa çıkamayacağınız kişilere karşı da uç noktada tepkiler vermeyin.

Haklıysam kralı gelse susturamaz.Varsın kötü olayım.Ben kötüyüm onlar kanatsız melek mi sanki.Toplum içinde değil,hiçbir yerde de kendime hakaret ettirmem.Yalnızlıkla ilgisi yok bunun.Karakter meselesi.
Çevre dediğiniz şey sadece iş yerinden ibaret değil.Hoşlanmazlarsa hoşlanmasınlar.Çok önemsemem.Hakedene hakettiği kadar değer verenlerdenim.Hayatımı kimseyi memnun etmeye çalışarak harcayamam.Bir daha mı gelicem sanki.

Yoo düşünmedim. Çünkü beni huzursuz eden insanların yanından yalnız kalmak pahasına uzaklaştım.
Kimsenin paçasına yapışmam beni sevsin diye. Açık ve net.
Kendinize uygun bir grup bulun da rahat edin. Her grup her insana uygun değildir.

Back
X